Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2012

Na, tai vyko dar gerokai pries vasara. Nezinau, as esu tokios nuomones, kad darbas yra paprastas, vienai vasarai ir tam, kad vasara butu puiki, dariau viska, kad rasciau gera darba. Plius, tai buvo antra vasara, kai vaziavau i JAV, todel turejau patirties, zinojau ko reikia ieskoti. Ir radau gera darba ir puiku atlyginima. Tikrai tiek nebuciau uzdirbusi kitose vietose. Agenturai patvirtinau ta darbdavi, kai jau tikrai apsisprendziau, kad ten vaziuosiu, apie kitus tiesiog nesakiau. Jokia sutartis neisigalioja, jei darbdavys yra uzpildes savo dali, o mano paraso ant to popieriaus net nera. Tiesiog jie man uzpilde darbo kontrakta. Siaip neaisku, ar visi butu ir patvirtine is tu triju, cia jau loterija. smile.gif Geriausia yra tiesiog susirinkti atsiliepimus, issiklausineti ir tada, manau, galima gana aisku vaizda apie ta darbdavi susidaryti smile.gif

Plius, jei darbdaviai daro taip, kad prisiima per daug darbuotoju, tai kodel jums nesusiradus keliu darbdaviu ir is ju nesissirinkus geriausio varianto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranoia: 23 spalio 2011 - 22:36
Sveiki visi smile.gif)
Na va, šiandien jau pasirašiau sutartį dėl dalyvavimo programoj work and travel USA 2012. laiminga be galo biggrin.gif tikiuosi viskas pavyks sklandziai ir vasara galesiu dziaugtis USA. o kadangi vaziuosiu viena, tai butu visai šaunu su kuo nors susipažinti. Tad jei kam irgi reikia draugijos, raštelkit .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaryte.G. @ 2011 10 24, 18:57)
Sveiki visi smile.gif)
Na va, šiandien jau pasirašiau sutartį dėl dalyvavimo programoj work and travel USA 2012. laiminga be galo biggrin.gif tikiuosi viskas pavyks sklandziai ir vasara galesiu dziaugtis USA.  o kadangi vaziuosiu viena, tai butu visai šaunu su kuo nors susipažinti. Tad jei kam irgi reikia draugijos, raštelkit .smile.gif

i kokia agentura ejai? ax.gif

o as siandien internetu per plc uzsiregistravau ir nesuprantu, tai jau dabar bet kada galiu ten eit tam pokalbiui ir sutarties pasirasymui ar jie i pasta atsius laika kada ateit turiu? biski pasimeciau as situo klausimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coconuts @ 2011 10 24, 18:05)
i kokia agentura ejai? ax.gif

o as siandien internetu per plc uzsiregistravau ir nesuprantu, tai jau dabar bet kada galiu ten eit tam pokalbiui ir sutarties pasirasymui ar jie i pasta atsius laika kada ateit turiu? biski pasimeciau as situo klausimu g.gif

gali bet kada nueiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2011 10 24, 19:18)
gali bet kada nueiti  smile.gif

na aisku, nes ten ismete kazkoki pranesima, ale lauk kol i pasta kazka atsius doh.gif
Atsakyti
Coconuts- Aš į PLC ėjau. Mano draugė pernai per ten vyko ir patenkinta liko, ir šiaip daugiau gerų atsiliepimų girdėjau apie plc. o nueiti gali bet kada. Aš irgi buvau užsiregistravus internetu, bet šiandien tiesiog nuėjau, davė užpildyti anketą, tada iškart pokalbis angliškai buvo, kurio visai nesitikėjau, tai net pasimečiau, kai angliškai šnekėti pradėjo(;D) ir davė sutartį pasirašyti bei 100lt įmokėjau wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(Gintaryte.G. @ 2011 10 24, 19:35)
Coconuts- Aš į PLC ėjau. Mano draugė pernai per ten vyko ir patenkinta liko, ir šiaip daugiau gerų atsiliepimų girdėjau apie plc. o nueiti gali bet kada. Aš irgi buvau užsiregistravus internetu, bet šiandien tiesiog nuėjau, davė užpildyti anketą, tada iškart pokalbis angliškai buvo, kurio visai nesitikėjau, tai net pasimečiau, kai angliškai šnekėti pradėjo(;D) ir davė sutartį pasirašyti bei 100lt įmokėjau wink.gif)

tai ko klause angliskai? girdejau kad labai primityvus ten tie klausimai buna ax.gif
Atsakyti
Paklausė kodėl noriu vykti į Ameriką, ar turiu draugų kurie anksčiau būtų vykę per šia programą ten ir, ar turiu brolių/seserų. viskas. smile.gif
Atsakyti
na as tikriausiai treciadieni eisiu tam pokalbiui su drauge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coconuts @ 2011 10 24, 21:29)
na as tikriausiai treciadieni eisiu tam pokalbiui su drauge smile.gif

Parasyk kokiu klausimu taves klausinejo smile.gif ax.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Aš ir dar kelios draugės taip pat planuojame šią vasarą važiuoti į JAV smile.gif Tik man kyla klausimas ar yra galimybė pačioms susirasti darbą jei mūsų bus keturios? Ar geriau skirstytis poromis ir ieškotis darbo atskirai? O kas dėl klausimų plc, tai jie elementarūs smile.gif Man davė lapelį, iš kurio turėjau pasirinkt klausimą ir atsakyt į jį. Pasirinkau klausimą "Do you like travelling?". Draugės klausė ką studijuoja ir ar patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(whooping_swan @ 2011 10 25, 18:36)
Sveiki smile.gif Aš ir dar kelios draugės taip pat planuojame šią vasarą važiuoti į JAV smile.gif Tik man kyla klausimas ar yra galimybė pačioms susirasti darbą jei mūsų bus keturios? Ar geriau skirstytis poromis ir ieškotis darbo atskirai? O kas dėl klausimų plc, tai jie elementarūs smile.gif Man davė lapelį, iš kurio turėjau pasirinkt klausimą ir atsakyt į jį. Pasirinkau klausimą "Do you like travelling?". Draugės klausė ką studijuoja ir ar patinka. smile.gif

Keturiom tikrai bus sudetingiau susirasti darba nei kad ieskotumet po dvi g.gif Kita vertus, keturiese daug smagiau keliauti, dirbti ir gyventi. Galit bandyt ieskot darbo keturiese, o paskui, jei matysit, kad nieko nesigauna, skirstytis.
Atsakyti