Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 8

Gal kas galėtų atsiųsti indaplovės Bosch SPV50E00EU instrukciją (lietuvių, anglų arba rusų k.)? Nes prie manosios buvo tik lenkų, prancūzų, vokiečių ir dar kažkokios, nei vienos iš jų nemoku verysad.gif Labai būčiau dėkinga ax.gif
Atsakyti
O kuo skiriasi modelis Bosch SPV50E00EU nuo SPV50E00SK... kaina SK didesne uz EU modeli, kodel? 

Keista, bet šie du modeliai gali skirtis g.gif
Su "....SK" ko gero nepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2011 09 22, 08:56)
Rasinejotes, kad druskos reikia pilti pakol uzges lempute ar kazkas panasaus..
Tai va, pamaniau, o jei as nusipirkus esu tabletes ALL in 1, tai druskos vistiek reikia isigyt?
I(r beje pas mus labai kalketas vanduo, tai ka reiktu daryt, kad viskas veiktu puikiai? Cia ta pati druska gelbeja tokiais atvejais?

Jei vanduo labai kietas geriau naudoti atskiras priemones - druską, plovimo miltus/tabletes ir blizgiklį.
Atsakyti
Padekite, niekaip neapsisprendziu kuria is siu 2 rinktis? verysad.gif
Bosch SMV 50E70 EU
Siemens SE64N363EU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumeliukas: 26 rugsėjo 2011 - 10:53
QUOTE(Laimuxė @ 2011 09 22, 20:30)
Gal kas galėtų atsiųsti indaplovės Bosch SPV50E00EU instrukciją (lietuvių, anglų arba rusų k.)?

Isigijome irgi sia indaplove, taip pat reiketu lietuviskos instrukcijos, gal kas galetumete atsiusti? Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabriuke: 28 rugsėjo 2011 - 15:00
QUOTE(Sidabriuke @ 2011 09 28, 16:59)
Isigijome irgi sia indaplove, taip pat reiketu lietuviskos instrukcijos, gal kas galetumete atsiusti? Aciu. 4u.gif

Manau pardavėjas galėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriuke @ 2011 09 28, 15:59)

QUOTE(speedy @ 2011 09 28, 16:09)
Manau pardavėjas galėtų biggrin.gif

Aš instrukciją turiu smile.gif Pasirodo, buvo prie indaplovė pridėta, tik aš per skubėjimą buvau pati nugrūdus blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Gal galit kas patarti, kas nutiko mano indaplovei g.gif Jau kelis kartus indus išplauna nešvariai, t.y. lieka apnašų, baltų, lyg kalkių (nors vanduo nekalkėtas, iš nuosavo gręžinio), gal nuo tablečių (naudoju Calgonit), bet anksčiau taip nuo jų nebuvo... g.gif gal kur užsikimšo? g.gif gal kam jau taip buvo? Mano indaplovė Bloomberg ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elze: 29 rugsėjo 2011 - 18:21
QUOTE(elze @ 2011 09 29, 20:20)
Gal galit kas patarti, kas nutiko mano indaplovei  g.gif Jau kelis kartus indus išplauna nešvariai, t.y. lieka apnašų, baltų, lyg kalkių (nors vanduo nekalkėtas, iš nuosavo gręžinio),  gal nuo tablečių (naudoju Calgonit), bet anksčiau taip nuo jų nebuvo...  g.gif  gal kur užsikimšo?  g.gif gal kam jau taip buvo? Mano indaplovė Bloomberg  ax.gif

Metas atlikti "profilaktiką".
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 09 30, 07:25)
Metas atlikti "profilaktiką".

o kaip ją atlikti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elze @ 2011 09 30, 11:53)
o kaip ją atlikti?  g.gif

Parduotuvėse būna skystis indaplovėms plauti. Geriau nepagailėti pinigų ir pirkti ne "no neimą". Toliau naudotis ant skysčio esančia instrukcija.
Atsakyti
Dar variantas - paleisti plauti tuščią indaplovę (tik su plovimo priemonėm), pageidautina intensyvią programą.
Atsakyti