Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2012

Aš taip pat nusprendžiau ateinančią vasarą padirbėt USA per PLC programą. Nežinau, kol kas vienas, tai irgi pasirašau kontaktus (edvazzz2001@yahoo.com), vistiek būtų smagiau keliaut poroj. O šiaip iš jau dalyvavusių norėčiau paklaust, įmanoma susirast darbą didmiesčiuose(Niujorkas, Vašingtonas,Los Andžele, Čikagoj, Majamy) ar tik tuose kururtiniuose miesteliuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagani: 25 spalio 2011 - 19:59
Zinoma, imanoma, bet gerokai sunkiau. Daugiausiai darbu buna kurortiniuose miesteliuose atejus vasaros sezonui.

Darbas didmiesti turi savu pliusu ir savu minusu. Gerokai brangesnis pragyvenimas, bet ir daug daugiau ka veikt. Taip, kad reikia viska labai pasvert. Jeigu nori uzsidirbt pinigu, ju parsivezt ir dar kazko nusipirkt, tai geriau rinktis koki mazesni miesteli. Geriausias variantas - nedidelis miestelis salia kokio nors didmiescio. Didmiesciuose apgyvendinimo kainos kosmines...

As viena vasara dirbau mazam miesteli (t.y. kaime), o kita vasara didmiesi - San Franciske. Pirma karta pinigu neskaiciavau, pakeliavau, nusipirkau drabuziu, nebloga fotika ir dar siek tiek parsiveziau. Antra karta neteko pasisvaistyt, visgi uzteko pakeliavimui. Uztat kiek visokios veiklos ir kokia idomi vasara buvo, visai kad kita nei kaime sedet.

Sia vasara rinksiuosi tik didmiesti, be jokiu abejoniu. Vel arba San Franciska arba San Diega arba Majami.

Bandyk, viskas imanoma!!!
Atsakyti
Aš irgi ieškau draugų kartu keliauti į USA. smile.gif
Atsakyti
As vakar plc buvau, tai uzpildziau ten anketa ir sutarti. Liepe dar kart ateit su dokumentu kopijom ir foto, tada ir pokalbis bus ax.gif 100lt mokesti jau irgi sumokejau. Tai kita savaite tikriausiai eisiu pokalbiui tam. Bet man tai dabar labiausiai neramu del egzaminu, nes buna destytojai kurie neleidzia anksciau laikyt, o toj anketoj pazymejau laikotarpi darbui nuo birzelio 1, tai kazi kaip cia pavyks. Tie kurie buvo, gal zinot, ar galima ir veliau isvykt, nei kad pazymejai anketoj? g.gif
Atsakyti
kokia data bus darbo sutarty, tada galima ir isvykti smile.gif tie duomenys dabar registruojantis, kuriuos irasei, nera labai svarbus, tik orientaciniai smile.gif
Atsakyti
nesvarbu net ir ta sutarties data. mano darbdavys isvis buvo parases nuo birzelio 1 iki spalio 1, as parasiau nuo birzelio lygtai 15 iki rugsejo 9, o isvykau, dirbau ir gryzau toli grazu ne taip. Taigi svarbiausia, kad susitart su darbdaviu ir stengtis neveluot.
Atsakyti
Sveiki, gal kas dirbto/dirbat southwestern company ir galit pasidalint įspūdžiais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2011 10 26, 20:30)
Sveiki, gal kas dirbto/dirbat southwestern company ir galit pasidalint įspūdžiais? smile.gif

taigi jie uzsiima door-to-door prekyba, tikrai nori eiti per zmones ir siulyti pirkti visoki mesla ? o atsiliepimai kiek as girdejau tai tik blogi (realiai mastant kitokie ir negali buti)
Atsakyti
oi, as cia neseniai skaiciau kazkoki straipsni apie ta door-to-door prekyba. tikrai nuosirdus patarimas butu kazko kitko pasiieskoti, dar daug laiko, tikrai imanoma susirasti geresni darba 4u.gif
Atsakyti
Na va mes su drauge jau irgi užsiregistravome PLC, jau norisi ir dabar greičiau rast darbą, kad ramu būtų biggrin.gif Tačiau labai svarstom ir galvojam, kokią valstiją rinktis, visgi norisi ir darbo rimto ir atsmoferos linksmos, tai ko gero būtų majamis, bet kadangi skamba per gerai , tai reiks ko gero ieškotis kažko paprastesnio biggrin.gif tai būtų labai smagu jei kas patartų kur konkrečiai būtų geriau orentuotis kalbant apie kurortus smile.gif Apskritai smalsu, pagal ką ten darbdaviai dažniausiai renkasi žmones, ar įgūdžius ar kalbą ar tiesiog pirmumo variantus smile.gif
Atsakyti
vistiek kazkaip neramu del egzaminų...gal žmonės jau dalyvavią šioje programoje gali papasakoti kaip išsprendė su sesija ir egzaminais susijusius dalykus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tbag1992: 29 spalio 2011 - 00:00
QUOTE(tbag1992 @ 2011 10 29, 01:00)
vistiek kazkaip neramu del egzaminų...gal žmonės jau dalyvavią šioje programoje gali papasakoti kaip išsprendė su sesija ir egzaminais susijusius dalykus

Tai čia jau su dėstytojais susitarimo reikalas. Pvz pas mane univere neleidžiama darytis išankstinės dėl jokių užsienių, todėl beliko derint šiuos reikalus su dėstytojais. Na ir kadangi ne visi būna tokie geranoriški, tenka nueiti kryžiaus kelius. Bet man kažkaip viskas išsisprendė, galiausiai suminkštėjo jų širdis biggrin.gif Tai visų pirma, pasidomėk kaip pas tave univere. Žinau, kad kai kuriuose leidžiama ankstintis.
Atsakyti