Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(klaipedike @ 2011 09 24, 15:19)
Gal gali man lopšinių??? ax.gif Nes pašte neradau... gitani@vakarai.info

Lopšinių nuorodą buvo atsiuntusi Leliuko-mama tikrai yra pašte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 24, 16:09)
Pašte įdėta labai įdomi nuoroda su pateiktimis, bet man tai ten visai neaišku, kaip nuimti apsaugas nuo jų  schmoll.gif . Nors ir parašyta, ką daryti, bet man žaliai net neaišku, kur ieškoti tų pavadinimų  doh.gif . Gal kas gerai kompiuteryje gaudotės ir galit padėti tokioms kaip aš  blush2.gif ?

Kai iššoka lentelė, aš paspaudžiu OK ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(klaipedike @ 2011 09 24, 16:19)

Jau siunčiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 24 rugsėjo 2011 - 15:32
[quote=klaipedike,2011 09 24, 16:19]

Išsiunčiau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 24, 11:49)
O kodėl savaitgalį? blink.gif Juk išvykos įeina į 10 ne mokslo dienų per metus... g.gif

Ką tik grįžau po iškylos smile.gif

O savaitgalį todėl, kad važiuojam visada kartu su visais tėveliais, būna labai labai smagu. Tos 10 dienų būna pamokų metu ir tik su vaikais.
Ir dabar laikas prabėgo nepastebimai, nuotaika puiki, žiaunas skauda nuo juoko thumbup.gif Visi nekantriai jau klausinėjo vieni kitų - kur vykstame kitą šeštadienį? drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=studija,2011 09 24, 07:44]
Pritariu visu 100% drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
[/quote]
Ne, nu merginos, gal baikit, taigi tuoj sirdies smugi gausiu swoon.gif
Atsakyti
Kodėl širdies smūgį? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 24, 20:00)
Ką tik grįžau po iškylos smile.gif

O savaitgalį todėl, kad važiuojam visada kartu su visais tėveliais, būna labai labai smagu. Tos 10 dienų būna pamokų metu ir tik su vaikais.
Ir dabar laikas prabėgo nepastebimai, nuotaika puiki, žiaunas skauda nuo juoko  thumbup.gif  Visi nekantriai jau klausinėjo vieni kitų - kur vykstame kitą šeštadienį?  drinks_cheers.gif

Smagu, jie tėvai draugiški ir organizuoti. O jei reikia pačiai viską atlaikyt, ir tėvus užimt, ir vaikus sužiūrėt... O tėvai tik smagiai laiką leidžia ir vaišinasi. Turėjau tokių variantų, tad jau kuris laikas atsiribojau nuo iškylų savaitgalį ir su tėvais... unsure.gif

Ir dar, man labai gaila savo savaitgalio, kurio laukiu visas 5 dienas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2011 09 24, 16:38)
Kai iššoka lentelė,  aš paspaudžiu OK  ir viskas.
Papildyta:
Jau siunčiu  4u.gif

taip ir man nusiima smile.gif

Atsakyti
Kreipiuosi į tas kurios nesusipykusios su anglų kalba. Labai reikia pagalbos help.gif Gavau užpildyti klausimyną, o jis anglų kalba. Mokyklos anglistės nesutiko padėti, o jį reikia pirmadienį atiduoti. Šiek tiek pasidariau, bet nemažai liko. Pati nesimokiau anglų kalbos. Gal čia atsirastų galinčių padėti? Parašykit į až rolleyes.gif
Atsakyti
Tas ir yra, kad nieko man atlaikyt netenka, viską padaro patys tėveliai. pati būnu apšokinėta ax.gif Viską patys paorganizuoja, ir žaidimus, ir vaišes, sakau, kažkaip net laukiu pati, kada vėl kažkur važiuosime kartu smile.gif

Šian ryte taip tingėjau kažkur važiuot, bet po visko ir vėl nė kiek nesigailiu mirksiukas.gif Aišku, toli gražu ne kiekvienoj laidoj tokie tėveliai papuola, tikiu, kad gali visai nesinorėt kažkur kartu važiuot.
Man pasisekė šį kartą tongue.gif
Atsakyti
Šarka, džiaugiuosi, kad tavo auklėtinių tėveliai draugiški. Maniškiai irgi būtų puikūs pagalbininkai kelionėje, tik aš negaliu aukot savo savaitgalių, man jie šventi šeimos rate smile.gif Mažylis kasdien taip laukia, kol grįšiu iš darbo, o savaitgalį džiaugiasi, kad kartu ilgai miegam biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi labai gaila būtų savo savaitgalių, bet pliusas tas, kad mano šeima važiuoja kartu su mumis thumbup.gif Ir puikiai visi kartu praleidžiam laiką, todėl nė kiek negaila mirksiukas.gif Mano dukra pati laukia šitų iškylų tongue.gif
Atsakyti