Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(Šarkka @ 2011 09 23, 20:55)
Merginos, penktaaaaaadienis  yahoo.gif
Smilga, gal galima man i asmenini? Nematau pašto bendro dar smile.gif toloreta@gmail.com

O jau gali matyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 23, 20:43)
Šarkka prie mūsų prisijungė tik rugpjūčio 26d., bet manau, kad poros dienelių išimtį galima padaryti.

Tuoj atsiųsiu žadėtą raktelį visom paminėtom smile.gif

Ačiūūūū, merginos, tikrai dar nesitikėjau ax.gif Jau tokią dovaną gavau penktadienio proga, atpirko visą sunkią savaitę 4u.gif
Papildyta:
Tuoj įkelsiu ir antrą diktantų metodikos knygelės dalį.

O pati dabar juokiuos, kiek laiko užims naršymas bendram pašte?
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 23, 20:59)
Ačiūūūū, merginos, tikrai dar nesitikėjau  ax.gif  Jau tokią dovaną gavau penktadienio proga, atpirko visą sunkią savaitę  4u.gif
Papildyta:

O pati dabar juokiuos, kiek laiko užims naršymas bendram pašte?

Pasiruošk bemiegei nakčiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras šauniosios kolegės. Esu naujokė, nedrąsu. 4u.gif Su savaitgaliu. Turiu jums vieną klausimą. Mokykla siūlo pinigėlių pradinukėms - mokymo priemonėms. Gal ką naudingo esate pirkusios ir galėtumėte pasiūlyti. Būčiau labai dėkinga thumbup.gif
Atsakyti
Aprašysiu savo atradimą šiandieninį biggrin.gif .Jau taip man tas interviu parūpo ir tie klausimai, bet neatsimenu,kur buvo minėti nors tu ką g.gif , jau ir klausinėti čia to pačio šimtą kartų gėda blush2.gif , na, galvoju reik pasieškot temose, bet varge vargeli pradinukių visas temas peržiūrėt doh.gif , ogi šast man tokia geniali mintis, kad puslapio apačioj reikia raktažodį pabandyt įrašyt biggrin.gif .Įrašau ,,interviu", spust mygtuką, tik šast man viskas iš šitos temukės apie tą interviu thumbup.gif .Jau patenkinta likau savo ,,išradingumu",kad neklauskit thumbup.gif , gero gero savaitgalio visoms, karštos liepžiedžių arbatos, grybingų miškų ir....į svečius kur, pirtelėj išsivanoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 23, 21:01)
Pasiruošk bemiegei nakčiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Įtariu, kad ir ne vienai nakčiai lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Šarkka,2011 09 23, 20:59]
Ačiūūūū, merginos, tikrai dar nesitikėjau ax.gif Jau tokią dovaną gavau penktadienio proga, atpirko visą sunkią savaitę 4u.gif
Papildyta:
biggrin.gif Šarkka, sveikinimai gavus lobių skrynelės raktelį. Tu jo verta. 4u.gif
Atsakyti
[quote=lutute1,2011 09 23, 21:23]
[quote=Šarkka,2011 09 23, 20:59]

Šarkka, sveikinimai gavus lobių skrynelės raktelį. Tu jo verta. 4u.gif
[/quote]
Sveikinimai ir tau 4u.gif Kaip suprantu, mūsų kieme šiandien šventė? tongue.gif alc.gif
Riešutasgilė ir calkusi tai pat ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 23 rugsėjo 2011 - 20:29
SVEIKUTES, tai su naujais namuciais blush2.gif ir su savaitgaliu thumbup.gif
ale ir varot bigsmile.gif visa vakara skaiciau ka cia pritausket.. pora dienu nebuvau ir vykis kad nori tongue.gif pas mus ir kita savaite auditas g.gif o gerkle dega .. nu kaip nors..
apie atliekas siuksles maciau mokinukuose (mokinukai lt) ten fainai visai.. del tamo - mes pernai ir rasem ir dienyne, ir pasiekimu knygelese, ir tame.. daba tik tamo.. ale ir vis dar mokomes..rasom ir savaites ugdomaja veikla.. a, turiu kaska apie akordionus (gal armonikas reik paziuret blush2.gif )bet gal yra paste. jei kas- sakykit - atsiusiu . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eknos @ 2011 09 23, 17:43)
Nors dabar antrokams testų pupos neturiu verysad.gif . Gal galėtumėt kuri nuskanuoti ir įkelti į paštą. Būčiau labai dėkinga. 4u.gif

Linius prašius buvo poros pirmų testų, tai turiu nuskenavusi, galiu įmest į paštą. Likusius tik pirmadienį galėsiu ax.gif
Atsakyti
[quote=LeTa-BeTa,2011 09 21, 18:05]
4u.gif taigi pacioj pradzioj apie pradinuku e dienyna.Skiltyje "Vertinimas pamokoje".Vienas is pirmuju sakiniu
[/quote]
Ačiū 4u.gif Jau radom thumbup.gif tik nieko nelaimėjom... topsecret.gif verysad.gif
[/quote]
verysad.gif Gaila, o mes net nesiruosiame dvigubam darbui. Tik namu darbus surasom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausradra @ 2011 09 23, 21:03)
Labas vakaras šauniosios kolegės. Esu naujokė, nedrąsu. 4u.gif  Su savaitgaliu. Turiu jums vieną klausimą. Mokykla siūlo pinigėlių pradinukėms - mokymo priemonėms. Gal ką naudingo esate pirkusios ir galėtumėte pasiūlyti. Būčiau labai dėkinga thumbup.gif

www.gudragalvis.lt paziurekit
Atsakyti