Na ir dar pora juokingu istoriju prisiminiau ....

abi jos vadinasi - kaip as lauziausi i svetimus automobilius
Pirmoji ivyko dar tik issilaikius teises viena pirmuju auto - ford focus sidabrinis

dazna masinele

masina buvo be signalizacijos tai gi ja sudejo man ir sudejo nesekmingai

masina nei is sio nei is to uzsioziuodavo ir neatsirakindavo su pulteliu.. neveikia ir tiek, o kai rakini su raktu - kaukia savaime aisku, uzvest ir neina, nes vel kaukia... neprisiruosiau vezti taisyti

nuvaziavau karsta vasaros diena i maxima, iseinu su maisu ir ledais kitoje rankoje, spaudziu pulteli prie "savo" forduko - neatsirakina, mintyse pasikeikiu, kad ir vel negaliu patekt i savo masina... pasidedu maisa, su tais ledais rankose apsokineju as ta masina is visu pusiu vis bandydama pulteli... neveikia... na ka galvoju reik sest, pakauks atrakinus ir nustos, o tada spresiu... rakinu su raktu - neatsirakina

o cia man naujiena... mintyse issikeikiu meistra kuris dejo signalizacija, ka dar padare, kad net su raktu neatsirakina??? apeinu as ja is priekio... o kas cia per meskutis kabo prie veidrodzio

dar karsciau pasidare - pamaciau, kad mano masina uz dvieju masinu stovi... geda buvo nereali

Na o kitas verzimasis ivyko pries kelis menesius - dar vairavau savo mylima sportinuke ir se tau man ja apdauze - servisas dave pakaitine - golfa universala tamsiai zalia... aisku su juo buvo daug niuansu kol supratau kaip vairuojasi ir t.t. irgi nuvaziavau i parduotuve, iseinu, einu link savo golfo - ziuriu lempa ismusta priekine, mintyse permeciau ar maciau kai pasiemiau?

lyg ne, o gal ir taip... prieinu, rakinu, nesirakina

nu jo galvoju ne tik, kad ciut vaziuoja, bet dar ir spynele sugedo...

bandau ilgai ir nuobodziai atsirakinti... sukioju ta rakta, tampau ir t.t. nieko... tada uzmaciau, kad ta masina - be kalpoku! o mano tai kai dave maciau, kad su! apsidairiau... radau saviske