QUOTE(dujokauke @ 2012 03 23, 12:17)
Nustatinėjau, rodos per vieną "padalą" stiprinau minkštinimą nuo standartinio nustatymo. Vieno užpildymo druską pakanka grubiai porai mėnesių, gal ir daugiau (indaplovė veikia kasdien).
Ups, mes berods nieko nenustatėm ką dabar daryti? ar tai būtina? tai kaip suprantu, vieną kartą per pora mėn. reikia užpildyti druska? (ten kitoje vietoje nei dedamos tabletės?
Beje, turiu klausimą. Isplovus indus, lieka batos dėmelės, pastebėjau paskutinius kelis plovimus, kodėl?
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 23, 11:30)
Ups, mes berods nieko nenustatėm ką dabar daryti? ar tai būtina? tai kaip suprantu, vieną kartą per pora mėn. reikia užpildyti druska? (ten kitoje vietoje nei dedamos tabletės?
Beje, turiu klausimą. Isplovus indus, lieka batos dėmelės, pastebėjau paskutinius kelis plovimus, kodėl?
Artistai žmonės, negi nesat girdėję apie instrukcijas prie gaminio? Joje paprastai galima sužinoti daug įdomių dalykų
QUOTE(kicius @ 2012 03 23, 16:04)
Artistai žmonės, negi nesat girdėję apie instrukcijas prie gaminio? Joje paprastai galima sužinoti daug įdomių dalykų
O žinote, kokia čia tema?
Juk neklausiu apie automobilius, man atrodo O jeigu tamstai kažkas nepatinka, prašome net neatsakyti į klausimą
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 23, 15:08)
O žinote, kokia čia tema?
Juk neklausiu apie automobilius, man atrodo O jeigu tamstai kažkas nepatinka, prašome net neatsakyti į klausimą
O ką, jūsų indaplovė kitokia, ji neturi instrukcijos? Ką tokio durno parašiau? Juk dauguma klausimų atkristų, jei žmonės skaitytų instrukcijas... O jei nusiperka tokį daiktą (visgi ne šakutė, kur galima 100% dasiprotėt kaip naudotis ), bet paskaityt kaip naudotis tingi, o po to tai dėmelės, tai neveikia, tai blogai plauna
Sveiki,
As vis neapsisprendziu ar verta pirkti Siemens SN66M095EU su stalciumi ar kazkoki kita varianta pasiziureti pigesni be stalciaus ir ne kuo blogesni uz si? Prasau patarkite Nesu as turejus niekad indaploves, tai net ir nezinau ar reikalingas man tas stalcius ar ne
As vis neapsisprendziu ar verta pirkti Siemens SN66M095EU su stalciumi ar kazkoki kita varianta pasiziureti pigesni be stalciaus ir ne kuo blogesni uz si? Prasau patarkite Nesu as turejus niekad indaploves, tai net ir nezinau ar reikalingas man tas stalcius ar ne
Jungiuosi ir aš prie jūsų - šią savaitę pirkom Bosch indaplovę Senukuose. jei kam aktualu - didelės nuolaidos
Klausimas :
kokias rekomenduotumėt plovimo priemones, druskas?
Klausimas :
QUOTE(Valaura @ 2012 03 23, 18:18)
Finish Quantum iš maksimos - dar didesnės nuolaidos
Na man jau ir gi atsibodo būti indaplove, tad jau dairausi ir aš indaplovės. Na bet ir paskaičius nieko nesuprantu. Štai radau tokią http://www.mediashop...exquisit-egsp9e Gal kas galėtumėte ją pakomnetuoti
QUOTE(audradv @ 2012 03 23, 20:23)
Na man jau ir gi atsibodo būti indaplove, tad jau dairausi ir aš indaplovės. Na bet ir paskaičius nieko nesuprantu. Štai radau tokią http://www.mediashop...exquisit-egsp9e Gal kas galėtumėte ją pakomnetuoti
Matai, paieškojus kokių žvėrių galima rast Gal geriau žinomesnių firmų, manau daugiau šansų kad bus ne š...
o šitos 55db iš proto išvarys