Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvisčių kampelis, kiekviena mūsų mintis kuria

QUOTE(@Deborah@ @ 2013 01 24, 02:45)
Tiesa... pries kokia savaite tvarkiau savo dokumentus ir labai maloniai nustebau. Pasirodo savo kelione i Londona jau buvau is anksto uzsiprogramavusi. Visai buvau pamirsusi, kad pries kokius metus ar daugiau ant savo senuju bilietu isirasius sekancios keliones data. Ir ka... skridau butent ta pacia diena kaip ir uzsirasiau, tik grizimo data dviem dienomis skiriasi. Reiskiasi datu rasymas yra veiksmingas, o ypac jei jas pamirsti ir negalvoji  biggrin.gif

bigsmile.gif oba kaip čia bigsmile.gif thumbup.gif nu bet kai galvoji nuolat tai nekažką išeina su tom datom, man atrodo užmirštam atsitiktinumo dėka kad parašėm ir ką parašėm biggrin.gif o tu Anglijoj dabar?
Eiryn, tai kas ten pasisekė pas tave kur labai laukei sausio 15 dienelę?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2013 01 24, 15:03)
bigsmile.gif oba kaip čia bigsmile.gif  thumbup.gif nu bet kai galvoji nuolat tai nekažką išeina su tom datom, man atrodo užmirštam atsitiktinumo dėka kad parašėm ir ką parašėm biggrin.gif o tu Anglijoj dabar?
Eiryn, tai kas ten pasisekė pas tave kur labai laukei sausio 15 dienelę?smile.gif


Jau grizusi... ne Anglijoje... namuose jau. Trumpam buvau isvykusi, 10 dienu smile.gif

Dabar laikau senuosius bilietus ir naujuosius. Galvoju pravers vel kada biggrin.gif

O del datu tai taip, jei pasirasius istisai galvosi, tai abejoju ar kas gero is to iseis. O as tada tiesiog ant durniaus pasirasiau, netikedama, kad issipildys ir visai pamirsau. Matyt tame yra tiesos, kai issvajoji nora ir ji paleidi ir tuomet jis issipildo.
Atsakyti
man patiko,reiktų dažniau perskaityti bigsmile.gif

17 Og Mandino Geresnio gyvenimo būdo taisyklių

Pirmoji taisyklė
Skaičiuok savo apdovanojimus. Kartą supratęs, koks vertingas esi ir kiek daug visko tau skirta, pajusi, jog šypsenos sugrįš, saulė sušvis, muzika užgros, kol pagaliau galėsi žengti vis į priekį per savo gyvenimą, kurį Dievas tau skyrė… išdidžiai, su stiprybe, drąsa ir pasitikėjimu.

Antroji taisyklė
Šiandien ir kasdieną daryk daugiau, negu tau mokama. Sėkmės pergalę beveik pasieksi, jeigu išmoksi atiduoti daugiau, nei iš tavęs tikimasi. Pasidaryk toks vertinamas, kad laikui bėgant be tavęs jau nebeišsiverstų. Visada ženk papildomą mylią ir džiaukis apdovanojimais, kuriuos gausi. Tu jų nusipelnei !

Trečioji taisyklė
Jei padarai klaidą arba gyvenimas tave pargriauna, negalvok apie tai pernelyg ilgai. Gyvenimas šiukščiomis klaidomis moko tave. Tavo sugebėjimas taisyti atsitiktines klaidas yra neatskiriamas nuo gebėjimo siekti tikslų. Nė vienas nepasiekia visų tikslų; tavo nesėkmės yra tik tavo tobulėjimo dalis. Atsikratyk šiurkščių klaidų. Kaip žinosi, ką gali, jei nepatirsi atsitiktinės nesėkmės? Niekada nenuleisk rankų. Ateis ir tavo eilė.

Ketvirtoji taisyklė
Visuomet atsilygink sau už ilgas darbo ir triūso valandas nuolatiniu buvimu su šeima. Puoselėk artimųjų meilę įdėmiai, prisimindamas , kad tavo vaikams reikia pavyzdžio, o ne kritikos, bet tu pats tobulėsi sparčiau, jei nuolat sieksi vaikams parodyti savo gerąją pusę. Ir net jei tau daug kas nepasisekė viso pasaulio akivaizdoje, tu esi laimingas, jeigu turi mylinčią šeimą.

Penktoji taisyklė
Statyk šią dieną ant gerų minčių pamatų. Niekada nesikamuok dėl kokių nors trūkumų, kurie tave baugins, kad gali sutrugdyti pažangai. Kuo dažniau primink sau, kad esi Dievo Kūrinys ir kad pasitelkęs savo mintis turi galios pasiekti bet kokią svajonę. Niekada neprisileisk arti pralaimėjimo! Tegul tavo širdies vizija spindi ir tavo gyvenimo brėžinyje. Šypsokis!

