Įkraunama...
Įkraunama...

juokingos situacijos

QUOTE(AniMi @ 2012 01 16, 11:27)
Verkiu iš juoko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

na prisijuokiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2012 02 25, 00:29)
O i dizeli galima ipilti nedideli kieki benzino ir nieko neatsitiks, svarbiausiai pastebejus kuo greiciau praskest su dizeliu - patikrinta  blush2.gif .

Kazkaip man labai reikia žiūrėt, nes ilgą laiką benzininę turėjau, o po jos - dyzelis. Tai jau kelis kartus benzino papyliau.. Gerai, kad tik po kokį litriuką.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 06 kovo 2012 - 20:30
QUOTE(deltadu @ 2012 03 06, 22:30)
Kazkaip man labai reikia žiūrėt, nes ilgą laiką benzininę turėjau, o po jos - dyzelis. Tai jau kelis kartus benzino papyliau.. Gerai, kad tik po kokį litriuką.. blush2.gif

Mes visi esam iprociu vergai. Visiem buna...kaip ir rasiau ir as i dangteli visada ziuriu ne siaip sau... blush2.gif
Atsakyti
Gerų istorijų prisiskaičiau, tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Temide1 @ 2011 09 23, 18:03)
Jooo. kam netenka į vienpusį nepataikyt....

Skambina naujojo lietuvio žmona vyrui ir susirūpinus aiškina
-Brangusis, jei važiuoji taikos prospektu būk atsargus. Per radiją pranešė, kad kažkoks asilas prieš eismą važiuoja...
-Jo ir ne vienas.... Čia tų asilų pilna....

Kaip moteriškei, o dar jei blondinė - turėtų būt atleidžiama. Bet kad mano vyras... Tai gerai, kad pats prie vairo nesėdėjo doh.gif Važiavom su draugais ir visi tada dar nelabai Kaune orientavomės. Pagal žemėlapį matom, kad visai netoli, bet važiuot negalima - vienpusis eismas. Tai vyras ir sako: na, kas čia - 50 metrų prieš eismą blink.gif doh.gif lotuliukas.gif Buvom abu neseniai teises išsilaikę. Tai po to, jei man ką prikiša, tai gauna atsakymą: "Jei tau nieko - 50 metrų prieš eismą, tai jau mano ši nuodėmė - niekai" irnesakyk.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 10 16, 03:04)
Siandien vaziavau i parde, vaziuoju ir nesuprantu ko man visi su ranka dekoja. Ziuriu o gi man posukius uztrumpino ir tolimos mirksi. O tie visi galvoja kad as juos del policijos matyt perspeju doh.gif .

Aš kartais, kai važiuoju tolimą atstumą ir kas nors sunervina kokiu kvailu manevru, pradedu "kerštauti" (žinia, kaltininkas jau būna nurūkęs, bet visvien...) imu šviesom mirksėt kokioms "krūtesnėms" mašinoms. Tie žmonės padėkoja, primažina greitį ir, tikėtina, važiuoja kur kas saugiau mirksiukas.gif Bent dalį maršruto. Nesijaučiu smarkiai nusidėjus su tokiom apgaulėm rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(bagyra9 @ 2011 10 12, 08:34)
Su atsisedimune i ne ta auto ir man buvo.

Čia jau kažin kam nebuvo... rolleyes.gif
Gryžtam po ekskursijos, nusikalę, naktis - viena mintis: kuo greičiau namo. Išlipu iš buso ir - į arčiausiai stovinčią baltą "audinę". Dar pasipiktinu, kodėl vyras neina lagamino bagažinėn įkelt. Gerai dar, kad garsiai savo pasipiktinimo nespėjau išsakyt - žiūriu, kad ne tas vyras blink.gif doh.gif lotuliukas.gif O maniškis jau seniai lagaminą nutempęs į bagažinę ir su šypsena stebi situaciją. Paskui dar ilgai žvengė - buvo daug geresnių automobilių, bet pasirinkai labiausiai sugriuvusį doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Na, gerai, papasakosiu dar vieną, kurio niekam nepasakoju ir dėl ko baisingai pačiai dabar gėda - kokia blondinė buvau. Čia šviežiai teises išsilaikius. Važiuoju miestu, greitį viršiju 10 km. Bet visvien važiuoju - užknisa, kai kiti tik ir lenkia... Vyras sako: "nors pavarą persijunk". O aš: "aš ir taip greitį viršiju" doh.gif lotuliukas.gif Žodžiu, nuo to laiko apie automobilio konstrukciją sužinojau geeeerokai daugiau. Na, bent jau tai, kad pavaros junginėjasi pagal realų važiavimo greitį... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 29 kovo 2012 - 17:59
Nu čia tikrai blondiniškai su tom pavarom blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nežinau ar čia juokinga situacija, bet buvo taip važiuojam autostradoj su draugės mašina tokia ne iš naujų, nu girdim kažkas nukrito lyg sutraškėjo, pamanėm , kad ant gatvės koks butelis gulėjo ir ji pervaziavom, o pasirodo ten nukrito nuo rato tas metalinis dangtis (nežinau kaip tiksliai vadinas) lotuliukas.gif dar nežinant kad jis nukrito važiuojam toliau , kažkaip jaučiam mašina linksta į šoną vieną, nesuprantam dėl ko doh.gif nu ir žiūrim kad tuoj visai nulinksim , nu sumastėm išlipti pažėti kas čia daros ogi žiūrim rato nėra lotuliukas.gif taip to rado ir neberadom... tik ta metalinę plokštę , tai kaži kiek mes be rato sugebejom taip pavažiuot kad jo neberast lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuse @ 2012 05 05, 19:21)
taip to rado ir neberadom... tik ta metalinę plokštę , tai kaži kiek mes be rato sugebejom taip pavažiuot kad jo neberast  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

