Įkraunama...
Įkraunama...

juokingos situacijos

ne visai juokinga, bet komentaras geras

http://www.15min.lt/...obilis-3-219398

Patarčiau merginoms nesidažyti prie vairo, nes mano vietoje galėjo būti mažas vaikas
Atsakyti
QUOTE(Temide1 @ 2012 05 10, 16:50)
Man buvo kapotas atsidaręs važiuojant...

Likimo draugė biggrin.gif Man irgi taip buvo. Servise pakeitė tepalus, uždarė kapotą ir aš išvažiavau. Pavažinėjau mieste, viskas gerai. O grįžtant namo nuo kalniuko leidžiuosi, greitis nemažas, matau kaip kyla kapotas ir trenkiasi į stiklą. Stiklas iš karto suskeldėjo. Aš nematydama nieko į kelkraštį pasukau ir stabdau staigiai. Kapotas su visa jėga krenta ir užsidaro. Dukra išsigando, verkti pradėjo, aš iš vis sėdžiu apakus, nesuprantu kaip tai iš vis galėjo atsitikti doh.gif Ir tas kapotas taip užsidarė, kad daugiau nebeatsidarė. Tai teko važiuoti į servisą, tvarkyti tą kapotą ir keisti visą priekinį stiklą.

Ai, dar vieną prisiminiau. Stoviu kamštyje po darbo, lietus lyja. Galvoju, ko čia man langų nevalo ax.gif . Aš tą svirtelę pirmyn-atgal, o ji neveikia doh.gif Jūs įsivaizduojate ką reiškia važiuoti per lietų be valytuvų kai miestas pilnas mašinų (dabar tai matyt kur nors būčiau tą mašiną palikus ir pasiimčiau kai nelytų, bet kodėl tada taip nedariau tai negaliu paaiškinti). Vnž, važiavau kaip durnelė hihihi.gif ir kas kokius 200m sustoju , išlendu iš mašinos ir nusivalau langą su ledo gramdiklio kita puse, kur gumelė yra, ir taip iki namų, kurie buvo už miesto dar 10 km. doh.gif Savo žodyno ir komentarų mašinos atžvilgiu nekomentuosiu blush2.gif

Berašydama dar prisiminiau biggrin.gif Buvo jau vėlus ruduo, tamsu, važiuoju namo. Kol važiavau mieste buvo viskas ok. Išvažiuoju už miesto, miesto gatvių apšvietimo žibintai baigiasi ir aš matau, kad nieko nebematau bigsmile.gif Išlipu, pažiūriu, pasirodo, kad tik gabaritai vos vos šviečia. Tai aš su įjungtu avariniu kaip vėžlys apgraibomis ir parvažiavau. Bet jausmas nemalonus kai nieko patamsy nematai ir bijai nuvažiuoti į kelkraščio griovį ar į priešpriešinį eismą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2012 05 17, 15:01)
Jūs įsivaizduojate ką reiškia važiuoti per lietų be valytuvų kai miestas pilnas mašinų

Mano mamai taip buvo biggrin.gif Aš irgi turbūt būčiau mašiną palikus ir autobusu grįžus namo biggrin.gif iš darbo važiavo, prietema, mašinų daug, lietus pliaupia, įsijungė valytuvus, viskas veikia, bet perjungė ant didesnio greičio ir vienas valytuvas nuskrido velniop lotuliukas.gif sakau gerai, kad neužmušei ko nors biggrin.gif Galėjo gi pataikyt į kažką, ar kitai mašinai į stiklą, nu bet lygtai nepataikė niekur doh.gif tai irgi taip važiavo, vis pasivalydama langą, nes nulėkė tai aišku vairuotojo pusės valytuvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2012 05 17, 15:01)

Ai, dar vieną prisiminiau. Stoviu kamštyje po darbo, lietus lyja. Galvoju, ko čia man langų nevalo ax.gif . Aš tą svirtelę pirmyn-atgal, o ji neveikia doh.gif Jūs įsivaizduojate ką reiškia važiuoti per lietų be valytuvų kai miestas pilnas mašinų (dabar tai matyt kur nors būčiau tą mašiną palikus ir pasiimčiau kai nelytų, bet kodėl tada taip nedariau tai negaliu paaiškinti). Vnž, važiavau kaip durnelė  hihihi.gif  ir kas kokius 200m sustoju , išlendu iš mašinos ir nusivalau langą su ledo gramdiklio kita puse, kur gumelė yra, ir taip iki namų, kurie buvo už miesto dar 10 km.  doh.gif Savo žodyno ir komentarų mašinos atžvilgiu nekomentuosiu blush2.gif

