Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(klaipedike @ 2011 09 23, 17:10)
Ir aš noriu... pašte lyg nemačiau, o jei ką gali atsiūsti?// gitani@vakarai.info

Pašte tikrai turėtų būti smile.gif Nusiunčiau šiandien smile.gif
Tuoj permesiu į Tavo asmeninį drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū už lopšinių rinkinį Šypsenėlei. Kas liečia muzikinius dalykus 1 klasei- ji turi prikaupusi superinės medžiagos ir mielai dalinasi su forumo dalyvėmis. Nuoširdžiausi linkėjimai Šypsenėlei clap.gif clap.gif clap.gif
[/quote]

Sveikos, šauniosios pradinukės, smile.gif
džiaugiuosi galėdama pasidalinti savo turima medžiaga, jos turiu ir ne tik 1 klasei. Smagu, jei galėsiu kuriai padėti smile.gif Tikiuosi priimsite mane į savo būry ax.gif

Papildyta:
[quote=sypsenele04,2011 09 23, 17:19]
4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū už lopšinių rinkinį Šypsenėlei. Kas liečia muzikinius dalykus 1 klasei- ji turi prikaupusi superinės medžiagos ir mielai dalinasi su forumo dalyvėmis. Nuoširdžiausi linkėjimai Šypsenėlei clap.gif clap.gif clap.gif
[/quote]

Sveikos, šauniosios pradinukės, smile.gif
džiaugiuosi galėdama pasidalinti savo turima medžiaga, jos turiu ir ne tik 1 klasei. Smagu, jei galėsiu kuriai padėti smile.gif Tikiuosi priimsite mane į savo būry ax.gif
[/quote]
ŠAUNŲ BŪRĮ doh.gif (pirmas ,,išstojimas" ir klaida doh.gif biggrin.gif ) jaudulys tikriausiai...
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Jungiuosi ir aš su jumis paplepėti, užsiregistravau tai senokai, bet buvau visai pamiršus šitą forumą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 09 21, 20:11)
Labas vakaras naujuose namučiuose. Turiu vieną neaiškumą dėl antrokiukų Pupos testų.Nerandu mokytojo knygoj, kada juos rašyti? Ar aš akla, ar kaip čia? g.gif Antrokutės? O kaip jūs darot?

Sveika. Aš tai rašau tada, kai išeiname temą ir matau, kad vaikai jau įsisavino medžiagą. Nors dabar antrokams testų pupos neturiu verysad.gif . Gal galėtumėt kuri nuskanuoti ir įkelti į paštą. Būčiau labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos draugiskos ir darbščios pradinukes, skaitinėju jau antrą jūsų temą vis laikas nuo laiko užsukdama, tik neisdrįstu nieko parasyti blush2.gif noriu pasakyti kokios jus saunios, dosnios, kaip sauniai viena kitai padedate ir bendradarbiaujate thumbup.gif .
Pati esu pradinuke su dvizenkliu stažu, bet buvau is konteksto iskritusi dviems metams kol savo maząją atzalelę auginau, dabar jau grįzau i darbelį ir nuo sio rugsėjo startavau su pirmokeliais. Sudetingas laikotarpis viskam suspeti truksta laiko, mokykloje krūva vaikų ir dar didesne krūva popierių, namuose seimyna nemaza, bet labai noreciau bent jau laikas nuo laiko tapti jusų draugijos dalimi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 23, 17:14)
Pagaliau savaitgalis 4u.gif
Dar viena savaite mažiau iki rudens atostogų  rolleyes.gif
Bet kiek dar darbų laukia... Rudenėlio šventė, Mokytojų diena ir ekskursija g.gif

Ir aš skaičiuoju dieneles iki rudens atostogų. Sunkiausia man bus kita savaitė- išorinis auditas+pirmokai+Rudenėlio šventė+atviros pamokos+rajoninė konferencija+ pranešimas. LAIKYKITE UŽ MANE KUMŠČIUS drinks_cheers.gif tIKIUOSI, KAD STOGAS NENUVAŽIUOS g.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 09 23, 17:59)
Sveikos draugiskos ir darbščios pradinukes, skaitinėju jau antrą jūsų temą vis laikas nuo laiko užsukdama, tik neisdrįstu nieko parasyti blush2.gif noriu pasakyti kokios jus saunios, dosnios, kaip sauniai viena kitai padedate ir bendradarbiaujate thumbup.gif .
Pati esu pradinuke su dvizenkliu stažu, bet buvau is konteksto iskritusi dviems metams kol savo maząją atzalelę auginau, dabar jau grįzau i darbelį ir nuo sio rugsėjo startavau su pirmokeliais. Sudetingas laikotarpis viskam suspeti truksta laiko, mokykloje krūva vaikų ir dar didesne krūva popierių, namuose seimyna nemaza, bet labai noreciau bent jau laikas nuo laiko tapti jusų draugijos dalimi. smile.gif

4u.gif Smagu, kad pirmokių padaugėjo. Būk pasveikinta, kad ji kur galas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos!

