Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

Lutute4u: Staben, ačiū Tau laaabai už gerus norus. Diskelį jau turiu. Pagelbėjo sypsenele thumbup.gif Smagumėlis ir nuoširdus AČIŪ jai ! drinks_cheers.gif

labai gerai, kad gavai, tik liūdna, kad aš niekuom negalėjau padėt, esu per žiopla kompiuterių vingrybėm blush2.gif
gal kuom nors kada nors pavyks prisidėti

aš čia skaitau, kad jūs kalbte apie internetines ištraukas 2020, jei kas neturit galiu atsiųst. Šiaip tokių visokių dalykų turiu begales prikaupus, nežinau kam ko reikia... Nesinori be reikalo užgrūst pašto.. matyt reiks surašyt sąrašą ir pateikt Jūsų teiismui, kam ko reiks galėsit rašyt, siųsiu tiesiogiai,

laaabai sunki dienelė buvo, dar turiu vieną vaikelį, kuris nenopri namo, tai dirbam, bet jau visai išsunkta....
geros dienelės visom
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 09 22, 13:51)
aš čia skaitau, kad jūs kalbte apie internetines ištraukas 2020, jei kas neturit galiu atsiųst. Šiaip tokių visokių dalykų turiu begales prikaupus, nežinau kam ko reikia... Nesinori be reikalo užgrūst pašto.. matyt reiks surašyt sąrašą ir pateikt Jūsų teiismui, kam ko reiks galėsit rašyt, siųsiu tiesiogiai,

Sveikutės.
Aš taip pat vakar klausiau, ar niekam nereikia skenuotų knygučių, paminėjau keletą pavadinimų. Nesinori be reikalo apkrauti pašto. Bet jei niekas neatsiliepėte, suprantu, kad nereikalingą medžagą siūlau. Todėl skaitysiu ir toliau jūsų visų žinutes ir siųsiu (jei turėsiu) tai ko konkrečiai kažkam reikia. Sėkmės visoms nelengvame darbe.
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 21, 21:36)
Merginos, labai reikia kokios pateikties ar kažkokių užduočių šiukšlių rūšiavimo tema  ax.gif  Labai noriu tokios knygelės, gal kas turit? user posted image

Sveikutės 4u.gif . Aš turiu šitą knygelę, bet darbe, tai galėčiau tik rytoj parsinešti ax.gif . Jeigu nebus pervėlu, tai sakyk, nuskanuosiu būtinai mirksiukas.gif .
O man sustreikavo širdelė doh.gif . Šiandien mokykloje kad sukilo spaudmas iki 150/105, širdis barška, duria, tai slaugytoja pripylė į mane kelias dozes vaistų, pakišo po liežuviu validolio ir išleido į pamoką su sąlyg, kad keliausiu kuo greičiau į polikliniką doh.gif . Bandau užsiregistruoti, tai pavyksta tik kitam penktadieniui pas šeimos gydytoją, o kur dar sulauksi eilės pas kardiologą doh.gif . Taigi žmogau ir numirti iki to laiko gali doh.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 22 rugsėjo 2011 - 14:31
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 22, 15:31)
O man sustreikavo širdelė  doh.gif . Šiandien mokykloje kad sukilo spaudmas iki 150/105, širdis barška, duria, tai slaugytoja pripylė į mane kelias dozes vaistų, pakišo po liežuviu validolio ir išleido į pamoką su sąlyg, kad keliausiu kuo greičiau į polikliniką  doh.gif . Bandau užsiregistruoti, tai pavyksta tik kitam penktadieniui pas šeimos gydytoją, o kur dar sulauksi eilės pas kardiologą  doh.gif . Taigi žmogau ir numirti iki to laiko gali  doh.gif ...

Mūsų darbas - kažkas baisaus... doh.gif Nuolatinė įtampa... galėtų tikrai į pensiją anksčiau išleist....Mes darbe kalbam, kad šiais laikais neaišku, ar iki tos pensijos ištrauksim, kai tiek dar metų dirbt tokioj įtampoj... smile.gif

Laikykis smilga ... drinks_cheers.gif
Atsakyti
smilga1972, pabandyk paskambinti į polikliniką, nejuokauk ir taip ilgai nelauk.
Atsakyti
Piešėm šeimą su pirmokais. Vienas berniukas nupiešė mamą, tėtį, brolį. Klausiu, o kur jis, kodėl savęs nenusipiešė. O tas akeles išpūtęs atsako (kaip tu čia mokytoja gali nesuprast...)"
- Aš tai gi mokykloj....

lotuliukas.gif

Nu logiška, galvoju....

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 09 22, 15:53)
smilga1972, pabandyk paskambinti į polikliniką, nejuokauk  ir taip ilgai nelauk.

