Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

Labutis 4u.gif . Sveikinu visas gavusias raktelį nuo lobių skrynelės 4u.gif - joje tikrai begalo daug naudingų dalykų, jeigu ne šis forumas ir ta skrynelė, tai nežinau išvis kaip aš anksčiau dirbau g.gif ? Dabar kai pasikaustau čia ir teoriškai ir praktiškai, tai net metodinio ratelio pirmininkė žiūri į mane akis išpūtus lotuliukas.gif . Žodžiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

[quote=linius,2011 09 23, 22:40]
Iš tikrųjų ir man tai kažkas nuostabaus, tokio geranoriškumo dažnai net tarp savo kolegių nesulauksi tongue.gif
[/quote]
Tarp realių (ne virtualių) kolegių šitokią pagalbą ir mainus sunkiai įsivaizduoju (čia ne apie savo kolektyvą kalbu, bet apskritai). Todėl kad yra konkurencija dėl įvaizdžio, dėl įspūdžio, negalima šito nuneigti... o dar būna ir taip, kad šalia dirbnatis žmogus akivaizdžiai savinasi idėjas ir, kas įžūliausia, pateikia jas kaip savas...
[/quote]
Pritariu visu 100% drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=smilga1972,2011 09 24, 10:18]
Labutis 4u.gif . Sveikinu visas gavusias raktelį nuo lobių skrynelės 4u.gif - joje tikrai begalo daug naudingų dalykų, jeigu ne šis forumas ir ta skrynelė, tai nežinau išvis kaip aš anksčiau dirbau g.gif ? Dabar kai pasikaustau čia ir teoriškai ir praktiškai, tai net metodinio ratelio pirmininkė žiūri į mane akis išpūtus lotuliukas.gif . Žodžiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tarp realių (ne virtualių) kolegių šitokią pagalbą ir mainus sunkiai įsivaizduoju (čia ne apie savo kolektyvą kalbu, bet apskritai). Todėl kad yra konkurencija dėl įvaizdžio, dėl įspūdžio, negalima šito nuneigti... o dar būna ir taip, kad šalia dirbnatis žmogus akivaizdžiai savinasi idėjas ir, kas įžūliausia, pateikia jas kaip savas...
[/quote]
Pritariu visu 100% drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikinus visas atrakinus lobių skrynelę 4u.gif

Šeštadienis thumbup.gif Išsimiegojau iki 8. Pirmą kartą po dviejų mėnesių. Nes kai tik išėjau į darbą, kėliausi ir darbo dienomis, ir savaitgaliais 6 - puse 7 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 24 rugsėjo 2011 - 08:08
pagaliau savaitgalis thumbup.gif relaksuoju biggrin.gif
šiandien atsiriboju nuo darbo biggrin.gif
Atsakyti
Labas gražus rytas smile.gif

Aš ir šiandien nuo darbo neatsiribosiu, keliausim su klase į iškylą. Dabar taip tingiu, taip norisi namie pasitrinti, tiesiog pabūti nieko neveikiant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 24, 11:29)
Labas gražus rytas  smile.gif

Aš ir šiandien nuo darbo neatsiribosiu, keliausim su klase į iškylą. Dabar taip tingiu, taip norisi namie pasitrinti, tiesiog pabūti nieko neveikiant  blush2.gif

O kodėl savaitgalį? blink.gif Juk išvykos įeina į 10 ne mokslo dienų per metus... g.gif
Atsakyti
Labas ryrtas, gal jau diena tongue.gif
sveikinimai gavusioms thumbup.gif
as sesiu prie planu detaliu nelaimingam auditui... ale taip netraukia... sakau cia pasizvalgysiu.. mirksiukas.gif tai gero ilgo savaitgalio smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. beveik visa savaite nebuvau prisedusi paplepeti, niekiap negaliususitvarkyti su tuo e dienynu doh.gif verysad.gif tai parsitempiau viska namo ir bandysiu darbuotis rolleyes.gif nezinau kas cia gausis
Atsakyti
[quote=viga,2011 09 23, 22:46]
Diskelis būtų puiku ax.gif
Papildyta:

Man reikia 1 kl

Labutis smile.gif Diskelį išsiunčiau į paštą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos !

QUOTE(elimak7 @ 2011 09 24, 14:03)
Sveikutes. beveik visa savaite nebuvau prisedusi paplepeti, niekiap negaliususitvarkyti su tuo e dienynu  doh.gif  verysad.gif tai parsitempiau viska namo ir bandysiu darbuotis  rolleyes.gif nezinau kas cia gausis

Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pašte įdėta labai įdomi nuoroda su pateiktimis, bet man tai ten visai neaišku, kaip nuimti apsaugas nuo jų schmoll.gif . Nors ir parašyta, ką daryti, bet man žaliai net neaišku, kur ieškoti tų pavadinimų doh.gif . Gal kas gerai kompiuteryje gaudotės ir galit padėti tokioms kaip aš blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 24 rugsėjo 2011 - 15:10
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 09 23, 22:43)
Labas vakaras, mergaitės, 
turiu Vieversio mokytojo knygą su CD 1 ir 2 klasei. Jeigu reikia mielai pagelbėčiau  smile.gif

Gal gali man lopšinių??? ax.gif Nes pašte neradau... gitani@vakarai.info
Atsakyti