QUOTE(asvi @ 2012 01 29, 18:50)
sveikos,
jei kuri jau pasidaret netikra santuokos liudijima, gal galit papasakot kaip ji atspauzdint, kad tikrai atrodytu?
kazkur senose temose buvau radus diskusija, bet dabar nebeatrandu, ten lygtai sake kad ant rausvo popieriaus su nespalvotu printeriu spauzdino, bet tam kad "neteptu" kazkaip reikia rausva fona nuimt nuo skanuoto failo. Gal zinote kaip tai padaryt?
jei kuri jau pasidaret netikra santuokos liudijima, gal galit papasakot kaip ji atspauzdint, kad tikrai atrodytu?
kazkur senose temose buvau radus diskusija, bet dabar nebeatrandu, ten lygtai sake kad ant rausvo popieriaus su nespalvotu printeriu spauzdino, bet tam kad "neteptu" kazkaip reikia rausva fona nuimt nuo skanuoto failo. Gal zinote kaip tai padaryt?
Aš tai turiu stalo išpirkimo leidimą.Tai manau ,kad gal užteks. Nors visai gerai būtų ir tą liudijimą turėt. o kaip tas liudijimas išvis daromas?
Šiandien jau nusipirkau taupyklę šeimos bankui.O ant jos užrašyta UAB"kas tavo, tas ir mano". O kokį jūs šeimos židinį darot.Man tai nameliai nepatinka, norisi kažko įdomiau, gražiau. Šiandien jau nužiūrėjau, bet kaina kandžiojasi, tai dar galvoju.
Ką galėtumėt pasiūlyt, kai lauke taip šalta?Juk gamtoj nelabai. Nei žaidimų pažaisi nei ką.