Įkraunama...
Įkraunama...

juokingos situacijos

QUOTE(Cukliukas @ 2011 09 25, 10:25)
Karta ivare diedas per dvi juostas i zieda,turejau ant stabdziu det(nors pati jau buvau ziede),na tai ka jis vidinej ziedo pusej,as isorinej,vaziavom 7 ratus,kol isleidau ji biggrin.gif diedas net suprakaitavo prie vairo ax.gif

lūžau iš juoko prie kompo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 04, 22:56)
lūžau iš  juoko prie kompo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš naujoke šitame forume. Labas visoms...smile.gif užvakar stuktelėjau darbo kieme į kolegės mašiną. Gana stipriai, bet nė man nei jai nieko nenutiko. Net šaltas prakaitas išmušo.... Pirmą kartą taip parkavausi su nuotykiais.
Abi su kolege po to ir pasikalbjom, ir pasijuokėm iš mano siaubo ir manevrų, nes ji pasirodo viską pro ofiso langą matė.... Sakė važiavau atbulomis tarsi tuščias kiemas būtų, kaip ralistė kokia.... Vienžo juokas pro siaubą smile.gif
Gerai kad viskas laimingai baigėsi.
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2011 11 11, 18:34)
Na man apie tempima tėtis papasakojo, taip pat ka reikia daryti kai masina stumia ir bandoma užvesti. Tikrai ne viskas yra elementaru, o kursuose nepasakojo apie tai.  schmoll.gif  Pvz aš pirma kartą buvau tempiama gal po poros savaiciu kai išsilaikiau teises, tai gerai kad perspėjo, nes tikrai būčiau išsigandus kai tempiant vairas (turintis vairo stiprintuvą) daug sunkiau sukasi ir kad stabdžiai būna "kietesni" reikia stipriau spausti...
Na buvo apie tai ir kuriozinė man situacija - kai mašina mano stūmė. Dar "žalia" buvau ir man sako sėst ir kai stums išminti sankabą. Na ok, aš taip ir darau, o man rėkia, sankama išmink, išmink sankabą.... Aš atgal rėkiu, kad ji išminta!!! Tie sako, kad meluoju. Paskui tėvas sako: aiškinu dar kartą - kai pradedam stumti įmink sankabą, o paskui švelniai atleidinėk bėgį įjungus.  doh.gif O aš visą laiką ją įmynus laikiau iš paskutiniųjų ir aiškinau kad ji išminta iki dugno. Pasimetus nesusiprotėjau, kad jie nori jog sankabą atleisčiau, o ne dar stipriau įminčiau kad jiems lengviau stumt būtų  doh.gif  lotuliukas.gif

Na tai viską ok darei, tik jie blogai rėkė .... turėjo sakyti atleisk sankabą smile.gif
Atsakyti
na buvo tokia situacija, kad per vieną žiburėlį teko ne su sava mašina važiuoti iki "degalinės" papildomo kuro užsipilti. Atvažiavom, apsipirkom o atgal važiuojant mašina neužsiveda. savininkas kuria irgi neužsikuria. Na sušoko berniukai, bando užstumti ir niekaip. O lietus lyja, jie šlapi, permirkę. Ir staiga savininkas taip po gero pusvalandžio mašinos stumdymo: blyn tigi slapuką užmiršau išjungti, kad mašina užsivestų
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 10 07, 18:51)
Ankstyvas ir tamsus žiemos rytas, sniego daug, mašinos užsnigtos. Nusivalau savąją "iki pusės" kad galėčiau užvest pašildyt, rakinu, nesirakina. Ibitute, galvoju, spyna užšalo, reik valyt keleivio pusę. Nusivalau kitą pusę, girdžiu stovi už nugaros kažkas - kaimynas "rankom trina", kad nuvaliau pusę jo mašinos. Maniškė pasirodo šalia stovėjo.

