Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(lutute1 @ 2011 09 23, 15:30)
Nengute, žadėtos pateiktys ( raidžių K, L, Š, O mokymui 1 klasėje) jau pašte 4u.gif
Papildyta:

O gal galima jas gauti man į asmeninį? riesutasgile@gmail.com
Jūsų pašto aš dar nematau.
Atsakyti
Studija, rašiau apie Interviu metodą gana smulkiai šiame forume. Peržiūrėk ankstesnes temas drinks_cheers.gif
[/quote]

Pražiopsojau, o jau atrodo taip viską perskaitau blush2.gif , metodas tai žinomas, tik kaip tėvus kalbinti, kokie klausimai, ar su mikrofonu rankose ax.gif , ot žiopla varna esu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 23, 13:01)
Po valandos keliauju pas šeimos  gydytoją, darys kardiogramą, žiūrėsim, kas ten bus, tik kad kažin ar ką matys realiai, nes kardiogramą reikia daryti tada kai blogai, o ne bele kada... O dėl plaučių uždegimo tai variantas, nes mane kosulys kankina  g.gif . Na, matysim, ką ras medikai  mirksiukas.gif

Sėkmės. Lauksim rezultatų.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 09 23, 16:32)
O gal galima jas gauti man į asmeninį? riesutasgile@gmail.com
Jūsų pašto aš dar nematau.

Riesutegile, pateiktys jau Tavo pašte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 23 rugsėjo 2011 - 15:43
[quote=lutute1,2011 09 23, 16:30]
Nengute, žadėtos pateiktys ( raidžių K, L, Š, O mokymui 1 klasėje) jau pašte 4u.gif
Papildyta:

[quote=Šarkka,2011 09 22, 21:44]Na va, merginos, nuskenavau knygelę diktantų metodikos. Ir kol kas siunčiu tik pirmą pusę, nes darbe kompe nėra WinRar, tai teko atskirai kiekviena lapą persisiųst sau į paštą  doh.gif

[B]Šarkka,
diktantų metodika liuks- paprastai, bet neprastai, konkrečiai ir aiškiai išdėstyta. Ačiū Tau labai už siuntinuką 4u.gif Lauksiu antros dalies ax.gif
[/quote]
Primink el.pašto adresą ir įmesiu mirksiukas.gif . Savijauta šiandien lyg ir kiek geresnė, pasidariau kardiogramą - permušimai matosi net ir vaistus geriant doh.gif . Žodžiu, pastiprino vaistus, prirašė krūvą tyrimų ir gydysiuosi mirksiukas.gif . Dar mirti nesiruošiu schmoll.gif ir nepasiduosiu lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2011 09 19, 23:12)
Išsiunčiau į paštą pateiktį "Gyvenimo traukinys". Gal ir jums pravers?  4u.gif

Auglina, ar gali pasidalinti pateiktimi? Baisiai smalsu, koks ir apie ką tas traukinys. Mano paštas: jovitele25@turizmas.lt
Atsakyti
[quote=studija,2011 09 23, 16:38]
Studija, rašiau apie Interviu metodą gana smulkiai šiame forume. Peržiūrėk ankstesnes temas drinks_cheers.gif
[/quote]

Pražiopsojau, o jau atrodo taip viską perskaitau blush2.gif , metodas tai žinomas, tik kaip tėvus kalbinti, kokie klausimai, ar su mikrofonu rankose ax.gif , ot žiopla varna esu lotuliukas.gif
[/quote]

Aš tai liepiau susirasti po rą(tiksliau susodinau po du). Padėjau ant suolo klausimus (vardas, pomėgiai, kuo dirba, apie šeimą...) ir daviau 5 min pasikalbėti, kadangi pritrūko tėvelių, tai dalyvavau ir aš. po to kiekvienas pristatė savo suolo draugą. Labai šiltai susibendravo, rado ir daug sutapimų, nepagailėjo ir jumoro...žodžiu pavyko... Nors kitą kart susodinčiau aplinkui, kad geriau vieni kitus matytų.
Atsakyti
[quote=klaipedike,2011 09 23, 18:49]
[/quote]

Aš tai liepiau susirasti po rą(tiksliau susodinau po du). Padėjau ant suolo klausimus (vardas, pomėgiai, kuo dirba, apie šeimą...) ir daviau 5 min pasikalbėti, kadangi pritrūko tėvelių, tai dalyvavau ir aš. po to kiekvienas pristatė savo suolo draugą. Labai šiltai susibendravo, rado ir daug sutapimų, nepagailėjo ir jumoro...žodžiu pavyko... Nors kitą kart susodinčiau aplinkui, kad geriau vieni kitus matytų.
[/quote]
Viskas suprasta, kalbinsim,darysim drinks_cheers.gif , o ratu ,aišku geriau, o jei dar vidury staliukas, arbačikė, ir..šiaip..., nors bendrai, tai tada tik nakčia namo grįžčiau, nes ir taip sunku užbaigt kalbas kai kada rolleyes.gif
Atsakyti
Knygelė apie atliekų rūšiavimą jau pašte 4u.gif
Atsakyti
[quote=klaipedike,2011 09 23, 16:49]
[/quote]

[/quote]

Naudojant Geros pradžios metodiką, tai viena iš svarbiausių sąlygų yra tėvų susodinimas ratu. O po to akių kontaktas ir emocijos liejasi laisvai biggrin.gif Interviu metode klausimus tėvams gali sugalvoti pati arba pakoreaguoti mano anksčiau aprašytus. Juos esu išbandžiusi ne vienerius metus, ir man jie pasiteisino. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 22, 22:48)
Šaunuolė! drinks_cheers.gif  Gali dabar atsipūsti. O už pastebėjimus dėkui, turėsiu omeny smile.gif
Papildyta:
Mergaitės, kuri turite lopšinių? biggrin.gif  Kitą savaitę planuoju su pirmokais dainuoti lopšines  laugh.gif
P.S. Pirmokėms, kurios pamokose naudoja multimedia, galiu atsiųsti pateikčių raidžių O, k, L, Š mokymui ( garsinė analizė, skaitymas). Kita savaitė pagal planą kaip tik išpuola šių raidžių mokymui.

Ir aš noriu... pašte lyg nemačiau, o jei ką gali atsiūsti?// gitani@vakarai.info
Atsakyti
Pagaliau savaitgalis 4u.gif
Dar viena savaite mažiau iki rudens atostogų rolleyes.gif
Bet kiek dar darbų laukia... Rudenėlio šventė, Mokytojų diena ir ekskursija g.gif
Atsakyti