Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(lutute1 @ 2011 09 23, 13:17)
Sveiki, b.s. smile.gif Nurodytas mano paštas perkrautas, todėl parašiau laiškutį ir kitą adresiuką. Lauksiu žinių ax.gif
Papildyta:

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 23, 13:35)

Ačiū, b.s., už šaunią pagalbą dėl Pupos 1 kl. diskelio. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(leliuko_mama @ 2011 09 22, 22:56)
nusiusiu i pasta savo vaikuciu megstamiausia ("Angeleliui")  4u.gif  daug galima rast http://smailas_net/lopeinds
ten daug ko yra  4u.gif

smile.gif Ačiū už nuorodą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 22, 21:44)
Na va, merginos, nuskenavau knygelę diktantų metodikos  photo.gif , tik bus jpg. failiukai, nes kažkodėl mano Adobe reader neveikia gun_rifle.gif

Ir kol kas siunčiu tik pirmą pusę, nes darbe kompe nėra WinRar, tai teko atskirai kiekviena lapą persisiųst sau į paštą  doh.gif

Lutute, tau į kurį paštą permest? smile.gif

Labutis mergaitės 4u.gif . Parsinešiau knygelę apie šiukšlių rūšiavimą, tai vėliau nuskanuosiu mirksiukas.gif .

QUOTE(Snaudale @ 2011 09 22, 22:59)
Labutis, nabagėle. Užjaučiu labai. Tikrai reikia tyrimų. Papaskosiu savo situaciją. Kartais širdies kardiograma negali parodyti ligos. Nustebau, kai man po tyrimų pavasarį nustatė, jog man plaučių uždegimas ir paguldė į ligoninę, o kreipiausi į gydytojus todėl, kad sunerimau dėl širdies. Kraujospūdis kilo ir tik kuriam laikui pavykdavo numušt, o labiausiai neramino permušimai širdies ir labai didelis pulsas net ramybės būsenoje. Širdis tabalavo, spurdėjo kaip pas pelytę. Ją net girdėdavau. Kosulys manęs nekankino, temperatūros nebuvo. Ir gana ilgai paskui teko ligoninėje išgulėt, nes komplikavosi man tas plaučių uždegimas. Ištisas dienas norėdavau miegot ir daugiau nieko. Linkiu kuo greičiau pasveikt. Ir dar... sako, kad visos ligos iš nervų. Pritariu.

Po valandos keliauju pas šeimos gydytoją, darys kardiogramą, žiūrėsim, kas ten bus, tik kad kažin ar ką matys realiai, nes kardiogramą reikia daryti tada kai blogai, o ne bele kada... O dėl plaučių uždegimo tai variantas, nes mane kosulys kankina g.gif . Na, matysim, ką ras medikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 23, 13:52)
Ačiū, b.s., už šaunią pagalbą dėl Pupos 1 kl. diskelio. 4u.gif
Papildyta:

Jei kam reikia 1 kl pupos klausymo įrašų - galiu atsiųsti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 23 rugsėjo 2011 - 13:18
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 22, 22:48)
Šaunuolė! drinks_cheers.gif  Gali dabar atsipūsti. O už pastebėjimus dėkui, turėsiu omeny smile.gif
Papildyta:
Pirmokėms, kurios pamokose naudoja multimedia, galiu atsiųsti pateikčių raidžių O, k, L, Š mokymui ( garsinė analizė, skaitymas). Kita savaitė pagal planą kaip tik išpuola šių raidžių mokymui.

Ooo, laaabai pravers
Atsakyti
Laba diena,

Snaudale, tai aš čia visų testų antrokams ieškau smile.gif Ačiū už Jūsų siuntinį.

Paplėtosiu temą apie sveikatą. Tik aš linksmiau negu negaluojanti kolegė. Taigi, sėdžiu šiandien pas burnos higienistę. Kadangi procedūra žinoma ir neskausminga, mano mintys liejasi laisvai. Ir pagaunu save begalvojančią, kaip reikės suformuluoti komentarus antrokams (rašėm darbelį, kur tikrinau minkštumo ženklą). Na, padiskutavau pati su savim gulėdama gydytojos kėdėj ir sugalvojau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 09 23, 15:54)
Snaudale, tai aš čia visų testų antrokams ieškau smile.gif Ačiū už Jūsų siuntinį.

