Įkraunama...
Įkraunama...

juokingos situacijos

QUOTE(salunja @ 2011 11 09, 20:34)
panasioj situacijoj ir as buvau.mb vairuoja automata,zydra peziuka,man irgi yra draudimas.na ka,viena vakara griztu namo,priparkavau masina,na,sakau,reikia ratus istiesint.isjungiau degima,uzrakinau masina,nutapsejau namo.po keliu val prireike man pas mama vaziuot...ziuriu-nu niekaip negaliu pasukt rakta spyneleje...sakau pabandysiu vaira pasukt,gal i skylute nepapuolu,arba ne ta puse kisu... g.gif  ir oplia-uzsikuria  lotuliukas.gif  po keliu dienu sb sakau-a zinai,kad pas mus spyna stringa,kartais neuzsiveda masina...sako:brangioji,tai tu gal nezinojai,kad galima vaira uzblokuot...vairuoju antrus metus,bet... lotuliukas.gif

Gerai,kai apie vairo blokavimasi suzinai neskausmingu ir juokingu budu,man kiek kitaip buvo-vairas uzsiblokavo tempimo metu,buvo trecia mano savarankisko vairavimo para,patirties nulis,o tempe mus tranzitinis autobusas 15t doh.gif pasidauzem biski i metalines apsaugas autostradoj(kokia laime,kad jos ten buvo!!!),uz ju-nemazas aukstis ir kazkoks vandens telkinys doh.gif jei butu atsikabines trosas butume ten nuskridusios (su drauge vaziavom,ji pasakojo paskui,kad vienintele mintis tuo metu buvo-nenoriu dabar issimaudyt,tikrai nenoriu... lotuliukas.gif )),bet kazkaip musu pagalbininkas pamate kad masina metosi i sonus ir jau stojo,pats visas persikes buvo doh.gif Vyrukas net neisivaizdavo kad kazkas gali nezinoti jog tempiant rakteli reikia i pirma padeti pasukti,o juk vairavimo kursuose nepasakojo sito,zarazos!!! doh.gif Nuo stabdymo perkreiptais ratais issilyde kalpokai ant ratu ir itruko stabdziu diskai,apibraizyta desine masinos puse ir patirtas didziulis isgastis-laimei,tik tiek.pamoka buvo ziauroka,bet ismokta visam gyvenimui,o ant troso iki siol klaikiai bijau vaziuoti,nors jau ne vieni metai praejo,ir n kartu tempiama buvau-darbe vyrukai nesupranta,kodel as taip bijau ant troso vaziuot,o mane tada tokia baime apima,kad net galva susvaigsta ir sirdis per pakausi lipa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 09, 22:23)
Gerai,kai apie vairo blokavimasi suzinai neskausmingu ir juokingu budu,man kiek kitaip buvo-vairas uzsiblokavo tempimo metu,buvo trecia mano savarankisko vairavimo para,patirties nulis,o tempe mus tranzitinis autobusas 15t doh.gif pasidauzem biski i metalines apsaugas autostradoj(kokia laime,kad jos ten buvo!!!),uz ju-nemazas aukstis ir kazkoks vandens telkinys doh.gif jei butu atsikabines trosas butume ten nuskridusios (su drauge vaziavom,ji pasakojo paskui,kad vienintele mintis tuo metu buvo-nenoriu dabar issimaudyt,tikrai nenoriu... lotuliukas.gif )),bet kazkaip musu pagalbininkas pamate kad masina metosi i sonus ir jau stojo,pats visas persikes buvo doh.gif Vyrukas net neisivaizdavo kad kazkas gali nezinoti jog tempiant rakteli reikia i pirma padeti pasukti,o juk vairavimo kursuose nepasakojo sito,zarazos!!! doh.gif Nuo stabdymo perkreiptais ratais issilyde kalpokai ant ratu ir itruko stabdziu diskai,apibraizyta desine masinos puse ir patirtas didziulis isgastis-laimei,tik tiek.pamoka buvo ziauroka,bet ismokta visam gyvenimui,o ant troso iki siol klaikiai bijau vaziuoti,nors jau ne vieni metai praejo,ir n kartu tempiama buvau-darbe vyrukai nesupranta,kodel as taip bijau ant troso vaziuot,o mane tada tokia baime apima,kad net galva susvaigsta ir sirdis per pakausi lipa doh.gif

blink.gif tai jis dar ir tempimo metu blokuojasi?kodel? blink.gif jauciuos idiote lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2011 11 09, 22:30)
blink.gif  tai jis dar ir tempimo metu blokuojasi?kodel? blink.gif  jauciuos idiote lotuliukas.gif

Blokuojasi,jei neuzvesta masina-tai yra apsauga nuo vagystes,kad negaletu nutempti.Jei tempiama neuzvesta masina,rakteli reikia pasukti i pirma padeti-tada neuzsiblokuos.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 09, 22:41)
Blokuojasi,jei neuzvesta masina-tai yra apsauga nuo vagystes,kad negaletu nutempti.Jei tempiama neuzvesta masina,rakteli reikia pasukti i pirma padeti-tada neuzsiblokuos.

stai ka reiskia tvarkinga masina-dar ne karto nebuvau tempiama,tai ir nezinojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 09, 21:23)
o juk vairavimo kursuose nepasakojo sito,zarazos!!! doh.gif