juokingai skamba hihihi.gif bet tai ką jūs ten tiksliai pametėt? tą tokį ratlankio gaubtą, kur dėl grožio dedasi ant paprastų ratlankių? biggrin.gif bet tai jį pametus į šoną netemptų. Ar jūs jį pervažiavot ir padangą nuleido? nu taip įdomiai skamba, kaip galima be rato važiuot lotuliukas.gif
Atsakyti
aš ir pati nsuprantu kaip tai įmanoma be rato važiuot ir jo neberast ,o nukritęs tas neįsivaizduoju kaip vadinas....plokšte tokia metalinė kur per vidury rato eina lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar kai sustojom druagė pirma išlipo sako rato nėra , o aš ka čia nusišneki, pasižiūriu , kad rimtai nėra, bet greiciausiia mums pamazu leido padanga , nes pamazu linkom i viena sona, kairės pusės galinis ratas išdavė mus doh.gif biggrin.gif biggrin.gif tai atostogas atidėjom ir kvietė pagalba , kad namo parvežtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuse @ 2012 05 05, 18:21)
Sveikos 4u.gif Nežinau ar čia juokinga situacija, bet buvo taip važiuojam autostradoj su draugės mašina tokia ne iš naujų, nu girdim kažkas nukrito lyg sutraškėjo, pamanėm , kad ant gatvės koks butelis gulėjo ir ji pervaziavom, o pasirodo ten nukrito nuo rato tas metalinis dangtis (nežinau kaip tiksliai vadinas)  lotuliukas.gif dar nežinant kad jis nukrito važiuojam toliau , kažkaip jaučiam mašina linksta į šoną vieną, nesuprantam dėl ko doh.gif nu ir žiūrim kad tuoj visai nulinksim , nu sumastėm išlipti pažėti kas čia daros ogi žiūrim rato nėra  lotuliukas.gif taip to rado ir neberadom... tik ta metalinę plokštę , tai kaži kiek mes be rato sugebejom taip pavažiuot kad jo neberast  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O siaube, dar taip įmanoma? swoon.gif Ir dar autostradoj, kur šitoks greitis!
O tą daikčiuką mes tai vadinam kalpoku, nors irgi, spėju, pavadinimas ne literatūrinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuse @ 2012 05 05, 19:21)
Sveikos 4u.gif

Gerai kai tai gerai baigiasi. 4u.gif Man buvo tokia situacija kai Via Baltika keliu vaziavau antra juosta, o pirmąja važiavo dvi furos. Kelias buvo beveik tuščias, as iš toli furas mačiau ir iš anksto persirikiavau jas lenkti. Staiga girdžiu didžiulis sprogimo garsas ir į mane atlekia milžiniška padanga. blink.gif Sprogo pirmosios, toliau nuo manęs važiuojančios furos padanga (iš vairuotojo pusės) ir ta guma visa nuo ratlankio nušokus atlekia tiesiai į mano mašiną. Gerai kad kelias tuščias, greičio neviršinau tai spėjau pristabdyti ir grįsti į pirmą juosta bei pasislėpti už antrosios furos. Dabar jau prisimenu tai ramiau, bet tada išsigandau nerealiai. doh.gif Kitą kartą tame pačiame kelyje (ant tilto virš Lampėdžių karjero važiuojant link "žemkės") pralenkiau kelias mašinas (rytas, mašinų daug) ir grįždama į pirmą juostą pasižiūriu per galinio vaizdo veidrodėlį. Tą akimirką kaip tik mano pralenktai mašinai visiškai pilnai atsidarė kapotas.Iš pradžių ją sumėtė, bet matyt vairuotojas turėjo patirties tai nieko nematydamas sugebėjo suvaldyti mašiną ir iš karto už tilto sustoti. Jokia avarija visa laimė neįvyko, nors stabdžių cypimas buvo nerealus iš ne vienos auto.
Atsakyti
Man buvo kapotas atsidaręs važiuojant...
doh.gif
Buvau svečiuose ir prisispyrę vyrai reikalavo, kad prieš tolimą kelią pasitikričiau tepalus. Ir matyt kapoto neužtrenkęm gerai... verysad.gif Kol važiavau per miestelį viskas buvo gerai, bet kai tik išlėkėm į trasą ir greitis pasiekė 80km/val. buvo didelis bum ir "ekranas" aptemo. blink.gif net esupratau iš kart kas atsitiko. vyras sako suk į palkelę, o aš jos tai nematau... bet šiaip ramiai, nesimėčiau po kelią ir pakelėj sustojom. Adrenalino tai gavau dozę, bet viskas laimigai baigės, neskaitant kapoto keitimo ...
Atsakyti