Šeštoji taisyklė
Tegul tavo poelgiai visuomet byloja už tave, bet visuomet saugokis baisių jų klastingos didybės ir puikybės žabangų! Kitą kartą, kai būsi gundomas girtis, įkišk pirštą į pilną vandens puodą, – kai jį ištrauksi, likusi skylė parodys, kiek iš tikrųjų esi svarbus.

Septintoji taisyklė
Kiekviena diena yra ypatinga Dievo dovana. Ir nors gyvenimas ne visuomet pasaka, tu niekada neturi leisti trumpalaikiam skausmui, kliūtims ir negalioms žaloti savo galvojimą bei griauti ateities planus. Tu niekada negalėsi laimėti, jei dėvėsi šlykštų savęs gailėjimosi apsiaustą, o gaižus verkšlenimo garsas tikrai nubaidys bet kokią sėkmės galimybę. Niekada daugiau! Yra geresnis kelias.

Aštuntoji taisyklė
Niekada daugiau nemaišyk savo dienų ar naktų su daugybe žemų ir nesvarbių dalykų, dėl kurių neturėtum laiko priimti tikrojo iššūkio, kai jis priartės. Tai tinka žaidimui taip pat, kaip ir darbui. Diena, kurią tiesiog išgyvenai, nėra priežastis šventei. Tu čia esi ne tam, kad švaistytum savo vertingas valandas, kai turi galimybę daug užbaigti, darydamas tik mažą pokytį savo rutinoje. Daugiau nebedirbk skubių darbų . Nebesislėpk nuo sėkmės. Palik laiko ir erdvės sau tobulėti. Dabar. Dabar! Ne rytoj!

Devintoji taisyklė
GYVENK ŠIĄ DIENĄ TAIP, TARSI JI BŪTŲ PASKUTINĖ. Prisimink, kad “rytojų” rasi tik kvailių kalendoriuje. Pamiršk vakarykščius pralaimėjimus ir nekreipk dėmesio į rytojaus problemas. Štai taip! Teismo diena. Patys liūdniausi žodžiai, kuriuos gali ištarti, yra: “Jei aš galėčiau gyventi dar kartą…”. Paimk estafetės lazdelę dabar. Bek su ja! Tai yra tavo diena!

Dešimtoji taisyklė
Nuo šiandie elkis su kiekvienu, nesvarbu, ar jis draugas, ar priešas, ar mylimas, ar svetimas, taip, tarsi jis mirtų vidurnaktį. Siūlyk kiekvienam žmogui, nesvarbu, kokie būtų jūsų kasdieniniai santykiai, atidumą, nuoširdumą, supratimą ir meilę, kiek tik gali surinkti, ir daryk tai negalvodamas apie atlygį. Tavo gyvenimas bus vis kitoks.

Vienuoliktoji taisyklė
Juokis iš savęs ir iš gyvenimo. Juokas ne iš pagundos jausmo ar verksmingumo savęs gailėjimosi, bet kaip vaistas, stebuklingas vaistas, kuris palengvins tavo skausmą, išgydys depresiją ir padės tau atitolinti tą baisų akimirkos pralaimėjimą. Sunaikink juoku įtampą, susirūpinimą ir jaudinimąsi dėl savo malonumų, išlaisvink juoku savo protą, kad galėtum blaiviai galvoti apie sprendimą, kuris tikrai ateis. Niekada nevertink savęs pernelyg rimtai.

Dvyliktoji taisyklė
Niekada nevenk smulkmenų. Niekuomet nešykštėk papildomų pastangų, papildomų kelių minučių, švelnių maldos ar padėkos žodžių,- to geriausio dalyko, kurį gali padaryti. Nesvarbu, ką galvoja kiti, svarbiausia, ką tu galvoji apie save. Tu niekada nepadarysi geriausio, ką gali , to kas visuomet bus tavo”prekybiniu ženklu”, jeigu kirsi kampus ir vengsi atsakomybės. Tu esi ypatingas. Įkūnyk visa tai. Niekada neneik smulkmenų.

Tryliktoji taisyklė
Kiekvieną rytą sveikink su šypsena. Žiūrėk į naują dieną taip, tarsi ji būtų ypatinga tavo Kūrėjo dovana, dar viena auksinė galimybė užbaigti tai, ko nespėjai vakar. Būk pats save užvedantis prietaisas. Tegul tavo pirmoji valanda nustato sėkmę ir teigiamą veiksmą, kurie būtinai aidės per visą tavo dieną. Šiandiena niekada daugiau nebepasikartos. Nepradėk jos blogai arba iš viso be pradžios. Tu gimei ne pralaimėti.

