Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(domassss @ 2011 09 21, 22:10)
Aš siunčiau, man atrodo 1 pašte.
smile.gif

Pastebėjau tokį dalyką: kuo toliau, tuo labiau naujoji karta turi mažiau išlavintą rankelę. Yra tokių, kurie rašo tėvams per pertraukas mobiliuoju žinutes, bet rašytinės raidės parašyt nesugeba...

Kažkada skaičiau, kad ilgainiui keisis žmogaus plaštakos išvaizda, kadangi didesnis krūvis tenka nykščiams, tai jie bus vis ilgesni ir ilgesni rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=staben,2011 09 21, 21:31]
Lutute, jei savaitgali nebus vėlu, grįš mano vaikai , gal ką nors sugalvosim dėl to pirmos klasės disko?

4u.gif Staben, ačiū Tau laaabai už gerus norus. Diskelį jau turiu. Pagelbėjo sypsenele thumbup.gif Smagumėlis ir nuoširdus AČIŪ jai ! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 21, 21:36)
Merginos, labai reikia kokios pateikties ar kažkokių užduočių šiukšlių rūšiavimo tema  ax.gif  Labai noriu tokios knygelės, gal kas turit? user posted image

smile.gif Šarkka, nemažai apie atliekas yra "Virtuali kelionė klasėje". Nusiunčiau Tau į paštą šiek tiek medžiagos, kurią radau būtent ten : "Varniuko prašymą", testą apie atliekas, atmintinę ir foto grupinio darbo.
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 21, 22:16)
Kažkada skaičiau, kad ilgainiui keisis žmogaus plaštakos išvaizda, kadangi didesnis krūvis tenka nykščiams, tai jie bus vis ilgesni ir ilgesni  rolleyes.gif

Tikiu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 21, 22:36)
smile.gif Šarkka, nemažai apie atliekas yra "Virtuali kelionė klasėje". Nusiunčiau Tau į paštą šiek tiek medžiagos, kurią radau būtent ten : "Varniuko prašymą", testą apie atliekas, atmintinę ir foto grupinio darbo.

bigsmile.gif Einu ieskot bigsmile.gif

O tai jau akys baigia išvarvėt nuo naršymo interneto platybėse wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 09 21, 22:36)

schmoll.gif o aš turiu pateiktį, kaip atrodys žmonės 2020metais. Liūdnas, graudus, nerimą keliantis vaizdelis...Silpnų nervų žmonėms geriau nematyti schmoll.gif
Atsakyti
Lutute, o kada siuntei? Nerandu nieko g.gif

Jau gavau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 21 rugsėjo 2011 - 21:49
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 21, 21:41)
schmoll.gif o aš turiu pateiktį, kaip atrodys žmonės 2020metais. Liūdnas, graudus, nerimą keliantis vaizdelis...Silpnų nervų žmonėms geriau nematyti schmoll.gif

Visai norėčiau pažiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 21, 22:41)

Čia tas ,,Laiškas iš 2020" ?

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 09 21, 22:48)
Čia tas ,,Laiškas iš 2020" ?

taip
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 09 21, 15:04)
r.vytaute, labai aciu uz siuntini smile.gif  Tikrai gera, kai sulaukiu pagalbos iš virtualiu kolegiu  biggrin.gif

4u.gif Jei tik kiek galiu padėti - džiugu tongue.gif Jei reikės, tai galiu visą sąsiuvinuką nuskenuot(išmokau mirksiukas.gif )
Atsakyti
Labas tamsus ankstus rytas smile.gif

Daina "Zemej Lietuvos" tikrai radau paste. Aciu priminusioms. Pasisakysiu, kokia buvau ziopla.... As galvojau, kad viskas like tik treciajame paste, i anuos du jau kuris laikas ne nosies neikisdavau... Tai todel ir neradau is karto dainos... Adaptuota as...

Aciu, r.vytaute, uz rupesti. Jei reikes veliau, rasysiu.

Geros dienos visoms smile.gif
Papildyta:
Gal dar kas turit PUPOS antrai klasei pirmaji ir antraji testus? Buciau dekinga.
Atsakyti