Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(lutute1 @ 2011 09 20, 19:50)
Tai ten buvau pakabinusi tuos 10 žingsnelių.

Kas ten per žngsneliai? Nieko negirdėjau apie juos...

QUOTE(staben @ 2011 09 21, 13:42)
Niekaip negaliu įkelt kompakto į kompiuterį, pasirodo ant kompakto parašyta, kad ši kompaktinė plokštelė nepasileidžia ir kopija neįmanoma, Jeigu kas žinot kaip padaryt kad būtų įmanoma duokit žinot, nesugebu..,

Tie mokomieji diskai yra apsaugoti. Man tai vienas tėtis padėjo.

QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 21, 16:25)
Mergaitės, jau radau programą siuntimuisi iš youtube's, nevarkit  ax.gif . Jeigu kam nors dar reikia, tai aš išbandžiau šitą ir man visai patiko (bent jau kolkas  ax.gif ).

Ir aš tą naudoju. Liux reikalas thumbup.gif

O liemenes jau jūs visos nusinešėt. Šaunuolės. Papuošit vaikus. Man irgi neliko. Lauksim kitokių akcijų blush2.gif

Einu ieškot ko nors kito for free, nors ne suvalkietė esu, bet lietuvė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 21 rugsėjo 2011 - 20:04
QUOTE(Aurute @ 2011 09 21, 22:03)
Einu ieškot ko nors kito for free, nors ne suvalkietė esu, bet lietuvė  doh.gif

Jei ką rastum for free, pranešk. Prisidėsim užsakinėjant mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na va, aš irgi per vėlai užsukau, nieko nebeliko biggrin.gif Nieko, bent atšvaitus turim iš pernai metų tongue.gif
Antrokam testą atšviesiu, kai baigsim išmokt priebalsius smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi nespėjau liemenių užsisakyti. Ai, bet matyt, kad ne man jos skirtos buvo. Jums gal labiau reikia lotuliukas.gif
Jaučiuosi po dienelės pavargusi labai, tai trauksiu miegot. Vis tik su pirmokais nėra lengva pradžia. Lietuvių su dauguma spėjam, o matematika sunkiai sekasi stulpelius rašyt.
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 21, 20:43)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na su vaikais tikrai neliūdna lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 09 21, 19:00)
Gal norite savo mokyklos mokiniams užsakyti nemokamas šviesą atsindinčias liemenes? Užsukite į šį tinklapį http://campaign.serl...jastinliivi_lt/
Aš jau užpildžiau mirksiukas.gif 4u.gif
*

Ačiū labai, aš dar atrodo spėjau smile.gif

Lutute, jei savaitgali nebus vėlu, grįš mano vaikai , gal ką nors sugalvosim dėl to pirmos klasės disko?

pasirodo ne man vienai vaikai labai sunkiai įsijungia į darbus, tikrai be galo sunku, dar dvi klasės, o antroj klasėj dar dvi mergaitės su spec poreikiais, tai iš viso išsunkta grįžtu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 21 rugsėjo 2011 - 20:36
Merginos, labai reikia kokios pateikties ar kažkokių užduočių šiukšlių rūšiavimo tema ax.gif Labai noriu tokios knygelės, gal kas turit? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 09 21, 19:00)
Gal norite savo mokyklos mokiniams užsakyti nemokamas šviesą atsindinčias liemenes? Užsukite į šį tinklapį http://campaign.serl...jastinliivi_lt/
Aš jau užpildžiau mirksiukas.gif  4u.gif

o kaip rasti uzsakymo forma?
4u.gif tik dabar paskaiciau, kad jau pavelavau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 21 rugsėjo 2011 - 20:46
QUOTE(leliuko_mama @ 2011 09 21, 21:44)
o kaip rasti uzsakymo forma?

Jau nebegalima užsisakyti, tik 50 paraiškų buvo priimama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 09 21, 18:27)
Ačiū už nuorodą  4u.gif   4u.gif . Padaryta  smile.gif Įtariu, kad šios temos kolegės sušluos visus 50 paketų  lotuliukas.gif

O kur ta užsakymo forma, nerandu cry.gif cry.gif cry.gif

A, supratau, nespėjau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 21 rugsėjo 2011 - 20:46
[quote=Aurute,2011 09 21, 21:03]
Kas ten per žngsneliai? Nieko negirdėjau apie juos...

smile.gif yra pašte- žr. į susirinkimui medžiaga nuo lututes
Atmintinė "10 žingsnių, kurie padės tapti geresniais tėvais"
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 09 21, 16:38)
Kaip vadinasi daina, kr yra priedainis "Zemej Lietuvos azuolai zaliuos"? Gal kuri turite? Pa6te lyg nemaciau...

Aš siunčiau, man atrodo 1 pašte.
smile.gif

Su pirmokais tikrai sunkoka... Gal aš nebepamenu, kaip buvo prieš keturis metus, bet atrodo, su šitais dar sunkiau. Pastebėjau tokį dalyką: kuo toliau, tuo labiau naujoji karta turi mažiau išlavintą rankelę. Yra tokių, kurie rašo tėvams per pertraukas mobiliuoju žinutes, bet rašytinės raidės parašyt nesugeba... Net trata rašikliai, kaip sunku jiems. Kažin, ar nereikės greitai atprasti, kad vaikai turi gražiai rašyti, rašinėlius kurti g.gif Kalbam su kolegėm, kad turėtų keistis tie buvę standartai, vertinimas. Dalykininkė (lietuvių k. ) aiškina, kaip vaikai negražiai rašo (buvę ką tik pradinukai), kiek daug klaidų daro. Jai baisu... O mes diskutuojam, kad reikės jiems priprasti, kad naujoji karta visai kitaip į tą raštą, jo kultūrą, tvarkingumą, žiūri. Aišku, savo kalbą reikės išmokti, bet.... doh.gif Kažkaip šiandien susimąsčiau mokykloj tuo klausimu, žiūrėdama į vargstančius savo pirmokus. Kai pagalvoji, kiek rašymo ranka bereikės dar po kelių metų ? g.gif Juk jau visi kompiuteriu arba telefonu vaikai rašo... Nu, žodžiu, atviras diskusijoms klausimas... smile.gif

Papildyta:
P.s. sako, jau kai kuriems paaugliams rankų pirštai deformuojasi nuo nuolatinio maigymo telefonu ir kompu... lotuliukas.gif

Kokio rašto iš jų galima norėt? schmoll.gif Iš tikrųjų, neramu...

Atsakyti