Verkiu iš juoko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 09, 22:23)
o ant troso iki siol klaikiai bijau vaziuoti,nors jau ne vieni metai praejo,ir n kartu tempiama buvau-darbe vyrukai nesupranta,kodel as taip bijau ant troso vaziuot,o mane tada tokia baime apima,kad net galva susvaigsta ir sirdis per pakausi lipa doh.gif

man lygiai tas pats blink.gif jau kai partempia, išlipus iš mašinos jaučiu kaip kojos virpa biggrin.gif pirmą kartą kai tempė, tai gerai, kad bent pasakė, kad raktelį reik pasukt, kad vairas nesiblokuotų, nors čia gali susiprotėt, kad išjungtoj mašinoj vairą pasukiojus jis blokuojasi, bet va kad stabdis kietas būna tai neperspėjo doh.gif tempia mane nuo kalniuko, aš jau stabdytis ir nestoja, įmyniau iš visų jėgų tą stabdį ir vis tiek nestoja normaliai, nu ir atsirėmiau doh.gif gerai, kad jau greičio beveik 0 buvo ir savi tempė blush2.gif bet vis tiek galėtų vairavimo mokykloj tokius visus kuriozus papasakot, ne tik taisykles pagal vadovėlį g.gif
Atsakyti
QUOTE(salduslaikas @ 2011 11 09, 20:45)
Čia tai tikrai žiauru ir aš nesuprantu, kodėl, juk reikalinga tokį dalyką žinot. Man tai pasakė instruktorius, bet turiu krūvą pažįstamų, kuriems šito dalyko neminėjo. Iš manęs tik sužinojo. Neduok die tokios situacijos  blink.gif

man labai keista,kad tokiu elementariu dalyku nezinoma,is ko ir ivyksta tokios " juokingos" situacijos..isvada viena...arba vairavimo mokykla prasta arba tiesiog pavirsutiniskai isigilinama i zinias verysad.gif
ir is tokiu situaciju buna ir su liudnomis pasekmemis cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 11 11, 00:08)
Nezinau kodel cia visos taip stebesi, niekas nesako nes tai elementarus dalykas. Nebuciau pagalvojus kad kazkas nedasiprotes, reikes visiem naujokam savo rate pasakyt tokiu atveju. smile.gif

Elementarus dalykas,kas zino,bet tas kas nezino ar pradeda butinos zinios ir tokie pradiniai duomenys!!!! tam ir yra ir mokyklos ir instruktoriai.
Aciu dievui maniskiai buvo superiniai thumbup.gif .Jau 19 metu stazas ir ne tik B kateorija,bet gavau visas reikiamas zinias ir praktika thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(hirundo* @ 2011 11 11, 15:18)
aš apie vairo užsirakinimą žinojau iš vaikystes, kai žaisdavom tėčio automobilyje smile.gif bet apie tempimą pirmą kartą sužinojau  g.gif ačiū, denaxa  4u.gif

as irgi,ne tiek zaidimas,kiek mokymasis,nes turiu tokia stichija wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pasiausa Veronika @ 2011 12 15, 09:59)
kaip ralistė kokia.... Vienžo juokas pro siaubą smile.gif
Gerai kad viskas laimingai baigėsi.

nieko nuokingo,nes ralistai tai daro profesionaliai,o jums gavosi is...........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 10 vasario 2012 - 12:56
Prisijuokiau lotuliukas.gif

na o aš papasakosiu kaip pavasarį, beveik prieš metus, draugė paprašė palikti ją vieną bute nes ji laukė svečio blush2.gif nu išvažiavau pasivažinėti. reikalų neturėjau, tai niekur neskubėjau. važiuoju laisvės prospektu, žiūriu apynaujė mašiniukė lėtina lėtina ir sustojo ant avarinio. nu ką, kamštis doh.gif aplenkiau jas, sustojau, sakau būsiu gera, nors nutempsiu į šoną kur nors, kad kamščio tokio nebūtų. dvi moteriškės (viena blondinė, kita šviesiai rusvų plaukų) išlipa. sakau gal padėsiu, nes labai eismą stabdot. jos tipo nieko nieko. sakau kad nutiko? sako vietoj dyzelio benzo ką tik užsipylėm (ar atvirkščiai- nebepamenu ) lotuliukas.gif nu ir ne iš niekur tie anekdotai apie blondines doh.gif pati esu blondinė, nu bet kad šitaip doh.gif
tai jos sako darbinė mašina bla bla bla . nu koks skirtumas kokia, jei nežinai koks kuras eina, tai į dokus mašinos pasižiūrėk doh.gif tai laukė jos kol atvažiuos avarinė tarnyba ar pan, kad pasikrautų mašiną ir išvežtų tiesiai į servisą lotuliukas.gif
Atsakyti
sia ziema,gerai,kad ne per pacius salcius,iseinu i kiema,aikstelej stovi mano masina,bet salia esantis pezas tiek arti privaziaves prie mano vairuotojo puses kad neimanoma ne tik kad ilist bet ir pasiekt duris.Susinervinau,atsidariau keleivio duris,nugara atsisukus sedau i masina,kojos tabaluoja is masinos,ikisau rakteli,ranka paspaudziau sankaba,isjungiau begi,pakeliau galva dar paziuret ar nieks nemato biggrin.gif nu ir islipau,uzdariau duris,ir valau masina su sluotele.Lipt atgal,durys uzrakintos...Ogi pas mus uzvedus varikli uzsirakina visa masina,bet gi visad ilipi pro vairuotojo duris,ir bent as visad tas duris uzsidariau,o kai lipu lauk atidarydama automatiskai vel visas duris atrakinu.O kadangi mano kojos kysojo lauke,tai as duru nebedarinejau,ir uztrenkaiu dar kai dzibukas rakto jau nusileides buvo:D Na tai va,as lauke stoviu,rankine masinoj,masina burzgia.ACIU DIEVUI kad eidama is namu rasiau sms'a ir isidejau tel i kisena lotuliukas.gif teciui paskambinau,nes atsarginis raktas pas tevus,sako na....masina stovedama ryja apie 1litra,vkr uzpyliau 60litru..po poros dienu uzges":D teko broliui sest i taksa ir man atvezt rakta atsargini...
Atsakyti
Po poros dienu uzges lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2012 02 15, 16:43)
Prisijuokiau  lotuliukas.gif

