Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 22, 15:31)
Sveikutės  4u.gif . Aš turiu šitą knygelę, bet darbe, tai galėčiau tik rytoj parsinešti  ax.gif . Jeigu nebus pervėlu, tai sakyk, nuskanuosiu būtinai  mirksiukas.gif .
O man sustreikavo širdelė  doh.gif . Šiandien mokykloje kad sukilo spaudmas iki 150/105, širdis barška, duria, tai slaugytoja pripylė į mane kelias dozes vaistų, pakišo po liežuviu validolio ir išleido į pamoką su sąlyg, kad keliausiu kuo greičiau į polikliniką  doh.gif . Bandau užsiregistruoti, tai pavyksta tik kitam penktadieniui pas šeimos gydytoją, o kur dar sulauksi eilės pas kardiologą  doh.gif . Taigi žmogau ir numirti iki to laiko gali  doh.gif ...

Labas,

bigsmile.gif labai labai dar reikia bigsmile.gif 4u.gif

O Tu žiūrėk, laikykis ir būtinai RŪPINKIS SAVIMI 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linius @ 2011 09 22, 06:39)

Gal dar kas turit PUPOS antrai klasei pirmaji  ir antraji testus? Buciau dekinga.

Darbe turiu, jei reikia dar, galėčiau bandyt ryt nuskenuot.
Atsakyti
[quote=janiku,2011 09 22, 18:27]
4u.gif Labas. Pas mane trys, tai 1ir2 klasems turiu jungtini dienyną, o 3 klasei paprastą, tai kuo puikiausiai galite turėti du atskirus ir nebūtina rašyti kad jungtinės

Aš taip pat pildau į du dienynus(dirbu su 3 klasėm).Dabar vargstu su tvarkaraščiu -niekaip nesuderinu pamokų, kad galėčiau su visom klasėm dirbt normaliai( visvien kai kurie palieka "ant ledo"). Janiku, gal galėtum patart, kaip tu pasidarei tvarkaraštį?
Atsakyti
Sveikos,Smilgos istorija sukėlė nerimą ir privertė susimąstyti apie ,,stabdžius", lauksim gerų žinių iš jos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

zadejau pateiktis apie bugnus paziuret, bet nieko neradau, maniau turiu, bet ten kitokios...... smile.gif

QUOTE(vaiduuse @ 2011 09 22, 16:58)

Mūsų irgi prašė kažką sukurt mokytojo dienai, tad eisiu į interneto platybes ieškot idėjų  rolleyes.gif

mes prie bendros sventes prisidedam taip: renkame is mokytoju nuotraukas "kai jie buvo pradinukai" darysime is ju plakata ir pamokas pas mus klasese kvieciame pravesti tevelius....
Atsakyti
Darbe turiu, jei reikia dar, galėčiau bandyt ryt nuskenuot.
[/quote]

Oi, labai reikia ax.gif

O gal dar ir "Gilės" testus turite? Pirmų poros reikėtų....

Prašinėju aš čia visko, bet mokykloj dar neturim testų, o pirkti nenoriu, nes neilgai man jų reikės. Bandau išsiversti su jūsų pagalba smile.gif
Atsakyti
Deja, Gilės neturiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 22 rugsėjo 2011 - 19:50
Čia Šarkkai linius rašė blush2.gif
Papildyta:
"Riešutą" jau man nuskenavo kolegė iš čia, ačiū jai 4u.gif
Atsakyti
Liniau, o reikia tik pirmų dviejų testų? Ar visos testų knygelės?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 22, 20:35)
Sveikutės 4u.gif
Tik dabar prisijungiu prie jūsų. Buvom po darbo nulėkę su vyru pagrybaut, nes bijom, kad savaitgalį visi grybai bus išrinkti rolleyes.gif Per dvi valandas du kibirus prisirinkom. Grįžus dar juos sutvarkiau, apviriau, tai jaučiuosi, kaip bulvių lauką nukasus doh.gif

Sveikatėlės tau 4u.gif
Man akies vokas trukčioja. Tai manau, kad čia nuo nervų unsure.gif

Nu jo g.gif , galėtų bent pieno nemokamai duoti dėl kenksmingų darbo sąlygų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šarkka, daugių daugiausia - trijų testų. Ačiū Jums už rūpestį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2011 09 22, 20:15)
As jau po susirinkimo, didelis didelis ACIU padejusioms 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Simba, pasidalink įspūdžiais.Kaip pavyko? Kokią medžiagą naudojai? Kas pavyko, o ką tobulintum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 22, 21:25)
Simba, pasidalink įspūdžiais.Kaip pavyko? Kokią medžiagą naudojai? Kas pavyko, o ką tobulintum  smile.gif

Pradzioj naudojau Interviu - tevai nustebo rolleyes.gif Gal klausimus reiktu kiek kitokius parink, nes atsakymai gana sausi, tik tiek, kad atsako, bandziau juokaut ir sujungt pristatymus.
Poto naudojau medziaga AS - Pirmokas (Komentavau su klases pavyzdziais/
ir skaidres APIE VAIKUS.Padalinau atmintines ir rekomendacijas tevams.
Tada pristaciau 1 klases programa ir vertinima. Tada el dienyna.
Poto seke einamieji klausimai ir pabaigoje apie vaiku sauguma klaseje, per pertraukas ir galiausiai skaidres apie saugu eisma.
Uztruko net 1,5 val rolleyes.gif
Papildyta:
Ka tobulinciau? Gal pradzioj ta medziaga reiktu daugiau sieti su pvz, o nepateikti sausa medziaga , o siaip visa kita sukele susidomejima. Ypac kodel nevertinama pazymiais ir apie saugu eisma thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 22 rugsėjo 2011 - 20:38