QUOTE(studija @ 2011 09 21, 19:11)
Labas vakaras naujuose namučiuose. Turiu vieną neaiškumą dėl antrokiukų Pupos testų.Nerandu mokytojo knygoj, kada juos rašyti? Ar aš akla, ar kaip čia? g.gif Antrokutės? O kaip jūs darot?

Integruojamųjų temų lentelė - Kiek mokėsi, tiek turėsi ! ( testas)

Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 23, 16:48)
Auglina, ar gali pasidalinti pateiktimi?

Jau išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 23 rugsėjo 2011 - 17:28
Sveikiutės,
Ar jau pradedate rudeninių švenčių maratoną, kaip Rudenėlis, Pirmokų krikštynos? Gal turite ką įdomaus pirmokų krikštynoms. Pasidalinkite. Mes Rudenėlio šventę darysime bendrai visi pradinukai su žaidimais, kiekvienos klasės prisistatymais, nes mokinių nėra daug, todėl visiems smagiau.
Atsakyti
Sveikutės. Ačiū Lutute1 už pateiktis. Gerai, kad yra draugų smile.gif
Buvau šiandien rajono susirinkime, tai galva sukasi nuo naujienų. Na pvz., specialiųjų poreikių mokinius žada visus, kurie neturi intelekto sutrikimo, bet juos nurodyta ugdyti pagal adaptuotas programas, pervertinti. Ir greičiausiai jie bus tuomet ugdomi pagal bendrąsias programas. Mokyklose sudarinėjom iki šiol specialiųjų poreikių mokinių sąrašus, dabar tai bus vadinama pagalbos gavėjų sąrašai. Žodžiu, daug klausimų dėl specukų kilo, bet pats rajonas dar atsakymų nežino, nes dermės nėra tarp dokumentų. Tiksliau, yra dokumentai, bet nėra jų įgyvendinimo tvarkų.
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2011 09 23, 18:36)
Sveikiutės,
Ar jau pradedate rudeninių švenčių maratoną, kaip Rudenėlis, Pirmokų krikštynos? Gal turite ką įdomaus pirmokų krikštynoms. Pasidalinkite. Mes Rudenėlio šventę darysime bendrai visi pradinukai su žaidimais, kiekvienos klasės prisistatymais, nes mokinių nėra daug,  todėl visiems smagiau.

Mes planuojam vietoj Rudenėlio šventės dekoruotų skėčių parodą mokyklos viešosiose erdvėse daryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengute: 23 rugsėjo 2011 - 17:37
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 22, 22:48)
P.S. Pirmokėms, kurios pamokose naudoja multimedia, galiu atsiųsti pateikčių raidžių O, k, L, Š mokymui ( garsinė analizė, skaitymas). Kita savaitė pagal planą kaip tik išpuola šių raidžių mokymui.

Ačiū labiausiai ! 4u.gif Jai dar tokių rasi, pasakyk.... smile.gif Tikras lobis...

Atsakyti
Labukas, ačiū visoms už siuntinukus, labai praverčia.
Šiandiem su pirmokais ,,rinkom pupas", dirbom 3 pamokas, galvojau nusišausiu, nenorėjau pirmadieniui paliti nebaigtų darbų. Sunkiausia vaikams buvo spausdintines raides ir skiemenukus rašyti rašytinėmis.
Valio, savaitgalis thumbup.gif Rytoj lėksiu į mišką grybauti ir blūdysiu kol smegenys išsivėdins clap.gif
Atsakyti
[quote=domassss,2011 09 23, 18:42]Ačiū labiausiai ! 4u.gif  Jai dar tokių rasi, pasakyk.... smile.gif  Tikras lobis...
[/quote]
Domass, turiu sočiai biggrin.gif KIEKVIENA SAVAITĘ PASIŪLYSIU VIS KITOMS RAIDELĖMS. drinks_cheers.gif
Papildyta:
Mes planuojam vietoj Rudenėlio šventės dekoruotų skėčių parodą mokyklos viešosiose erdvėse daryti
[/quote]
Nengute, nauja ir dar negirdėta idėja Rudenėlio šventei thumbup.gif Pabandysiu pritaikyti savo morkytėms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 23 rugsėjo 2011 - 18:20