Čia tai tikrai žiauru ir aš nesuprantu, kodėl, juk reikalinga tokį dalyką žinot. Man tai pasakė instruktorius, bet turiu krūvą pažįstamų, kuriems šito dalyko neminėjo. Iš manęs tik sužinojo. Neduok die tokios situacijos blink.gif
Atsakyti

Čia tai tikrai žiauru ir aš nesuprantu, kodėl, juk reikalinga tokį dalyką žinot. Man tai pasakė instruktorius, bet turiu krūvą pažįstamų, kuriems šito dalyko neminėjo. Iš manęs tik sužinojo. Neduok die tokios situacijos blink.gif

tai jau tikrai...manieji 4 irgi nei puse zodzio neprasitare
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salunja: 09 lapkričio 2011 - 21:58
Nezinau kodel cia visos taip stebesi, niekas nesako nes tai elementarus dalykas. Nebuciau pagalvojus kad kazkas nedasiprotes, reikes visiem naujokam savo rate pasakyt tokiu atveju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 11 11, 02:08)
Nezinau kodel cia visos taip stebesi, niekas nesako nes tai elementarus dalykas. Nebuciau pagalvojus kad kazkas nedasiprotes, reikes visiem naujokam savo rate pasakyt tokiu atveju. smile.gif

O idomu,kokiu budu gali dasiprotet,jei iki kursu net vairo neciupinejai,tai tavo pirma masina,o seimoj nera vairuojanciu ir isvis apie masinas ka nors zinanciu?
Beje,kai lankiau kursus Dorkane (CE,kartu su B sedejau)-ten teorijos destytojas net tai pabreze,sake,labai daznos avarijos tempimo metu buna butent del sios priezasties,dukra mokosi Autoklasej-tai ten berods irgi apie tai pasakojo...Vnz.,kur labiau patyre destytojai-pasako smile.gif
Atsakyti
Tai kai pirma karta sedasi zmogus prie vairo tai ji issuka, ciupineja...na man elementariai tai gavosi.Niekada niekas man to nesake ir as niekam... dabar jau sakysiu... smile.gif
Atsakyti
aš apie vairo užsirakinimą žinojau iš vaikystes, kai žaisdavom tėčio automobilyje smile.gif bet apie tempimą pirmą kartą sužinojau g.gif ačiū, denaxa 4u.gif
Atsakyti
Na man apie tempima tėtis papasakojo, taip pat ka reikia daryti kai masina stumia ir bandoma užvesti. Tikrai ne viskas yra elementaru, o kursuose nepasakojo apie tai. schmoll.gif Pvz aš pirma kartą buvau tempiama gal po poros savaiciu kai išsilaikiau teises, tai gerai kad perspėjo, nes tikrai būčiau išsigandus kai tempiant vairas (turintis vairo stiprintuvą) daug sunkiau sukasi ir kad stabdžiai būna "kietesni" reikia stipriau spausti...
Na buvo apie tai ir kuriozinė man situacija - kai mašina mano stūmė. Dar "žalia" buvau ir man sako sėst ir kai stums išminti sankabą. Na ok, aš taip ir darau, o man rėkia, sankama išmink, išmink sankabą.... Aš atgal rėkiu, kad ji išminta!!! Tie sako, kad meluoju. Paskui tėvas sako: aiškinu dar kartą - kai pradedam stumti įmink sankabą, o paskui švelniai atleidinėk bėgį įjungus. doh.gif O aš visą laiką ją įmynus laikiau iš paskutiniųjų ir aiškinau kad ji išminta iki dugno. Pasimetus nesusiprotėjau, kad jie nori jog sankabą atleisčiau, o ne dar stipriau įminčiau kad jiems lengviau stumt būtų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(bagyra9 @ 2011 11 11, 17:34)
Na man apie tempima tėtis papasakojo, taip pat ka reikia daryti kai masina stumia ir bandoma užvesti. Tikrai ne viskas yra elementaru, o kursuose nepasakojo apie tai.  schmoll.gif  Pvz aš pirma kartą buvau tempiama gal po poros savaiciu kai išsilaikiau teises, tai gerai kad perspėjo, nes tikrai būčiau išsigandus kai tempiant vairas (turintis vairo stiprintuvą) daug sunkiau sukasi ir kad stabdžiai būna "kietesni" reikia stipriau spausti...
Na buvo apie tai ir kuriozinė man situacija - kai mašina mano stūmė. Dar "žalia" buvau ir man sako sėst ir kai stums išminti sankabą. Na ok, aš taip ir darau, o man rėkia, sankama išmink, išmink sankabą.... Aš atgal rėkiu, kad ji išminta!!! Tie sako, kad meluoju. Paskui tėvas sako: aiškinu dar kartą - kai pradedam stumti įmink sankabą, o paskui švelniai atleidinėk bėgį įjungus.  doh.gif O aš visą laiką ją įmynus laikiau iš paskutiniųjų ir aiškinau kad ji išminta iki dugno. Pasimetus nesusiprotėjau, kad jie nori jog sankabą atleisčiau, o ne dar stipriau įminčiau kad jiems lengviau stumt būtų  doh.gif  lotuliukas.gif

žalio supratimo neturėjau apie tokius dalykus blink.gif , nei instruktoriai, nei tėvas niekad nesakė, skaitai žmogus ir mokaisi...
Atsakyti