QUOTE(Kliamka @ 2011 10 06, 19:50)
O man buvo tokia gal ir juokinga, bet nei kiek nepavojinga situacija.
Nuvažiavau pas tėvus, pasistačiau mašiną, prasitiesinau ratus, viskas ok. Susiruošėm važiuot su mama į kaimuką. Šast į mašiną, įkišu raktelį, o tas nei pirmyn nei atgal. Malu, malu - nieko. Visaip bandau ta spynelę prasukt - juk buvo pora kartų, kad šiek tiek strigo, bet ne tiek. Šakės, sugedo spynelė, gal kokio tepalo reik. Kuro lemputė jau degė, bet važiavo kuo puikiausiai, na negali būt, kad stovint dingo kuras.
Vsio, mamkai sakau gali eit namo, neveikia mašina, nevažiuosim.
Likau viena, nu negali būt, kad taip ir nesisuks. Banau ar bet jokių rezultatų. Pro šoną kaip tik ėjo kaimynė, priėjo pakalbėt, sako kur važiuojat, sakau niekur, spyna nesisuka. Ji tuoj pamojo savo vyrui. Ateina vyras, įsėdo, pamakalavo ir užvedė mašiną sako 'cha, o tu nežinai kas buvo'.
Sakau 'jei pasakysit tai žinosiu', sako "vairas užblokuotas".
Na taip, suktelėjau aš jį prieš išlipdama, bet niekad niekur negirdėjau ir neskaičiau, kad jis išvis blokuojasi.
Turėjom eit pas kaimyną su šampanu.
p.s. džiaugiuos, kad taip nutiko tarp pažįstamų žmonių būnant.
panasioj situacijoj ir as buvau.mb vairuoja automata,zydra peziuka,man irgi yra draudimas.na ka,viena vakara griztu namo,priparkavau masina,na,sakau,reikia ratus istiesint.isjungiau degima,uzrakinau masina,nutapsejau namo.po keliu val prireike man pas mama vaziuot...ziuriu-nu niekaip negaliu pasukt rakta spyneleje...sakau pabandysiu vaira pasukt,gal i skylute nepapuolu,arba ne ta puse kisu...
ir oplia-uzsikuria
po keliu dienu sb sakau-a zinai,kad pas mus spyna stringa,kartais neuzsiveda masina...sako:brangioji,tai tu gal nezinojai,kad galima vaira uzblokuot...vairuoju antrus metus,bet...