QUOTE(Temide1 @ 2012 05 10, 16:50)
Man buvo kapotas atsidaręs važiuojant...
Likimo draugė
Man irgi taip buvo. Servise pakeitė tepalus, uždarė kapotą ir aš išvažiavau. Pavažinėjau mieste, viskas gerai. O grįžtant namo nuo kalniuko leidžiuosi, greitis nemažas, matau kaip kyla kapotas ir trenkiasi į stiklą. Stiklas iš karto suskeldėjo. Aš nematydama nieko į kelkraštį pasukau ir stabdau staigiai. Kapotas su visa jėga krenta ir užsidaro. Dukra išsigando, verkti pradėjo, aš iš vis sėdžiu apakus, nesuprantu kaip tai iš vis galėjo atsitikti
Ir tas kapotas taip užsidarė, kad daugiau nebeatsidarė. Tai teko važiuoti į servisą, tvarkyti tą kapotą ir keisti visą priekinį stiklą.
Ai, dar vieną prisiminiau. Stoviu kamštyje po darbo, lietus lyja. Galvoju, ko čia man langų nevalo
. Aš tą svirtelę pirmyn-atgal, o ji neveikia
Jūs įsivaizduojate ką reiškia važiuoti per lietų be valytuvų kai miestas pilnas mašinų (dabar tai matyt kur nors būčiau tą mašiną palikus ir pasiimčiau kai nelytų, bet kodėl tada taip nedariau tai negaliu paaiškinti). Vnž, važiavau kaip durnelė
ir kas kokius 200m sustoju , išlendu iš mašinos ir nusivalau langą su ledo gramdiklio kita puse, kur gumelė yra, ir taip iki namų, kurie buvo už miesto dar 10 km.
Savo žodyno ir komentarų mašinos atžvilgiu nekomentuosiu
Berašydama dar prisiminiau
Buvo jau vėlus ruduo, tamsu, važiuoju namo. Kol važiavau mieste buvo viskas ok. Išvažiuoju už miesto, miesto gatvių apšvietimo žibintai baigiasi ir aš matau, kad nieko nebematau
Išlipu, pažiūriu, pasirodo, kad tik gabaritai vos vos šviečia. Tai aš su įjungtu avariniu kaip vėžlys apgraibomis ir parvažiavau. Bet jausmas nemalonus kai nieko patamsy nematai ir bijai nuvažiuoti į kelkraščio griovį ar į priešpriešinį eismą