QUOTE(salunja @ 2011 11 09, 20:34)
panasioj situacijoj ir as buvau.mb vairuoja automata,zydra peziuka,man irgi yra draudimas.na ka,viena vakara griztu namo,priparkavau masina,na,sakau,reikia ratus istiesint.isjungiau degima,uzrakinau masina,nutapsejau namo.po keliu val prireike man pas mama vaziuot...ziuriu-nu niekaip negaliu pasukt rakta spyneleje...sakau pabandysiu vaira pasukt,gal i skylute nepapuolu,arba ne ta puse kisu... ir oplia-uzsikuria po keliu dienu sb sakau-a zinai,kad pas mus spyna stringa,kartais neuzsiveda masina...sako:brangioji,tai tu gal nezinojai,kad galima vaira uzblokuot...vairuoju antrus metus,bet...
Gerai,kai apie vairo blokavimasi suzinai neskausmingu ir juokingu budu,man kiek kitaip buvo-vairas uzsiblokavo tempimo metu,buvo trecia mano savarankisko vairavimo para,patirties nulis,o tempe mus tranzitinis autobusas 15t pasidauzem biski i metalines apsaugas autostradoj(kokia laime,kad jos ten buvo!!!),uz ju-nemazas aukstis ir kazkoks vandens telkinys jei butu atsikabines trosas butume ten nuskridusios (su drauge vaziavom,ji pasakojo paskui,kad vienintele mintis tuo metu buvo-nenoriu dabar issimaudyt,tikrai nenoriu... )),bet kazkaip musu pagalbininkas pamate kad masina metosi i sonus ir jau stojo,pats visas persikes buvo Vyrukas net neisivaizdavo kad kazkas gali nezinoti jog tempiant rakteli reikia i pirma padeti pasukti,o juk vairavimo kursuose nepasakojo sito,zarazos!!! Nuo stabdymo perkreiptais ratais issilyde kalpokai ant ratu ir itruko stabdziu diskai,apibraizyta desine masinos puse ir patirtas didziulis isgastis-laimei,tik tiek.pamoka buvo ziauroka,bet ismokta visam gyvenimui,o ant troso iki siol klaikiai bijau vaziuoti,nors jau ne vieni metai praejo,ir n kartu tempiama buvau-darbe vyrukai nesupranta,kodel as taip bijau ant troso vaziuot,o mane tada tokia baime apima,kad net galva susvaigsta ir sirdis per pakausi lipa