Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(Vilsonyte @ 2011 09 21, 20:00)
Gal norite savo mokyklos mokiniams užsakyti nemokamas šviesą atsindinčias liemenes? Užsukite į šį tinklapį http://campaign.serl...jastinliivi_lt/
Aš jau užpildžiau mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū už nuorodą 4u.gif Ir aš jau pasidarbavau thumbup.gif Bet man reikia 21. Kaip reikės išsisukt? g.gif
Atsakyti
[Nusiunciau i pasta pradingeliu Peledu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 21, 19:32)

Ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 21, 15:29)
Sveikos, jei dar „sveikos“ po darbų. Norėčiau klausti pirmokių - ar spėjate pamokoje atlikti ką suplanavusios? Aš jau  000189.gif. Nu nieko nespėju. Atsilieku pagal programą visą savaitę  frusty.gif Kaip jum? Ar namie vaikai užbaiginėja pradėtas atlikti užduotis? Norėčiau jūsų komentarų ir patarimų user posted image Apie padalomas užduotis - nėra nei kalbos user posted image

Ir aš jau karsta.gif su tais leliukais. Niekaip neina išjudinti. Čia per pirmas pamokėles iš PUPOS perskaičiau vaikams pasakojimą apie žaislą ir paprašiau, kad pasakytų, koks tai žaislas galėjo būti.

Pasakojime minima, kad jis minkštu dryžuotu kailiuku, su ūsais, stačiomis ausytėmis, plačiomis žaliomis akytėmis ir murkia. Tai man atsakė, kad tai driežas.
Paskui visi pakikenom ir išsiaiškinom, kad driežai neturi kailio, ūsų ir nemurkia. Tai vėl klausiu, kas tai galėtų būti. Kitas atsako: „driežas“. 2.gif Nu jei dryžuotas kailiukas, tai logiškai pagalvojus juk ir turi būti driežas. lotuliukas.gif Ryškiai atsilieku nuo šiuolaikinio jaunimo - nieko nebesuprantu.

Čia tikybos mokytoja pasakoja analogišką situaciją: „Koks tai galėtų būti gyvūnas: pūkuotu rudu kailiuku, šokinėja po medžius ir gliaudo riešutus?“ Vaikai atsako: „Jėzus Kristus“. Nu ar ne logiška, juk tikybos pamoka. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 21 rugsėjo 2011 - 18:57
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 21, 19:19)
Ačiū, ir aš užsakiau  mirksiukas.gif . Per saugaus eismo dieną bus gera dovana  thumbup.gif

Ačiū. Aš taip pat patekau tarp laimingiausių. Tikiuosi, kad vaikai apsidžiaugs.
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 09 21, 19:00)
Gal norite savo mokyklos mokiniams užsakyti nemokamas šviesą atsindinčias liemenes? Užsukite į šį tinklapį http://campaign.serl...jastinliivi_lt/
Aš jau užpildžiau mirksiukas.gif  4u.gif

O kai rinkai adresa ar viska gerai rode? Nes man renkant nesimato kai kuriu raidziu
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2011 09 21, 21:06)
O kai rinkai adresa ar viska gerai rode? Nes man renkant nesimato kai kuriu raidziu

Man nerodė paskutinės pavardės raidės unsure.gif
Jei ir aš gausiu, gal kam atliks viena liemenė, nes nesinori vieno vaiko nuskriausti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 21 rugsėjo 2011 - 19:09
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 21, 20:07)
Man nerodė paskutinės pavardės raidės unsure.gif
Jei ir aš gausiu, gal kam atliks viena liemenė, nes nesinori vieno vaiko nuskriausti unsure.gif

Man nerodo nosiniu. Ka daryt
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2011 09 21, 20:06)

Nors ne man klausimas, bet pasidalinu "įspūdžiu" - man neleido rašyti lietuviškų raidžių (ė, ū ir pan.), tai apsiėjau be jų blush2.gif Pasižvalgiau po tą puslapėlį, tai jis yra ne lietuvių, tai gal todėl ir neleido rašyt lietuviškai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 09 21, 20:11)
Nors ne man klausimas, bet pasidalinu "įspūdžiu" - man neleido rašyti lietuviškų raidžių (ė, ū ir pan.), tai apsiėjau be jų  blush2.gif Pasižvalgiau po tą puslapėlį, tai jis yra  ne lietuvių, tai gal todėl ir neleido rašyt lietuviškai?   g.gif

Tai rasei sveplai? Tai tada ir as is paskos. Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 21 rugsėjo 2011 - 19:13
QUOTE(linius @ 2011 09 21, 21:11)
Nors ne man klausimas, bet pasidalinu "įspūdžiu" - man neleido rašyti lietuviškų raidžių (ė, ū ir pan.), tai apsiėjau be jų  blush2.gif Pasižvalgiau po tą puslapėlį, tai jis yra  ne lietuvių, tai gal todėl ir neleido rašyt lietuviškai?   g.gif

Kadangi man neleido tik ė mano pavardėj, tai taip ir liko be ė biggrin.gif Kitur lietuviškų nereikėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 21 rugsėjo 2011 - 19:14
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 21, 18:27)
Pvz.: Jeigu klasėje 16 mokinių, tai suskirstau į 4 grupes po 4 vaikus. Užduotis turiu susirašiusi ant lapelio ir užduodu kiekvienai grupei po 1 klausimą. Prieš atsakydama grupė turi pasitarti ir turi tik vieną bandymą, todėl pasako bendrą grupės atsakymą. Jeigu nepavyksta, spėjimo galimybę perleidžia kitai grupei.
Svarbiausia po kiekvieno teisingo komandos atsakymo, aš atsargiai nutrinu po 1 voratinklio giją. Efektinga, kai tinklas tirpste tirpsta nuo teisingų atsakymų thumbup.gif
Šurmuliukas yra neišvengiamas, bet jis darbinis, teigiamos konkurencijos ir rungtyniavimo kupinas. lotuliukas.gif
Kuomet vaikai pasako teisingą atsakymą, pvz.: kieno galva neturi nosies? (kopūsto), tą atsakymą įrašau į voratinklį ir jį visa klasė choru perskaito skiemenimis ir suploja toje vietoje, kur girdi garsą S. Taigi, tie vaikai, kurie silpnai skaito arba visai neskaito nepajaučia didelio diskomforto, mokosi atidumo, susikaupimo, garsinės analizės, raidžių pažinimo, paprastų skiemenų jungimo ir pan.
Šiap voras mano lietuvių kalbos pamokoje būna pats laukiamiausias.  thumbup.gif Vaikai net voratinklį per pertraukas ėmė piešti ir žaisti mokytoją ir mokinius lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif PABANDYSIU RYTOJ ax.gif TIK MAN NERAMU, NES VAIKU PAS MANE 24, O ZIOPLIUKU UFONAUTUSVAJOTOJU BEVEIK PUSE biggrin.gif
Atsakyti