mergaitės, aš turiu Pupos testus antrokams, bet mokykloj palikau, parsinešiu pirmadienį ir nuskenuosiu, jei dar nevėlu
Sveikos, naujokėlės, mielai priimam į savo būrį
QUOTE(nengute @ 2011 09 23, 19:38)
Mes planuojam vietoj Rudenėlio šventės dekoruotų skėčių parodą mokyklos viešosiose erdvėse daryti
O kaip bus dekoruojami? Kur eksponuojami?
Mes esam darę skėčius- snaiges ir sukabinę palubėj, nuo jų nuleidom ir pakabinom žaisliukus. Naudojom lietsargius be audinio, tik geležis.
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 22, 23:15)
Labutis. Gal kartais turi senovišką tarybinę diktantų knygą pradinukams? Pamenu, kad ten būdavo neblogų diktantėlių suskirstytų į atskiras grupes. Žinoma, kai kurie diktantai šiam laikmečiui nebetinka, bet juk juos galima savaip pasikeisti.
Paieškosiu kitą savaitę. Rodos kažkur mėtėsi darbe, jei neišmečiau, nepamenu.
[quote=auglina,2011 09 23, 18:27]
Auglina , ačiū už gyvenimo traukinį. Siunčiu pateiktį "Pietūs su Dievu..."
Auglina , ačiū už gyvenimo traukinį. Siunčiu pateiktį "Pietūs su Dievu..."
Sveikos, galų gale savaitgalis. Aš vos kojas velku, niekaip iš peršalimo ligų neišbrendu. Vos tik pasijuntu geriau, atsipučiu ir vėl blogai. Tikiuosi šį savaitgalį aš įveiksiu tas slogas ir kvailą savijautą. Darbų kalnai, dienynui laiko nėra, o mūsų valdžia jau šniukštinėja, kas ir kaip pildoma, jaučiu, kad pirmadienį per metodinį posėdį siautės . Su savo ketvirtokais vos spėju suktis, atsilieku nuo planų, nežinau, kaip bus vėliau, jei dabar jau taip.
Bet ne tik apie liūdnus reikalus noriu kalbėti, apsidairiau, kad riešutasgilė ir lutute1 labai aktyviai su mumis bendrauja, o raktelių dar neturi, tad jei niekas neprieštaraus norėčiau juos įteikti. Riešutuigilei išsiųsiu į paštą, o lututes1 prašau patikslinti savo el. paštą man į až.
Bet ne tik apie liūdnus reikalus noriu kalbėti, apsidairiau, kad riešutasgilė ir lutute1 labai aktyviai su mumis bendrauja, o raktelių dar neturi, tad jei niekas neprieštaraus norėčiau juos įteikti. Riešutuigilei išsiųsiu į paštą, o lututes1 prašau patikslinti savo el. paštą man į až.
QUOTE(eknos @ 2011 09 23, 19:43)
Sveika. Aš tai rašau tada, kai išeiname temą ir matau, kad vaikai jau įsisavino medžiagą. Nors dabar antrokams testų pupos neturiu . Gal galėtumėt kuri nuskanuoti ir įkelti į paštą. Būčiau labai dėkinga.
Turiu, bet visai visai skenavimuose žalučiukė aš
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 23, 21:32)
Sveikos, galų gale savaitgalis. Aš vos kojas velku, niekaip iš peršalimo ligų neišbrendu.
Manau ir Šarkka labai aktyvi
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 23, 22:32)
o tu čiobrelių arbatos puodą, medaus šaukštą ir į lovytę žengte marššš
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 23, 20:36)
Šarkka prie mūsų prisijungė tik rugpjūčio 26d., bet manau, kad poros dienelių išimtį galima padaryti.
Tuoj atsiųsiu žadėtą raktelį visom paminėtom
P.S. liepų žiedų arbatėlę su medum gurkšnoju, bet dar reik dienyną susitvarkyt, ryt noriu apie darbus negalvot, tai pasėdėsiu, kol galėsiu, ryt laisvadienis
Raktelis išsiųstas, laukiu lututes1 el. pašto.
Merginos, penktaaaaaadienis
Smilga, gal galima man i asmenini? Nematau pašto bendro dar toloreta@gmail.com
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 23, 17:07)
Knygelė apie atliekų rūšiavimą jau pašte
Smilga, gal galima man i asmenini? Nematau pašto bendro dar toloreta@gmail.com
Raktelį dar užsitarnavo ir calkusl.
Mieloji, pasitikrink paštą, tuoj atskris pašto karvelis
Mieloji, pasitikrink paštą, tuoj atskris pašto karvelis
QUOTE(studija @ 2011 09 23, 17:02)
Aš tai liepiau susirasti po rą(tiksliau susodinau po du). Padėjau ant suolo klausimus (vardas, pomėgiai, kuo dirba, apie šeimą...) ir daviau 5 min pasikalbėti, kadangi pritrūko tėvelių, tai dalyvavau ir aš. po to kiekvienas pristatė savo suolo draugą. Labai šiltai susibendravo, rado ir daug sutapimų, nepagailėjo ir jumoro...žodžiu pavyko... Nors kitą kart susodinčiau aplinkui, kad geriau vieni kitus matytų.
kai buvau Jakavonytės seminare, patiko vienas žaidimas, galima jį padaryti su tėveliais, susėda 2 žmonės vienas į kitą nugaromis (atsiremia vienas į kitą), vienam paduoda paveikslėlį, o kitas gauna pieštuką ir lapą, tas pirmasis pasakoja ką mato, o antrasis piešia.... nerealus pojūtis aplanko, kai supranti, kad atrodo sakai ką nori pasakyti, o kitas žmogus tai visiškai kitaip supranta
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 23, 17:07)
ačiū, lutute1, už pateiktis
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 23, 18:13)
Ir aš skaičiuoju dieneles iki rudens atostogų. Sunkiausia man bus kita savaitė- išorinis auditas+pirmokai+Rudenėlio šventė+atviros pamokos+rajoninė konferencija+ pranešimas. LAIKYKITE UŽ MANE KUMŠČIUS tIKIUOSI, KAD STOGAS NENUVAŽIUOS
ohoho būtinai laikysim kumščius
QUOTE(auglina @ 2011 09 23, 18:27)
jau seniau esu atsispausdinus šį planą, labai juo džiaugiuosi
QUOTE(viga @ 2011 09 23, 19:03)
Šiandiem su pirmokais ,,rinkom pupas", dirbom 3 pamokas, galvojau nusišausiu, nenorėjau pirmadieniui paliti nebaigtų darbų. Sunkiausia vaikams buvo spausdintines raides ir skiemenukus rašyti rašytinėmis.
Valio, savaitgalis Rytoj lėksiu į mišką grybauti ir blūdysiu kol smegenys išsivėdins
mes irgi šiandien skaičiavom pupeles ir riešutus (iš pat ryto mano mama iš savo sodybos maišiuką riešutų ir gilių atvilko ) , bet kokia smagi veikla, laaaabai patiko ir mokinių akys tiesiog žibėjo, daugiausiai surinkusiems pupu ir riešutų dovanojau po knygelę
Va matai ir pas mane sunkiai spausdintines rašė rašytinėmis o aš apkaltinau save, kad kažką pražiopsojau ir gerai neišaiškinau.....