Po sunkios savaitės gavau dovaną Ačiū.
QUOTE(linius @ 2011 09 23, 22:12)
Šarkka, aš įeinu į mūsų paštą ir siuntinuką radau. Labai nuoširdžiai dėkoju už pagalbą ir sveikinu gavus slaptažodį Apskritai galvoju, kad Pradinukių tema ir tokie dosnūs tarpusavio mainai- kažkoks neįtikėtinas fenomenalus reiškinys
Iš tikrųjų ir man tai kažkas nuostabaus, tokio geranoriškumo dažnai net tarp savo kolegių nesulauksi
Iš tikrųjų ir man tai kažkas nuostabaus, tokio geranoriškumo dažnai net tarp savo kolegių nesulauksi
[/quote]
Tarp realių (ne virtualių) kolegių šitokią pagalbą ir mainus sunkiai įsivaizduoju (čia ne apie savo kolektyvą kalbu, bet apskritai). Todėl kad yra konkurencija dėl įvaizdžio, dėl įspūdžio, negalima šito nuneigti... o dar būna ir taip, kad šalia dirbnatis žmogus akivaizdžiai savinasi idėjas ir, kas įžūliausia, pateikia jas kaip savas...
[/quote]
Tarp realių (ne virtualių) kolegių šitokią pagalbą ir mainus sunkiai įsivaizduoju (čia ne apie savo kolektyvą kalbu, bet apskritai). Todėl kad yra konkurencija dėl įvaizdžio, dėl įspūdžio, negalima šito nuneigti... o dar būna ir taip, kad šalia dirbnatis žmogus akivaizdžiai savinasi idėjas ir, kas įžūliausia, pateikia jas kaip savas...
Va matai ir pas mane sunkiai spausdintines rašė rašytinėmis o aš apkaltinau save, kad kažką pražiopsojau ir gerai neišaiškinau.....
[/quote]
Ir man truputį ramiau pasidarė, galvojau vis ką ne taip darau
Aš dalinau pupeles, o tada keitėm į saldainius (žirniukus)
Labas vakaras, mergaitės,
turiu Vieversio mokytojo knygą su CD 1 ir 2 klasei. Jeigu reikia mielai pagelbėčiau
turiu Vieversio mokytojo knygą su CD 1 ir 2 klasei. Jeigu reikia mielai pagelbėčiau
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 09 23, 23:43)
Labas vakaras, mergaitės,
Diskelis būtų puiku
Papildyta:
QUOTE(viga @ 2011 09 23, 23:45)
Diskelis būtų puiku
Man reikia 1 kl
QUOTE(viga @ 2011 09 23, 19:03)
Ir pas mane tas pats...
Mergaitės, mūsų lobių skrynelė - super! TIKRAI VERTA PASISTENGTI
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 23, 23:25)
Mergaitės, mūsų lobių skrynelė - super! TIKRAI VERTA PASISTENGTI
Aš irgi negaliu patikėt, koks lobynas
Visas penktadienio vakaras praėjo jame