QUOTE(Šarkka @ 2011 09 22, 21:44)
Na va, merginos, nuskenavau knygelę diktantų metodikos
, tik bus jpg. failiukai, nes kažkodėl mano Adobe reader neveikia
Ir kol kas siunčiu tik pirmą pusę, nes darbe kompe nėra WinRar, tai teko atskirai kiekviena lapą persisiųst sau į paštą
Lutute, tau į kurį paštą permest?
Labutis mergaitės
. Parsinešiau knygelę apie šiukšlių rūšiavimą, tai vėliau nuskanuosiu
.
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 22, 22:59)
Labutis, nabagėle. Užjaučiu labai. Tikrai reikia tyrimų. Papaskosiu savo situaciją. Kartais širdies kardiograma negali parodyti ligos. Nustebau, kai man po tyrimų pavasarį nustatė, jog man plaučių uždegimas ir paguldė į ligoninę, o kreipiausi į gydytojus todėl, kad sunerimau dėl širdies. Kraujospūdis kilo ir tik kuriam laikui pavykdavo numušt, o labiausiai neramino permušimai širdies ir labai didelis pulsas net ramybės būsenoje. Širdis tabalavo, spurdėjo kaip pas pelytę. Ją net girdėdavau. Kosulys manęs nekankino, temperatūros nebuvo. Ir gana ilgai paskui teko ligoninėje išgulėt, nes komplikavosi man tas plaučių uždegimas. Ištisas dienas norėdavau miegot ir daugiau nieko. Linkiu kuo greičiau pasveikt. Ir dar... sako, kad visos ligos iš nervų. Pritariu.
Po valandos keliauju pas šeimos gydytoją, darys kardiogramą, žiūrėsim, kas ten bus, tik kad kažin ar ką matys realiai, nes kardiogramą reikia daryti tada kai blogai, o ne bele kada... O dėl plaučių uždegimo tai variantas, nes mane kosulys kankina
. Na, matysim, ką ras medikai