Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(Šarkka @ 2011 09 24, 19:53)
Man irgi labai gaila būtų savo savaitgalių, bet pliusas tas, kad mano šeima važiuoja kartu su mumis  thumbup.gif  Ir puikiai visi kartu praleidžiam laiką, todėl nė kiek negaila  mirksiukas.gif Mano dukra pati laukia šitų iškylų tongue.gif

smile.gif Šarkka, o kur iškylavote, jei ne paslaptis?
Atsakyti
Gal galetumete paaiskinti man dar nepatyrusiai, as tik nuo sio rugsejo į rankas paemiau PUPOS vadovelį, kartu mokydama vaikus gilinuosi ir aiskinuosi kaip cia kas. Nei kursuose nei seminaruose neteko pabuvoti, tai tokia savamoksle jauciuosi. Matau Jūs cia visos kalbate apie testus, skaiciuojate pupeles, o tai iš kur tie testukai g.gif , iš atskirai isleistos knygutes? vaje doh.gif neturiu as jos. Prasytis Jūsu pagalbos negaliu , dar nenusipelniau, bet gal kas galetų papasakoti kaip rasote tokius testukus, kaip vyksta tu pupeliu dalybos. Būsiu labai dekinga jei kas atsilieps, skolinga neliksiu.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 24, 20:14)
smile.gif Šarkka, o kur iškylavote, jei ne paslaptis?

Ne paslaptis tikrai smile.gif Važiavome į minėtą kukurūzų labirintą prie Trakų Dvarkiemio smile.gif Laikas praėjo puikiai, po labirinto dar ten pat ir pikniką darėme, žaidėme, viskas praėjo puikiai smile.gif
Svarbiausia, kad tokiose iškylose man niekada nereikia vaikų užimti, visame kame dalyvauja patys tėvai ir savo vaikus žiūri PATYS smile.gif Ir dar visuomet žiūri, ar man, mokytojai, nieko netrūksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 24 rugsėjo 2011 - 19:33
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 24, 19:35)
Smagu, jie tėvai draugiški ir organizuoti. O jei reikia pačiai viską atlaikyt, ir tėvus užimt, ir vaikus sužiūrėt... O tėvai tik smagiai laiką leidžia ir vaišinasi. Turėjau tokių variantų, tad jau kuris laikas atsiribojau nuo iškylų savaitgalį ir su tėvais... unsure.gif

Ir dar, man labai gaila savo savaitgalio, kurio laukiu visas 5 dienas  cool.gif

Man taip pat MANO savaitgaliai yra brangus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 09 24, 20:17)
Gal galetumete paaiskinti man dar nepatyrusiai, as tik nuo sio rugsejo į rankas paemiau PUPOS vadovelį, kartu mokydama vaikus gilinuosi ir aiskinuosi kaip cia kas. Nei kursuose nei seminaruose neteko pabuvoti, tai tokia savamoksle jauciuosi. Matau Jūs cia visos kalbate apie testus, skaiciuojate pupeles, o tai iš kur tie testukai g.gif , iš atskirai isleistos knygutes? vaje doh.gif neturiu as jos. Prasytis Jūsu pagalbos negaliu , dar nenusipelniau, bet gal kas galetų papasakoti kaip rasote tokius testukus, kaip vyksta tu pupeliu dalybos. Būsiu labai dekinga jei kas atsilieps, skolinga neliksiu.

Yra pirkti atskirai testų knygelės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 24, 19:29)
Yra pirkti atskirai testų knygelės smile.gif

Pirmadienį reikes pasidairyti (maziukas sukarsciavo tai savaitgalį niekur nenubegsiu), atsakymus jau susiradau
http://www.sokvadove...u_atsakymai.doc
aciū 4u.gif
Atsakyti

Į pastą nusiunčiau įdejų pavyzdzių rudens/ziemos darbelių pamokoms, gal kam pravers.Galima ir su vaikais daryti ir klasę pasipuosti.
Pradedu rausti savo lobyna perziūrinėju kuo galeciau su jumis pasidalinti. g.gif
Atsakyti
nusiunciau i pastuka pps gamybai. ten ir remeliai ir siaip i pps idet .. man tai patinka, gal ir jums tiks kas smile.gif
a, kaip jus zymit uzklasini skaityma? pernai toki medi turejau, vaikai turejo po saka, klijavau po lapeli uz 100 psl. siemet atsiduriau kitoj klasej, teko medi nulupt.. daba nesugalvoju nieko ..idomu but pazet kaip jus ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2011 09 24, 21:20)
nusiunciau i pastuka pps gamybai. ten ir remeliai ir siaip i pps idet .. man tai patinka, gal ir jums tiks kas smile.gif
a, kaip jus zymit uzklasini skaityma? pernai toki medi turejau, vaikai turejo po saka, klijavau po lapeli  uz 100 psl. siemet atsiduriau kitoj klasej, teko medi nulupt.. daba nesugalvoju nieko ..idomu but pazet kaip jus ?  mirksiukas.gif

Galima padaryt 3 skirtingo aukščio kalnus, vaikai patys renkasi, pagal tai, kaip skaito ir kiek skaito, į kurio kalno viršukalnę sieks įkopti. Lygiai taip pat už perskaitytus 50 ar 100 pslp. dedamas antspaudukas ar klijuojamas lipdukas ant to kalno, kurį pasirinko vaikas. Ir taip iki viršūnės smile.gif
Šis būdas man patinka dėl to, kad skatina vaikus pasiekti pasirinkto kalno viršukalnę, nepriklausomai nuo to, kokie jų skaitymo įgūdžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 24 rugsėjo 2011 - 20:33
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 09 24, 20:06)
Į pastą nusiunčiau įdejų pavyzdzių rudens/ziemos darbelių pamokoms, gal kam pravers.

Yra tikrai įdomių. Ačiū.

Šarkka, gal kalnų nuotrauką turi?
Atsakyti
Deja ne...
Atsakyti
As uzklasinio nezymiu niekaip, bet per metus du tris kartus (nuo vaiku priklauso) pasirinkę visi kartu skaitome vieną knygą, perskaitytą puslapių skaičių zymime diagrama, kai baigiame skaityti darome aptarimą-sventę ziiūrime ekranizaciją( jei yra), pildome skaitymo lapą, sprendziame kryziažodį Lyginame knygą ir filmą ir kas džiugu daugumai labiau patinka visada knyga nei filmas. Jei ka domins ir bus įdomu galėsiu pasidalinti konkreciu pvz.
Pries Kaledas visada vedu kaledinius skaitymus, vaikai be galo laukia ir mėgsta.
Atsakyti