Laba vakara
As ir vel su klausimeliais:
-is kur gaunat tuos grazius sablonus tiems visiems diplomams, isakymams, etiketems ir pan.?
- kas turi skaityti tas visokias priesaikas, isipareigojimus, diplomus, isakymus ir pan. - pirsliai, ar duoti patiems jauniesiems?
- kaip atrodo kontraktas, stalo ispirkimui? Ar tas kontraktas ir yra tie daiktai, kuriais issiperkamas stalas, ar kas nors daugiau? O jei ir tie daiktai, tai visus tuos ale miltu maisus ir duoti? pvz tai gali buti tikri miltai, tik koks 1kg.
p.s. i svociuciu gmaila deja negaliu pasijungti, nes jungiuosi is kitos salies, ir manes praso patvirtinimo...
Labas rytas
Jungiuosi ir as i jusu buri. Liepos 21 diena svociausiu Norejau paklausti apie zaidima "braskes ir agrastai". Viskas man su juo aisku isskyrus viena dalyka: kada ir kur paslepiate tuos lapukus? Juk is vakaro tai nenuvaziuosim suslept ju ten? kaip suprantu tai pvz ant sakos kokios pakabinate, ar po kokiu suoliuku?
Jungiuosi ir as i jusu buri. Liepos 21 diena svociausiu Norejau paklausti apie zaidima "braskes ir agrastai". Viskas man su juo aisku isskyrus viena dalyka: kada ir kur paslepiate tuos lapukus? Juk is vakaro tai nenuvaziuosim suslept ju ten? kaip suprantu tai pvz ant sakos kokios pakabinate, ar po kokiu suoliuku?
QUOTE(iingutte @ 2011 12 15, 09:38)
Labas rytas
Aga aš irgi taip pagalvojau kokiu momentu ir kaip nepastebimai paslėpti juos reiktų
Merginos,buvo pries tai parasyta...
Isdelioja lapelius td,kai pirslys zaidzia koki nors zaidimuka uzristomis akimis
QUOTE(Murgita @ 2011 12 09, 01:53)
Sveikos svociutes ir pirslienes ... jau kuri vakara skaitineju jusu temeles nuo pradziu, ir ziuriu, kad be sansu viska perskaityti, nes vestuviu data - gruodzio 23d Suzinojom pries 2 savaites ... Vestuves kaip ir butu netradicines, mano poziuriu, bet zmones nori tu senoviniu pindikliusku, tai vargstu sededama naktimis cia
Siaip atsirinkau informacijos palyginus visai nemazai, bet ta info tokia sakyciau kiek padrika. Kazkaip truksta minciu kad viska susiteminti. Liko gera pusantros savaites, kad viskam normaliai susiruosti, tik va beda, kad tas ruosimasis tik velais vakarais ...
Labai prasau jusu pagalbos, gal butu galima ir man rakteli nuo jusu lobyno
Gal ten rasciau kaip tik tu perliuku, kuriu man dabar labai truksta
Buciau laaaaabai dekinga
Siaip atsirinkau informacijos palyginus visai nemazai, bet ta info tokia sakyciau kiek padrika. Kazkaip truksta minciu kad viska susiteminti. Liko gera pusantros savaites, kad viskam normaliai susiruosti, tik va beda, kad tas ruosimasis tik velais vakarais ...
Labai prasau jusu pagalbos, gal butu galima ir man rakteli nuo jusu lobyno
Gal ten rasciau kaip tik tu perliuku, kuriu man dabar labai truksta
Buciau laaaaabai dekinga
prisliausime ta pacia diena
Papildyta:
QUOTE(Murgita @ 2011 12 12, 02:33)
Laba vakara
-is kur gaunat tuos grazius sablonus tiems visiems diplomams, isakymams, etiketems ir pan.?
- kas turi skaityti tas visokias priesaikas, isipareigojimus, diplomus, isakymus ir pan. - pirsliai, ar duoti patiems jauniesiems?
