Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

Po sunkios savaitės gavau dovaną biggrin.gif Ačiū. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šarkka, aš įeinu į mūsų paštą ir siuntinuką radau. Labai nuoširdžiai dėkoju už pagalbą ir sveikinu gavus slaptažodį clap.gif Apskritai galvoju, kad Pradinukių tema ir tokie dosnūs tarpusavio mainai- kažkoks neįtikėtinas fenomenalus reiškinys group.gif
Atsakyti
Tikrai neįtiketinas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 09 23, 22:12)
Šarkka, aš įeinu į mūsų paštą ir siuntinuką radau. Labai nuoširdžiai dėkoju už pagalbą ir sveikinu gavus slaptažodį  clap.gif Apskritai galvoju, kad Pradinukių tema ir tokie dosnūs tarpusavio mainai- kažkoks neįtikėtinas fenomenalus reiškinys  group.gif

4u.gif

Iš tikrųjų ir man tai kažkas nuostabaus, tokio geranoriškumo dažnai net tarp savo kolegių nesulauksi tongue.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų ir man tai kažkas nuostabaus, tokio geranoriškumo dažnai net tarp savo kolegių nesulauksi tongue.gif
[/quote]

Tarp realių (ne virtualių) kolegių šitokią pagalbą ir mainus sunkiai įsivaizduoju (čia ne apie savo kolektyvą kalbu, bet apskritai). Todėl kad yra konkurencija dėl įvaizdžio, dėl įspūdžio, negalima šito nuneigti... o dar būna ir taip, kad šalia dirbnatis žmogus akivaizdžiai savinasi idėjas ir, kas įžūliausia, pateikia jas kaip savas...
Atsakyti

Va matai ir pas mane sunkiai spausdintines rašė rašytinėmis g.gif o aš apkaltinau save, kad kažką pražiopsojau ir gerai neišaiškinau.....
[/quote]
Ir man truputį ramiau pasidarė, galvojau vis ką ne taip darau doh.gif
Aš dalinau pupeles, o tada keitėm į saldainius (žirniukus) mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergaitės,
turiu Vieversio mokytojo knygą su CD 1 ir 2 klasei. Jeigu reikia mielai pagelbėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 09 23, 23:43)
Labas vakaras, mergaitės, 
turiu Vieversio mokytojo knygą su CD 1 ir 2 klasei. Jeigu reikia mielai pagelbėčiau  smile.gif

Diskelis būtų puiku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(viga @ 2011 09 23, 23:45)
Diskelis būtų puiku ax.gif

Man reikia 1 kl
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2011 09 23, 19:03)
Sunkiausia vaikams buvo spausdintines raides ir skiemenukus rašyti rašytinėmis.

Ir pas mane tas pats... doh.gif

Atsakyti
Mergaitės, mūsų lobių skrynelė - thumbup.gif super! thumbup.gif TIKRAI VERTA PASISTENGTI gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 23, 23:25)
Mergaitės, mūsų lobių skrynelė - thumbup.gif super! thumbup.gif TIKRAI VERTA PASISTENGTI  gathering.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi negaliu patikėt, koks lobynas bigsmile.gif

Visas penktadienio vakaras praėjo jame book.gif tongue.gif

Atsakyti