Man buvo praeita vasara,didziule liutis prasidejo,o man iki siol tik retkarciais streikave valytuvai sugedo galutinai(perdege varikliukas),cia darbines,autobuso... doh.gif Tai vaziavimas buvo toks: "...kazkur cia turi buti stotele...va,tikriausiai cia...oi,ne,dar biski reikia pavaziuoti..." lotuliukas.gif doh.gif Atidirbau tada siaip ne taip... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dantiste @ 2012 05 17, 16:14)
tai irgi taip važiavo, vis pasivalydama langą, nes nulėkė tai aišku vairuotojo pusės valytuvas biggrin.gif

Kazkodel visada nulekia ar sugenda butent vairuotojo puses valytuvas,taip jau yra kazkodel... ax.gif Man irgi buvo nulekes,irgi autobuso doh.gif Tai prisitvirtinau izoliacine juosta ir viskas,kazkokio kitokio remonto ir nereikejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukliukas @ 2011 09 25, 09:25)
Karta ivare diedas per dvi juostas i zieda,turejau ant stabdziu det(nors pati jau buvau ziede),na tai ka jis vidinej ziedo pusej,as isorinej,vaziavom 7 ratus,kol isleidau ji biggrin.gif diedas net suprakaitavo prie vairo ax.gif

kokį vairavimo stažą (realu,ne popierinį)turite,kad taip išlaviravote ir dar "diedą" sugebėjote išlaikyti žiede 7 kartus biggrin.gif cool.gif gal raliuose dalyvaujate ar tiesiog fantazuoti mėgstate biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 06 08, 21:58)
kokį vairavimo stažą (realu,ne popierinį)turite,kad taip išlaviravote ir dar "diedą"  sugebėjote išlaikyti žiede 7 kartus  biggrin.gif  cool.gif gal raliuose dalyvaujate ar tiesiog fantazuoti mėgstate biggrin.gif  cool.gif

Tie kas raliuose dalyvauja-tokiom nesamonem neuzsiima,ten zmones rimti ir su atsakomybe...taip kad prasom ralistu neizeidinet... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 10 12, 00:53)

P.S o dar daznokai tenka matyt kaip zmones begioja po stovejimo aiksteles ir pulteli maigioja...

Beje, jei pridesi pulteli prie smakro, kur kas toliau jis ''ima'' vos ne fokusas, paprastai jei ima vos uz kokiu 10 metru, tai pridejus prie smakro ima is kokiu 50 m., beveik per visa puse akropolio aiksteles.
Atsakyti
QUOTE(Cukliukas @ 2012 02 19, 11:17)

ako na....masina stovedama ryja apie 1litra,vkr uzpyliau 60litru..po poros dienu uzges":D teko broliui sest i taksa ir man atvezt rakta atsargini...

ne, daug maziau dizelio kazkur apie 0,3 litro valandai, benzino apie 0,5 litro valandai, 2 litrus valandai, furos ima birbinant.
Atsakyti
QUOTE(Rytis12 @ 2012 06 19, 15:00)
Beje, jei pridesi pulteli prie smakro, kur kas toliau jis ''ima'' vos ne fokusas, paprastai jei ima vos uz kokiu 10 metru, tai pridejus prie smakro ima is kokiu 50 m., beveik per visa puse akropolio aiksteles.

Eik tu sau blink.gif reikes pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(duokanka @ 2012 06 20, 15:22)
Eik tu sau  blink.gif reikes pabandyt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif įdomiai čia, reiks bandyt, nes dažnai vis "kažkas perstato" mašiną, kol kokį akropolį apeinam lotuliukas.gif atsimenu vieną kartą labai ieškojau mašinos, ir tikrai žinau, kad pastačiau būtent toj eilėj prie to įėjimo, nu bet nėr. Pasirodo ne tam aukšte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytis12 @ 2012 06 19, 14:00)

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pasiutes @ 2012 06 25, 10:35)

thumbup.gif
Atsakyti