Įkraunama...
Įkraunama...

juokingos situacijos

lotuliukas.gif blin pasijuokiau ..
Man irgi su vairu buvo..
stiprintuvo vairo nera. bandau as cia uzsivesti.. raktelis nesisuka.. as ji isimu ikisu sukioju nesisukioja blink.gif galvoju nu FSIO p**c.. dar maza gedymu.. brolis girdziu..JMJ vaira pasukiok! blush2.gif

O kitas.. mane pastumde po aikstele pirmyn vyriokai..as uz vairo.. dabar sako atbuline varysim.. unsure.gif nu mastau gerai... degimo nera.. masina neuzvesta.as spaudziu sankaba..ir isijungiu atbuline pavara.. o jie kad steni steni bando is priekio mane pastumt.. sako tu kazka netaip darai.. mes pastumt negalim.. g.gif sakau eiktu.rankinis nuleistas.. karsta lauke.. jie abu prakaituoti..bando stumt.. mastau rimts reikalas.. spaudziu sankaba atjungiu pavara atbuline biggrin.gif nesakiau as jiems.. savo tupo poelgio biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
gal ne su automobiliu susije bet buvo juokinga rolleyes.gif

neseniai viena siaubingai karsta diena,susiplanavom kelione i nida,keldamiesi automobiliu su keltu.privaziavom ,o i kelta vaziuojantiems km eile,ir dar is triju pusiu vaziuoja automobiliai link kelto.laukem kone pusvalandi,vaikas masinoj prakaituot pradejo.privaziavus sankryza (pagaliau) kur sukti reikia link kelto.atsirado gudruoliai kurie is antros juostos vaziuojantiems tiesiai ,norejo uzlysti i pirma juosta (sukantiems kairen)be eiles,jau pradejom nervintis,ir viena tacka posuki pradejo rodyt tipo as suku (noredamas uzlysti i eile) ,privazaiavom ,ir automobiliai cyku cyku stovejo.as tam vairuotujui zestais,ka darai ? jis toks (ka cia rieki) langa pravere kazka sakyt,bet toks ramus.o mano vyras skusta galva ,dar anam nieko nepasakius ,apklyke. persisveres per mane ant jo.tai anas lango nebevere lotuliukas.gif sedejo ramiai ir nieko nebesake biggrin.gif paskui nuvaziavo .mes zmones ramus,bet vyras nebeistvere.o ano naglumas greit dingo.

o siaip laukem didziule eile,30 laipsiu karstyje,ir buvo tikrai pikta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 24 liepos 2012 - 15:02
unsure.gif
Iš ko juoktis?
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 07 24, 18:02)
unsure.gif
Iš ko juoktis?

As irgi nesupratau is ko cia juoktis, tragedija kad tokie zmones nepakantus vieni kitiem..ir tiek.
Isliesiu pykti nors gal ir ne i tema. Vakar vaziavom su vuru ir stebim stovinti automobili, moteris uz vairo salia vyras, atidaro langa ir ismeta skarbonke. Privaziavusi atidarau langa ir sakau - atsiprasau pametet siuksle...o tie kaip dejo zvengt. Labai jau jiems juokinga buvo o man labai liudna nes gale sedejo ju vaikai kurie ima pavyzdi nuo teveliu, siuo atveju kiaulintoju.Beje taip ir nepakele nors uz 200m konteineris stovi. doh.gif As tokioj situacijoj is gedos mirciau o jiem juokinga...gal as kazko nesuprantu, ar mesti siuksles pro langa juokinga?
Atsakyti
Renata visiškai nejuokinga blush2.gif Mes niekada, nešiukšlinam... Nu ir žmonės unsure.gif
Atsakyti
Dantiste, man lyyygiai taip pat buvo ir taip pat akropolyje.... atvaziavau i antra auksta - ner vietu, nulekiau i trecia pasistaciau. Iseinu dabar as is antro auksto ir einu i ta vietu kur tiksliai zinau pasistaciau... masinos ner blink.gif nusiraminu, kad ziople nepamenu eiles... apeinu kelias aplink ner masinos blink.gif jau susinervinu... ne tas isejimas??? apeinu visus.... Jau nebejuokinga - pavoge??? Pradedu sukti smegenis ka daryti, gal pas apsauga eiti? gal jie per kameras stebi ir bus irasas kas nutiko? einu i vidu ir tada cinktelejo i galva, kad as pro kino sales iejima iejau, o cia antras aukstas biggrin.gif
Atsakyti
Na ir dar pora juokingu istoriju prisiminiau .... blush2.gif abi jos vadinasi - kaip as lauziausi i svetimus automobilius biggrin.gif
Pirmoji ivyko dar tik issilaikius teises viena pirmuju auto - ford focus sidabrinis smile.gif dazna masinele smile.gif masina buvo be signalizacijos tai gi ja sudejo man ir sudejo nesekmingai smile.gif masina nei is sio nei is to uzsioziuodavo ir neatsirakindavo su pulteliu.. neveikia ir tiek, o kai rakini su raktu - kaukia savaime aisku, uzvest ir neina, nes vel kaukia... neprisiruosiau vezti taisyti smile.gif nuvaziavau karsta vasaros diena i maxima, iseinu su maisu ir ledais kitoje rankoje, spaudziu pulteli prie "savo" forduko - neatsirakina, mintyse pasikeikiu, kad ir vel negaliu patekt i savo masina... pasidedu maisa, su tais ledais rankose apsokineju as ta masina is visu pusiu vis bandydama pulteli... neveikia... na ka galvoju reik sest, pakauks atrakinus ir nustos, o tada spresiu... rakinu su raktu - neatsirakina blink.gif o cia man naujiena... mintyse issikeikiu meistra kuris dejo signalizacija, ka dar padare, kad net su raktu neatsirakina??? apeinu as ja is priekio... o kas cia per meskutis kabo prie veidrodzio blink.gif dar karsciau pasidare - pamaciau, kad mano masina uz dvieju masinu stovi... geda buvo nereali smile.gif