Keturioliktoji taisyklė
Su laiku tu pasieksi didžiausią svajonę per visą dieną, taigi kelk tikslus kiekvienai dienai – ne ilgus ir sudėtingus projektus, bet darbus, kurie žingsnis po žingsnio ves tave prie vaivorykštės. Užsirašyk juos, jeigu reikia, tačiau apribok savo sąrašą taip, kad nepadarytų šios dienos darbų nereikėtų palikti rytojui. Prisimink, kad piramidės nepastatysi per dvidešimt keturias valandas. Būk kantrus. Niekada neleisk savo dienai sutrikti ir susidrumsti, kad net pamirštum savo patį svarbiausią tikslą – padaryti geriausią, ką tik gali, džiaugtis šia diena ir ilsėtis patenkintam tuo, ką padarei.

Penkioliktoji taisyklė
Niekada niekam neleisk sumenkinti savęs ir užmesti niūrumo bei pralaimėjimo skraistės ant visos savo dienos. Prisimink, kad pultum ieškoti kaltės, nereikia ypatingo talento, nei pasiaukojimo, Niekas iš šalies negali turėti galios tau, kol pats neprisileisi. Tavo laikas yra per daug vertingas, kad būtų aukojamas ir švaistomas kovoms su žemomis neapykantos jėgomis, pavydu ar pykčiu. Atsargiai saugok savo trapų gyvenimą. Tik Dievas gali sukurti gėlę, tačiau bet kuris kvailas vaikėzas gali ją nuskinti ar sutrypti.

Šešioliktoji taisyklė
Ieškok gėrio sėklos kiekvienoje negandoje. Įsimink šią taisyklę ir turėsi labai vertingą skydą, kuris saugos tave visuose tamsiuose slėniuose, kuriais reikės keliauti. Žvaigždės matomos iš giliausio šulinio dugno, kai tuo tarpu jų nepastebime nuo kalno viršūnės. Nelaimėje pažinsi tokius dalykus, kurių džiaugsme niekada nebūtum atradęs. Visuomet yra gėrio sėkla. Rask ją ir brangink.

Septynioliktoji taisyklė
Suprask, kad tikroji laimė glūdi tavyje. Nešvaistyk laiko, ieškodamas ramybės, pasitenkinimo ir džiaugsmo išoriniame pasaulyje. Prisimink, kad laimė ne tada, kai turi arba gauni, o tik tada, kai pats duodi. Atsiverk. Dalykis. Šypsokis. Apkabink. Laimė – kaip kvepalai, kurių negali išpilti ant kitų bent keliais lašeliais neapsilaistęs ir savęs.
Atsakyti
uzsirasiau i koucingo kursus. Ar kuri nors buvot?
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2013 02 03, 21:41)
man patiko,reiktų dažniau perskaityti bigsmile.gif

17 Og Mandino Geresnio gyvenimo būdo taisyklių



thumbup.gif

Darysiuos ppt su tikslais ir nuotraukomis. Tai šias taisykles ten irgi įsirašysiu.
Susipažinau su žmogumi, kuris labai tiki minčių galia, Traukos dėsniu. Kaip įdomu su juo bendrauti ax.gif Perskaitęs daug knygų, jau nemažai ko pasiekęs iš savo norų. Pasakojo nuo pirmos minties apie nuosavą verslą, kokia mašina važinės, kuo užsiims. Kaip iš jo juokėsi, netikėjo, kai nusipirko beveik bankrutavusią vieną įmonę ir ją prikėlė. Ir kaip dabar viską turi, ką svajojo apie verslą ir kaip tie, kurie juokėsi, dabar sveikina. Kai pradedam kalbą apie Traukos dėsnį, jis nušvinta - tiek istorijų gali papasakoti. Mane pačią įkvepia vėl ir vėl apmąstyti, kuo tikiu ir ko noriu rolleyes.gif

Susidomėjus, aš nesu dalyvavusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2013 02 03, 23:48)
thumbup.gif

Darysiuos ppt su tikslais ir nuotraukomis. Tai šias taisykles ten irgi įsirašysiu.
Susipažinau su žmogumi, kuris labai tiki minčių galia, Traukos dėsniu. Kaip įdomu su juo bendrauti  ax.gif  Perskaitęs daug knygų, jau nemažai ko pasiekęs iš savo norų. Pasakojo nuo pirmos minties apie nuosavą verslą, kokia mašina važinės, kuo užsiims. Kaip iš jo juokėsi, netikėjo, kai nusipirko beveik bankrutavusią vieną įmonę ir ją prikėlė. Ir kaip dabar viską turi, ką svajojo apie verslą ir kaip tie, kurie juokėsi, dabar sveikina. Kai pradedam kalbą apie Traukos dėsnį, jis nušvinta - tiek istorijų gali papasakoti. Mane pačią įkvepia vėl ir vėl apmąstyti, kuo tikiu ir ko noriu  rolleyes.gif