na o aš papasakosiu kaip pavasarį, beveik prieš metus, draugė paprašė palikti ją vieną bute nes ji laukė svečio  blush2.gif  nu išvažiavau pasivažinėti. reikalų neturėjau, tai niekur neskubėjau. važiuoju laisvės prospektu, žiūriu apynaujė mašiniukė lėtina lėtina ir sustojo ant avarinio. nu ką, kamštis  doh.gif  aplenkiau jas, sustojau, sakau būsiu gera, nors nutempsiu į šoną kur nors, kad kamščio tokio nebūtų. dvi moteriškės (viena blondinė, kita šviesiai rusvų plaukų) išlipa. sakau gal padėsiu, nes labai eismą stabdot. jos tipo nieko nieko. sakau kad nutiko? sako vietoj dyzelio benzo ką tik užsipylėm (ar atvirkščiai- nebepamenu ) lotuliukas.gif  nu ir ne iš niekur tie anekdotai apie blondines  doh.gif  pati esu blondinė, nu bet kad šitaip    doh.gif 
tai jos sako darbinė mašina bla bla bla . nu koks skirtumas kokia, jei nežinai koks kuras eina, tai į dokus mašinos pasižiūrėk  doh.gif tai laukė jos kol atvažiuos avarinė tarnyba ar pan, kad pasikrautų mašiną ir išvežtų tiesiai į servisą  lotuliukas.gif

seip nejuokinga ypac kai ne sava masina.pati turejau garbes kiekviena diena keist masinas tai privaziavus degaline traukdavau dokimentus pasitikslint koki kura pilt blush2.gif na o neseniai pazystama pasiskolino masina tokio modelio kaip pati vairuoja,spalva tokia pati,salonas identiskas tik nuvaziavus i degaline pripyle benzo vietoj dyzelio....remontas kainavo nedaug tik apie 1000lt doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Cukliukas @ 2012 02 19, 13:17)

Ir pasijuokiau ir pagailo man jusu. Paciai panasiai buvo, tik kad rakto atsarginio nebuvo visai. Atrakinau su gelezine liniuote po gero pusvaladzio pasikrapstymo. O visai senaisavo forduka atidarinejau su atsuktuvu. doh.gif

QUOTE(margustas @ 2012 02 24, 16:33)
seip nejuokinga ypac kai ne sava masina.pati turejau garbes kiekviena diena keist masinas tai privaziavus degaline traukdavau dokimentus pasitikslint koki kura pilt blush2.gif na o neseniai pazystama pasiskolino masina tokio modelio kaip pati vairuoja,spalva tokia pati,salonas identiskas tik nuvaziavus i degaline pripyle benzo vietoj dyzelio....remontas kainavo nedaug tik apie 1000lt doh.gif

Atidarius dangteli dazniausiai parasyta koks kuras. Na ir i benzinini baka neikisi pistoleto su dizeliu ( nebent koks senas grabas kitaip). O i dizeli galima ipilti nedideli kieki benzino ir nieko neatsitiks, svarbiausiai pastebejus kuo greiciau praskest su dizeliu - patikrinta blush2.gif . Pas mus irgi keleta masinu visi skirtingi tai as jau pripratusi i dangteli ziuret. smile.gif
Atsakyti