- kaip atrodo kontraktas, stalo ispirkimui? Ar tas kontraktas ir yra tie daiktai, kuriais issiperkamas stalas, ar kas nors daugiau? O jei ir tie daiktai, tai visus tuos ale miltu maisus ir duoti? pvz tai gali buti tikri miltai, tik koks 1kg.
p.s. i svociuciu gmaila deja negaliu pasijungti, nes jungiuosi is kitos salies, ir manes praso patvirtinimo...
pas mane pirktiniai visi kontraktai jei butu smalsu kaip jie atrdo, ar ka naujesnios su zdziais ideti kur meginos sablonus sukurusios tai rasyk nufotkinsiu
QUOTE(Sandraxa @ 2011 12 15, 13:58)
prisliausime ta pacia diena
pas mane pirktiniai visi kontraktai jei butu smalsu kaip jie atrdo, ar ka naujesnios su zdziais ideti kur meginos sablonus sukurusios tai rasyk nufotkinsiu
geras, o as maniau, kad cia tik musu jaunieji taip sukvailiojo, Kuciu isvakarese
Butinai lauksiu. Aciu
QUOTE(Murgita @ 2011 12 15, 20:57)
Murgita, manęs neįleidžia į jūsų žinutę, rašo, kad kenkėjiška programa Jei kažko svarbaus norėjot paklausti, rašykit į el. paštą simoselis@yahoo.ie
QUOTE(nuostabi mamyte @ 2011 12 15, 14:36)
Merginos,buvo pries tai parasyta...
nu kiek skaitinėjau, kažkaip neužfiksavau šito ačiū už atsakymą
QUOTE(simoselis @ 2011 12 15, 21:24)
Murgita, manęs neįleidžia į jūsų žinutę, rašo, kad kenkėjiška programa Jei kažko svarbaus norėjot paklausti, rašykit į el. paštą simoselis@yahoo.ie
nesuprantu jau ne pirma karta kas cia ka daro?
Murgita, isiunciau kai ka pastu.
nelabai nutuokiu apie tai, bet gal del avataro neleidzia ? Raso apie kazkoki puslapi, kad gali buti kenksmingas.
nelabai nutuokiu apie tai, bet gal del avataro neleidzia ? Raso apie kazkoki puslapi, kad gali buti kenksmingas.
Pakalbejau katik su jaunaisiais, tai net negera paliko ... nezinau, kaip reiks viska atvaryt... laukia sunki publika ... o ko labiausiai nenorejau ir jau ne karta minejau jiems, kad nebutu jokiu stalu ispirkimu, tai jau liepe nusiteikti karingai, nes lengvai neatiduos... turbut pati bjauriausia vieta is vestuviu scenarijaus ... paliksiu jaunuosius vienus issipirkineti to stalo, o as tuo tarpu eisiu parukyt (nors ir nerukau ) ...
Papildyta:
Gal toks didelis langas raudonu fonu? pries keleta savaiciu man toks "raudonas" neleido aplamai prisijungti prie SM
Papildyta:
QUOTE(seretide @ 2011 12 15, 22:59)
Murgita, isiunciau kai ka pastu.
Gal toks didelis langas raudonu fonu? pries keleta savaiciu man toks "raudonas" neleido aplamai prisijungti prie SM
Nebijok del to išsipirkimo. mano irgi sakė karingi, bet susitvarkiau su jais . svita irgi prisideda prie išsipirkimo.
taip, tas pats. bet tada buvo visas forumas uždarytas savaitgaliui. temu pradžioj buvo paaiškinimas kas tai buvo.
ryt vel busiu cia. jei kas neaišku bus, atsakysiu.
taip, tas pats. bet tada buvo visas forumas uždarytas savaitgaliui. temu pradžioj buvo paaiškinimas kas tai buvo.
ryt vel busiu cia. jei kas neaišku bus, atsakysiu.