Susidomėjus, aš nesu dalyvavusi  4u.gif


Kaip smagu tureti salia toki ikvepianti zmogu! Ir as tikiuosi, kad sutiksiu gyvenime tokiu zmoniu thumbup.gif

Na vat... jau turbut galiu pasipasakoti rolleyes.gif Pagaliau, netiketai, pildosi ir mano svajone. Blaskiausi, ieskojau, bandziau sia svajone kazkuo pakeisti, bet ji pati surado kelius i mane thumbup.gif Nuo sio menesio pabaigos prasides man kursai Feminoj Bonoj, as taip visada troskau ten mokytis ir pagaliau tai pildosi. O netiketumas yra tame, kad ten siuncia birza. Turejau vykti mokytis i kita mokykla, bet paskutine minute si mokykla atsisake mokiniu is birzos ir kaip tik Femina Bona sudare sutarti su birza ir mes trys is visos Lietuvos i ja papuoleme. Taip dziaugiuosi, kad taip pasiseke thumbup.gif Laukiu labai mokslu ir tikiuosi, kad viskas bus super.
Atsakyti
QUOTE(@Deborah@ @ 2013 02 07, 22:10)
Kaip smagu tureti salia toki ikvepianti zmogu! Ir as tikiuosi, kad sutiksiu gyvenime tokiu zmoniu  thumbup.gif

Na vat... jau turbut galiu pasipasakoti rolleyes.gif  Pagaliau, netiketai, pildosi ir mano svajone. Blaskiausi, ieskojau, bandziau sia svajone kazkuo pakeisti, bet ji pati surado kelius i mane  thumbup.gif  Nuo sio menesio pabaigos prasides man kursai Feminoj Bonoj, as taip visada troskau ten mokytis ir pagaliau tai pildosi. O netiketumas yra tame, kad ten siuncia birza. Turejau vykti mokytis i kita mokykla, bet paskutine minute si mokykla atsisake mokiniu is birzos ir kaip tik Femina Bona sudare sutarti su birza ir mes trys is visos Lietuvos i ja papuoleme. Taip dziaugiuosi, kad taip pasiseke  thumbup.gif  Laukiu labai mokslu ir tikiuosi, kad viskas bus super.

sveikinu! Tik trys papuolėt, tai tikrai, kad pasisekė smile.gif "o kas būsi užaugus"? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2013 02 08, 11:54)
sveikinu! Tik trys papuolėt, tai tikrai, kad pasisekė smile.gif "o kas būsi užaugus"?  rolleyes.gif  biggrin.gif


Aciu rolleyes.gif Zadu buti kirpeja-stiliste mirksiukas.gif
Atsakyti
Deborah, kaip smagu! Sveikinu einant svajones link!:))
Atsakyti
QUOTE(vaio @ 2013 02 09, 10:55)
Deborah, kaip smagu! Sveikinu einant svajones link!:))


Aciu vaio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@Deborah@ @ 2013 02 08, 23:00)
Aciu rolleyes.gif  Zadu buti  kirpeja-stiliste  mirksiukas.gif

kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
Griztu su naujienom.Isbandziau patarima. Kiekviena diena isbandyti ka nors naujo.Koks geras jausmas. Siandien isbandziau nauja recepta. Pries tai Origami karpiau per yutube klipa ziurejau.
uzvede varikliuka bigsmile.gif jau siandien norisi dar kazka... O kita savaite sakiau imsiu bet kokia profesija patinkancia ir po viena to darbo funkcija isbandysiu. Imsiu ko gero zurnalistes nepriklausomos ir pabandysiu kuo dugiau suzinoti ir butinai parasyti kelis straipsnius bei issiuntineti redakcijoms. Kaip sakoma, griaunam ribas ir mastom placiau. O savaitgali gal kokio sokio pagrindinius zingsnelius.
Issikeliau issuki. Susitarti ir bandyti save pravedant ekskursija. Zinoma pradzioj susirasiu mokytoja, kas ismokins. Po to parasysiu patrauklu aprasa ir suorganizuosiu uz dyka tik sumest uz kura ir autobusiuko nuoma ir spazindinsiu su nuostabiu llietuvos kampeliu kuri istyrinejusi. Paziuresiu, kaip jausiuos. Busiu isbandziusi dar viena sena svajone.
Mane taip suintrigvo isbandyti kiekviena diena kazka naujo .Savijauta po keliu savaiciu tobula. Tikiuosi pasidalinimas patirtim buvo naudingas. Sumastyti imanoma, bet reikia netradiciskai pazvelgti ir daryti kas tikrai norisi.


Papildyta:
Winona aciu, kad priminei sias taisykles. Seniau jomis vadovavausi. Jos Super.
Papildyta:
Deborah. Kaip ispudziai is mokymu ? Ar jau buvo kelios paskaitos Gal ka patarsi, kaip buti zavioms?
Atsakyti