QUOTE(Temide1 @ 2011 09 23, 18:03)
Jooo. kam netenka į vienpusį nepataikyt....
Skambina naujojo lietuvio žmona vyrui ir susirūpinus aiškina
-Brangusis, jei važiuoji taikos prospektu būk atsargus. Per radiją pranešė, kad kažkoks asilas prieš eismą važiuoja...
-Jo ir ne vienas.... Čia tų asilų pilna....
Kaip moteriškei, o dar jei blondinė - turėtų būt atleidžiama. Bet kad mano vyras... Tai gerai, kad pats prie vairo nesėdėjo
Važiavom su draugais ir visi tada dar nelabai Kaune orientavomės. Pagal žemėlapį matom, kad visai netoli, bet važiuot negalima - vienpusis eismas. Tai vyras ir sako: na, kas čia - 50 metrų prieš eismą
Buvom abu neseniai teises išsilaikę. Tai po to, jei man ką prikiša, tai gauna atsakymą: "Jei tau nieko - 50 metrų prieš eismą, tai jau mano ši nuodėmė - niekai"
Papildyta:
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 10 16, 03:04)
Siandien vaziavau i parde, vaziuoju ir nesuprantu ko man visi su ranka dekoja. Ziuriu o gi man posukius uztrumpino ir tolimos mirksi. O tie visi galvoja kad as juos del policijos matyt perspeju
.
Aš kartais, kai važiuoju tolimą atstumą ir kas nors sunervina kokiu kvailu manevru, pradedu "kerštauti" (žinia, kaltininkas jau būna nurūkęs, bet visvien...) imu šviesom mirksėt kokioms "krūtesnėms" mašinoms. Tie žmonės padėkoja, primažina greitį ir, tikėtina, važiuoja kur kas saugiau
Bent dalį maršruto. Nesijaučiu smarkiai nusidėjus su tokiom apgaulėm
Papildyta:
QUOTE(bagyra9 @ 2011 10 12, 08:34)
Su atsisedimune i ne ta auto ir man buvo.
Čia jau kažin kam nebuvo...
Gryžtam po ekskursijos, nusikalę, naktis - viena mintis: kuo greičiau namo. Išlipu iš buso ir - į arčiausiai stovinčią baltą "audinę". Dar pasipiktinu, kodėl vyras neina lagamino bagažinėn įkelt. Gerai dar, kad garsiai savo pasipiktinimo nespėjau išsakyt - žiūriu, kad ne tas vyras
O maniškis jau seniai lagaminą nutempęs į bagažinę ir su šypsena stebi situaciją. Paskui dar ilgai žvengė - buvo daug geresnių automobilių, bet pasirinkai labiausiai sugriuvusį
Papildyta:
Na, gerai, papasakosiu dar vieną, kurio niekam nepasakoju ir dėl ko baisingai pačiai dabar gėda - kokia blondinė buvau. Čia šviežiai teises išsilaikius. Važiuoju miestu, greitį viršiju 10 km. Bet visvien važiuoju - užknisa, kai kiti tik ir lenkia... Vyras sako: "nors pavarą persijunk". O aš: "aš ir taip greitį viršiju"
Žodžiu, nuo to laiko apie automobilio konstrukciją sužinojau geeeerokai daugiau. Na, bent jau tai, kad pavaros junginėjasi pagal realų važiavimo greitį...