Na o kitas verzimasis ivyko pries kelis menesius - dar vairavau savo mylima sportinuke ir se tau man ja apdauze - servisas dave pakaitine - golfa universala tamsiai zalia... aisku su juo buvo daug niuansu kol supratau kaip vairuojasi ir t.t. irgi nuvaziavau i parduotuve, iseinu, einu link savo golfo - ziuriu lempa ismusta priekine, mintyse permeciau ar maciau kai pasiemiau? g.gif lyg ne, o gal ir taip... prieinu, rakinu, nesirakina doh.gif nu jo galvoju ne tik, kad ciut vaziuoja, bet dar ir spynele sugedo... doh.gif bandau ilgai ir nuobodziai atsirakinti... sukioju ta rakta, tampau ir t.t. nieko... tada uzmaciau, kad ta masina - be kalpoku! o mano tai kai dave maciau, kad su! apsidairiau... radau saviske blush2.gif
Atsakyti
Andrea lotuliukas.gif Aš būčiau mirus iš gėdos tavo vietoje lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 08 07, 19:09)
- ford focus sidabrinis smile.gif dazna masinele smile.gif  apeinu as ja is priekio... o kas cia per meskutis kabo prie veidrodzio  blink.gif

Andrea, skaičiau ir nesusilaikiau. O gi mano auto ford focus, sidabrinis ir meskutis rudas ant veidrodelio kabo jau daug metu lotuliukas.gif ir dar Kaunas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2012 08 08, 14:48)
Andrea, skaičiau ir nesusilaikiau. O gi mano auto ford focus, sidabrinis ir meskutis rudas ant veidrodelio kabo jau daug metu  lotuliukas.gif ir dar Kaunas  lotuliukas.gif

Čia geras sutapimas. Matyt taviškį ir bandė atrakinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bagyra9, o tu pramones maximoj budavai daznai? lotuliukas.gif
animi, patikek vos ir nemiriau smile.gif juk stovejimo aikstelese visada zmoniu buna ir ne vienas mate kaip as i tas masinas lauziausi doh.gif ir kas kvailiausia ne pirmas ir ne antras kartas - ir vis pasimaunu... ir greit neatsirenku....
Dabar vairuosiu nemenka juoda visureigi - tai kol kas thu thu thu nepasitaiko salia dvieju tokiu paciu lotuliukas.gif su tom populiariom masinom taip ir buna... ir su focusais pilkais, ir su golfais... laime, kad dar netycia savininkai tu masinu nemate tu cirku... va tada jau tikrai skradziai zemes prasmegt butu galima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 08 08, 19:38)
bagyra9, o tu pramones maximoj budavai daznai?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip lotuliukas.gif Gyvenu netoli tai tikrai daznai ten apsipirkineju lotuliukas.gif Tiek, kad mano sedanas, gal truputi reciau pasitaikanti masina... Gal tik sutapimas, bet nuotaika siandien pakele nerealiai lotuliukas.gif O jei tarkim pamatyciau, kad mergina lenda prie mano auto tai tik pasiteirauciau kas atsitiko ir paskui kartu pasijuoktumeme, na o jei vaikinas ir neypac malonios isvaizdoz tai manau issigasciau, o jei bando apvokt, nzn ka tada daryciau.... g.gif
Siaip ir mano focus turi bedu su signalizacija panasiu doh.gif Dejausi ja Altas atrodo firmoje, kelis metus ok, bet kai labai salta ar karsta lauke ji neveikia normaliai, tai neatsirakina is pirmo karto, tai neuzsirakina, tada dureles reikia atidarinet ir vel uzdarinet. Nesiojuosi abu pultelius, bet ir tai nelabai padeda, o vest taisyt neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagyra9: 08 rugpjūčio 2012 - 19:11