O aš pamaniau, kad pirmokams reikia. Tai tuoj analogiškus testus antrokams įmesiu. Gal kas GILĖS testus 1kl. turit?
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 09 23, 16:54)
Laba diena,

Paplėtosiu temą apie sveikatą. Tik aš linksmiau negu negaluojanti kolegė. Taigi, sėdžiu šiandien pas burnos higienistę. Kadangi procedūra žinoma ir neskausminga, mano mintys liejasi laisvai. Ir pagaunu save begalvojančią, kaip reikės suformuluoti komentarus antrokams (rašėm darbelį, kur tikrinau minkštumo ženklą). Na, padiskutavau pati su savim gulėdama gydytojos kėdėj ir sugalvojau  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
oi kaip noretųsi išgirsti tuos komentarus, gimusius tokioj vietoj lotuliukas.gif , nes taisau aš šiandien diktantą, rašau komentarus ir jaučiuosi taip beprasmiškai. doh.gif Paskaitys juos aišku, mama, pasakys , kas parašyta, bet kas mano antrokui iš to???Kuo aš jį pradžiuginsiu pirmadienį už gerą darbą?????
Atsakyti
Aš už diktantą parašau kiek padarė klaidų. Už matematikos testą parašau kiek surinko taškų iš galimų. Lietuvių irgi panašiai. O knygelėse įrašau komentarus ir kiekvienam paaiškinu ką reiškia. Jei dar rašyčiau tą patį ir sąsiuviniuose, tai jau būtų per daug doh.gif
Atsakyti
[quote=lutute1,2011 09 22, 22:48]
Mergaitės, kuri turite lopšinių? biggrin.gif Kitą savaitę planuoju su pirmokais dainuoti lopšines.

4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū už lopšinių rinkinį Šypsenėlei. Kas liečia muzikinius dalykus 1 klasei- ji turi prikaupusi superinės medžiagos ir mielai dalinasi su forumo dalyvėmis. Nuoširdžiausi linkėjimai Šypsenėlei clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 23 rugsėjo 2011 - 15:06
Labutis visoms,
senokai jau bebuvau čia užsukus. Nelabai speju dar. Darbe visokių popierių, bet to ir pirmokėlį turiu....
Praleidau jau pusantros temos blink.gif Nežinau, kada jus vėl pasivysiu rolleyes.gif

Kita savaitę su klase varom į ekskursiją į Druskininkus. Tad linkėjimai to krašto mokytojoms 4u.gif
Atsakyti
[quote=smilga1972,2011 09 23, 14:01]
Labutis mergaitės 4u.gif . Parsinešiau knygelę apie šiukšlių rūšiavimą, tai vėliau nuskanuosiu mirksiukas.gif .
Smilgut, labai noriu šitos knygutės blush2.gif Ar galėsi man įmesti į paštą? 4u.gif Kaip savijauta šiandien?

Papildyta:
[quote=nengute,2011 09 23, 14:52]Ooo, laaabai pravers
[/quote]
[b]Nengute,
žadėtos pateiktys ( raidžių K, L, Š, O mokymui 1 klasėje) jau pašte 4u.gif
Papildyta:

[quote=Šarkka,2011 09 22, 21:44]Na va, merginos, nuskenavau knygelę diktantų metodikos. Ir kol kas siunčiu tik pirmą pusę, nes darbe kompe nėra WinRar, tai teko atskirai kiekviena lapą persisiųst sau į paštą  doh.gif

[B]Šarkka,
diktantų metodika liuks- paprastai, bet neprastai, konkrečiai ir aiškiai išdėstyta. Ačiū Tau labai už siuntinuką 4u.gif Lauksiu antros dalies ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 23 rugsėjo 2011 - 15:35