Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2012

Kas važiuoja dirbti į Quality Services Moving? Man parašė laišką, jog jau visos vietos užpildytos.
Atsakyti
QUOTE(tagatis @ 2012 01 10, 11:46)
Kas važiuoja dirbti į Quality Services Moving? Man parašė laišką, jog jau visos vietos užpildytos.

nebutinai lietuviais uzpildytos tos vietos biggrin.gif
Atsakyti
Praeitais metais buvo visi lietuviai, tai gal ir dabar taip pat bus. wink.gif Galbūt atsilieps kažkas.
Atsakyti
ka manot apie Delawere valstyja? gal kas buve yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tbag1992: 10 sausio 2012 - 13:03
QUOTE(tbag1992 @ 2012 01 10, 15:03)

kazkada kazkas cia rase kad delaware lb apsimoka visokia technika pirkt (fotikus, telefus ir t.t.), nes ten pigiau tipo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinnnai @ 2012 01 10, 15:06)
kazkada kazkas cia rase kad delaware lb apsimoka visokia technika pirkt (fotikus, telefus ir t.t.), nes ten pigiau tipo biggrin.gif

nu jo...ten gi nera sales tax....man siaip idomu kas ten gero ir ar buve galetu pasidalint ispudziais. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tbag1992 @ 2012 01 10, 13:03)

as buvau praeita vasara Delaware, na, kadangi nera sales tax daug ka pigiau nusipirkti galima, daug yra atvaziuojanciu is aplinkiniu valstiju apsipirkimui, o siaip tai daugiau nieko labai isskirtinio nera manyciau g.gif
Atsakyti
As taip pagalvojau, kur tas Dalaware??? lotuliukas.gif Ka gi, reiks itraukt i lankomu vietu sarasa lotuliukas.gif
Atsakyti
vaziuodami i new york'a pro sali pravaziavom ir delawero visa valstija. nepasakyciau kad kazkuom jis kitokia nei maryland'as, tik kaip kazkas minejo tai yra tax free valstija. nors aisku, del tu tax'u nera ten viskas ypatingai pigiau. pvz maisto atzvilgiu nelabai ka islosi, nes jam ir taip juokingi tie tax'ai (iki 1%), o siaip imant visokius greito maisto restoranelius gal kazkiek pigiau ir gaunasi, nes pas mus virginijoj mcdonalde 14% tax'as buvo. technikai 10%. rubams ir avalynei nebepamenu kiek. zodziu nera ten jokio stebuklo del tax'u, nebent kazka tikrai brangesnio perki (pvz belekokio fotiko nori uz 1000$ tai 100$ sutaupyti nera taip ir mazai).
Atsakyti
Na, taip, Delaware nėra tax'ų, bet nemanau, kad vien dėl to verta rinktis tą valstiją. Kitose valstijose tas tax'as nėra kažkiek labai jau didesnis, be to, jei perki kokį kompą ar tą patį fotoaparatą, dažniausiai labiausiai jį apsimoka pirkti internetu. O šiaip bent jau mano nuomonė tokia, kad Delaware yra gana nuobodi valstija. Gal jei prie vandenyno, tai nieko, bet kokiam vidury valstijos sėdėt bent jau aš nenorėčiau, gamta praktiškai tokia pati kaip Lietuvos, neįdomu (kaip ir daugumos East Coast valstijų).
Atsakyti
Kaip manot, ar verta kreipti demesi i tokius pasiulymys, kur siulo pasirasyt sutarti pagal tiek h ir pagal toki uzmokesti, nors zada trigubai mazesni h skaiciu bet su "pazadu" surast kita darba? Maistas, apgyvendinimas nemokamai.. Giriasi kad patirti didele su LT turi ir parsiveza DAUG DAUG pinigu lotuliukas.gif Jau ne viena toki gaunu g.gif Sakau, gal cia taip normalu??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nastep @ 2012 01 10, 23:27)
Kaip manot, ar verta kreipti demesi i tokius pasiulymys, kur siulo pasirasyt sutarti pagal tiek h ir pagal toki uzmokesti, nors zada trigubai mazesni h skaiciu bet su "pazadu" surast kita darba? Maistas, apgyvendinimas nemokamai.. Giriasi kad patirti didele su LT turi ir parsiveza DAUG DAUG pinigu lotuliukas.gif  Jau ne viena toki gaunu  g.gif  Sakau, gal cia taip normalu???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Siūlau pasidomėti daugiau: paklausti kontaktų ten jau dirbusių žmonių - ar tiesa, kad daug uždirbt galima, ar suranda antrą darbą, ar tikrai už maistą ir apgyvendinimą nieko mokėti nereikia. Dar labai nuo vietos priklauso - jei ne koks užkampis, gali rizikuot ir imt darbą su mažai valandų, nes jei tau darbdaviai nesuras antro darbo, galėsi pati pasiieškoti.
Atsakyti