Rytoj gydytoja dirba po pietų, mėginsiu skambinti ir įsiprašyti, o jei nepavyks, tai vakare kai prasideda širdies permušimai važiuosiu į priėmimą, kad padarytų kardiogramą (nors jau esu dariusi ir žinau, kad ten nieko gero ir viskas nerviniu pagrindu, bet bent jau gal vaistų kokių išrašytų).

QUOTE(domassss @ 2011 09 22, 15:56)
Piešėm šeimą su pirmokais. Vienas berniukas nupiešė mamą, tėtį, brolį. Klausiu, o kur jis, kodėl savęs nenusipiešė.  O tas akeles išpūtęs atsako (kaip tu čia mokytoja gali nesuprast...)"
- Aš  tai gi mokykloj....

lotuliukas.gif

Nu logiška, galvoju....

lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=staben,2011 09 22, 13:51]

Labai gerai, kad gavai, tik liūdna, kad aš niekuom negalėjau padėt, esu per žiopla kompiuterių vingrybėm blush2.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif AČIŪ. STABEN, Tu tikrai daug padedi: savo patarimais, siuntinukais apie dūdelės pradžiamokslį. Esi nuostabi pagalbininkė! thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
[quote=smilga1972,2011 09 22, 15:31].
O man sustreikavo širdelė doh.gif . Šiandien mokykloje kad sukilo spaudmas iki 150/105, širdis barška, duria(...)

Smilgut, kaip Tu? Ar jau geriau? 4u.gif Linkėjimai 4u.gif
Papildyta:
[quote=domassss,2011 09 22, 15:56]
Piešėm šeimą su pirmokais. Vienas berniukas nupiešė mamą, tėtį, brolį. Klausiu, o kur jis, kodėl savęs nenusipiešė. O tas akeles išpūtęs atsako (kaip tu čia mokytoja gali nesuprast...)"
- Aš tai gi mokykloj....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 22 rugsėjo 2011 - 15:07
[quote=lutute1,2011 09 22, 16:07]
[quote=staben,2011 09 22, 13:51]

Labai gerai, kad gavai, tik liūdna, kad aš niekuom negalėjau padėt, esu per žiopla kompiuterių vingrybėm blush2.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif AČIŪ. STABEN, Tu tikrai daug padedi: savo patarimais, siuntinukais apie dūdelės pradžiamokslį. Esi nuostabi pagalbininkė! thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
[quote=smilga1972,2011 09 22, 15:31].
O man sustreikavo širdelė doh.gif . Šiandien mokykloje kad sukilo spaudmas iki 150/105, širdis barška, duria(...)

Smilgut, kaip Tu? Ar jau geriau? 4u.gif Linkėjimai 4u.gif
[/quote]
Ačiū, jau tikrai geriau, nes prifarširuota vaistais lotuliukas.gif , spaudimas dabar normalus, bet vistiek nėra ko laukti, nes permušimai jau nuo rugpjūčio pabaigos, geriu vaistus anksčiau išrašytus, bet nieko nepadeda schmoll.gif (kai išgeriu, tai pasidaro geriau, bet kitą dieną vėl kartojasi tas pats ir taip jau beveik mėnuo su vaistais - vadinasi reikia juos keisti kitais). Taip kad tiesiu taiskymu pas gydytojus ir ne kitaip mirksiukas.gif .
Ačiū mergaitės už rūpestį 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Diskelį jau turiu. Pagelbėjo sypsenele thumbup.gif Smagumėlis ir nuoširdus AČIŪ jai ! drinks_cheers.gif
[/quote]

Sveikutės!
Lutute 1, o gal galėtum pasidalinti diskeliu ir įmesti į paštą? Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
[quote=kara117,2011 09 22, 16:20]
Diskelį jau turiu. Pagelbėjo sypsenele thumbup.gif Smagumėlis ir nuoširdus AČIŪ jai ! drinks_cheers.gif
[/quote]

Sveikutės!
Lutute 1, o gal galėtum pasidalinti diskeliu ir įmesti į paštą? Iš anksto dėkoju 4u.gif
[/quote]
BŪTINAI TAIP IR PADARYSIU. TIK KIEK VĖLIAU smile.gif
Atsakyti
smilga1972

Laikykis ir saugok save kiek tai įmanoma. Niekas mumis nepasirūpins, mes pačios tai turime daryti(kalbu iš savo patirties), kol sveika , stipri atrodo esi labai visiems reikalinga ir nepakeičiama. Man vienas gydytojas pasakė: ,,nepakeičiamų pilnos kapinės , stabdyk arklius". Tad Miela Smilgute, kuo greičiau pas gydytojus ir labai rimtai sučiupk save. Stiprybės
Atsakyti