O kam perkalbinėt? Juk jų vestuvės, lai daro, kaip jie nori
Mes savo vestuves šventėm vieną dieną, iškart po vestuvių, tik persirengę lėkėm į oro uostą ir išskridom medaus mėnesio.
Na nes laiko priktruks, plius ta pacia diena bus ir ju vaikelio krikstynos, mes taip pat busim ir kriksto teveliai. Tiek daug visko jau prisirinkus, viska noretusi panaudoti. Musu vestuves buvo dvi dienas, bet norejosi dar pabuti, tai trecia diena namuose dar sventem
Na matai, sakai Jūsų vestuvės buvo 2 dienas, bet vistiek pritrūko Tai koks tuomet skirtumas Aš tai jaudinuos ne kaip viską suspėt padaryt, bet kaip įdomiau ką sugalvot, kad nebūtų girdėta, matyta ir t.t. Man atrodo geriau mažiau, bet kokybiškai, nei daug, bet skubant ir perspaudžiant viską Bet... žinoma visų turbūt skirtinga nuomonė ir darom taip kaip mes įsivaizduojam ir kaip jaunieji pageidauja.
Mūsų jaunieji susitiks bažnyčioje, nebus nei išlydėtuvių iš namų, nei porų pažindintuvių (nes ir taip gyvenime visi porom), bet vistiek noris kažką įdomaus sugalvot. Kadangi abu pajudės iš to pačio miesto, galvoju prieš išvažiuojant į bažnyčią užsukt pas abu, kad parašytų viens kitam laišką pvz. "kaip šįryt aš jaučiuos, ką galvoju" ir t.t., ir dar spėt nuvežt, kad perskaitytų. Prisimenant koks buvo jauduliukas galvojant apie tai ką dabar daro ir kaip jaučiasi mano būsimas vyras, norėtųs kažkaip tą įamžinti jiems... Ką kitos piršlienės, kurių vestuvės netradicinės ir panaši situacija, galvoja?
Mūsų jaunieji susitiks bažnyčioje, nebus nei išlydėtuvių iš namų, nei porų pažindintuvių (nes ir taip gyvenime visi porom), bet vistiek noris kažką įdomaus sugalvot. Kadangi abu pajudės iš to pačio miesto, galvoju prieš išvažiuojant į bažnyčią užsukt pas abu, kad parašytų viens kitam laišką pvz. "kaip šįryt aš jaučiuos, ką galvoju" ir t.t., ir dar spėt nuvežt, kad perskaitytų. Prisimenant koks buvo jauduliukas galvojant apie tai ką dabar daro ir kaip jaučiasi mano būsimas vyras, norėtųs kažkaip tą įamžinti jiems... Ką kitos piršlienės, kurių vestuvės netradicinės ir panaši situacija, galvoja?
Originali ideja, pas mus tai viskas vyks anksti, nes jau 10.50 rotusej turi buti. Na dar yra laiko, manau sitoj temoj dar rasiu kanors tikrai grazaus ir originalaus.
QUOTE(Bellina @ 2011 11 03, 16:07)
kad parašytų viens kitam laišką pvz. "kaip šįryt aš jaučiuos, ką galvoju" ir t.t.,
super ideja:) as pasivogsiu ja taip pat:)
man vestuve sjau laaaabai greit:) gruodzio 17d. scenarijus kaip ir yra:) bet dra duag ka reikia susipirkti ir pasidaryti.
QUOTE(kandaliza @ 2011 11 03, 17:48)
man vestuve sjau laaaabai greit:) gruodzio 17d. scenarijus kaip ir yra:) bet dra duag ka reikia susipirkti ir pasidaryti.
O, tai jau ne už kalnų Kokios vestuvės bus? Žiema, gamtoj sunkiau pasibūt, ką įdomaus sugalvojot?
Labutis visoms Prisiduodu, svociausiu rugsejo 29, pagaliau jau zinau data gal priejima i pasta svociu gal kas kokiu ideju lenkisku rusisku vestuviu turit?
QUOTE(Veja Feja @ 2011 11 03, 10:34)
pritariu ir aš, juk laiko dar likę nemažai, tad tikrai viską ir pati galite pasidaryti, ir pigiau ir daug maloniau, kai žinai kiek dasidėjai į šį darbelį
nu taip savo aisku maloniau.ziuresiu kaip cia kas gausis dekoju uz nuomoenes .jaunieji nori dvieju dienu ir su tradicijom .tai vat ir pergyvenu kad viskas butu gerai.o galit pasakyt ta rytini suri as turiu kazkur uzsakyt? ir kas paer zaidimas yra braskes ir agrastai .nes zaidimus buvau kaip ir sugalvojus bet vakar dar paskaiciau kad reik kazko kol jaunieji fotografuosis.
QUOTE(eviukasss @ 2011 11 03, 19:04)
o galit pasakyt ta rytini suri as turiu kazkur uzsakyt? ir kas paer zaidimas yra braskes ir agrastai .nes zaidimus buvau kaip ir sugalvojus bet vakar dar paskaiciau kad reik kazko kol jaunieji fotografuosis.
taip, sūriu turi pasirūpinti piršliai (jei jau pagal tikrąsias tradicijas tai naminis turi būti) beje, ryte taip pat dar yra duodamas ,,jaunųjų išspaustas meilės eleksyras,, pas mus buvo ,,sheridan,, gėrimas bet aišku kiekvienas gali koreguoti savo scenarijų pagal save
QUOTE(Veja Feja @ 2011 11 03, 20:18)
taip, sūriu turi pasirūpinti piršliai (jei jau pagal tikrąsias tradicijas tai naminis turi būti) beje, ryte taip pat dar yra duodamas ,,jaunųjų išspaustas meilės eleksyras,, pas mus buvo ,,sheridan,, gėrimas bet aišku kiekvienas gali koreguoti savo scenarijų pagal save
aciu uz ideja sito kazkaip nezinojau ir skaicius niekur nebuvau.sakau zalia as dar
QUOTE(Adera @ 2011 11 03, 22:47)
aciu uz ideja sito kazkaip nezinojau ir skaicius niekur nebuvau.sakau zalia as dar
tam ir yra šis forumas, kad viena kitai padėtume
P.S. antros dienos rytą, kai piršliai eina kelti svečių, duoda ,,piršlio kraują,, pas mus buvo ,,trejos devynerios,, - tai visiem labai patiko, kai kurie spardėsi, kad negers, bet kai paragaudavo dar prašydavo
Nors dažniausiai bent jau seniau piršlio kraujas būdavo visokių gėrimų mišinys, bet mes pagailėjom savo svetelių
Sveikos. Duosiu idėją antros dienos rytui. Pati esu taip dalyvavusi: ryte tas kas eina kelti, tradiciškai nešasi butelį baltos ir užkandos. Visiems siūloma čerkelė. Paprastai iš ryto niekas to nenori. O prikolas tame, kad ten gryniausias vanduo, o pradeda gerti kaip šnapsą. Vaizdelis būna, patikėkit Juokėmės iki ašarų. Reakcijos . Kad nesuprantantys juokų neįsižeistų, galima turėti ir antrą jau tikro stipraus gėrimo butelį ir pristatyti jį kaip skonio receptorių pagerintoją ar panašiai.