Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2012

Tai dar ir nebrangiai smile.gif aš žinau kur jis yra ;D tiesiog idomu, gal kas buvot, kaip įspūdžiai ir panašiai smile.gif parodysiu pora, gal padesit apsisprest smile.gif)
"Housing is $100.00 per week.
Starting salary is $9.00 + tips, of course the more responsibility you take on the higher your raises ... the more your willing to do the more you'll make."

"The pay is $10.50 per hour, and if there are housekeeping tips, they are divided between the housekeeping staff. The rent for the space is $125 per week. On the Island, this is a very reasonable rate. Hours: 34-40"

Papildyta:
Aquinnah, cia koks kaimelis ar kas kaip suprantu? man labai idomu ar butu jame daugioau darbeliu, jei su vienu butu mazai ka veikt|?
Atsakyti
QUOTE(migliuute007 @ 2012 01 04, 00:03)
Tai dar ir nebrangiai smile.gif aš žinau kur jis yra ;D tiesiog idomu, gal kas buvot, kaip įspūdžiai ir panašiai smile.gif  parodysiu pora, gal padesit apsisprest smile.gif)
"Housing is $100.00 per week.
Starting salary is $9.00 + tips, of course the more responsibility you take on the higher your raises ... the more your willing to do the more you'll make."
"The pay is $10.50 per hour, and if there are housekeeping tips, they are divided between the housekeeping staff.  The rent for the space is $125 per week.  On the Island, this is a very reasonable rate.  Hours: 34-40"

Na, atlyginimai neblogi, bet už housingą reikės nemažai suploti doh.gif Šiaip manau, kad pirmas variantas geresnis, nes truputį daugiau uždirbsi (tipsų tikriausiai gausi daugiau nei apie 2 dol/val) ir housingas pigiau. Bet dar rinkčiausi pagal konkrečią vietą ir ten buvusių studentų atsiliepimus.
P. S. Aš tai, jaučiu, šituos pasilikčiau atsargai ir ieškočiau toliau.
Atsakyti
Taip vat labai idomu, kas tas Aquinnah masaciusetse ? biggrin.gif ir ka ten veikt galima ;D seip man tas pirmas variantas gan neblogai atrodo darbdavys neblogas ir panasiai smile.gif) tiesiog tik snd pradejau ieskot, ir keista kad tikrai nemazai pasiulymu sulaukiu, bet va housingai tj brangu labai sad.gif
Papildyta:
The cashier position pays $7.25 per hour. The waitress position pays $5.15 per hour plus tips. (around $40.00 per shift) The Waterpark does not provide living accommodations but I do know of some property managers that have rooms that are near the waterpark. You can work as many hours that you want to work but because we are a seasonal operation we do not have to pay overtime pay we just pay the base rate as mentioned above.

Tai va dar idomus sitas pasiulymas is viginia beach smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migliuute007 @ 2012 01 04, 00:18)
Taip vat labai idomu, kas tas Aquinnah masaciusetse ? biggrin.gif ir ka ten veikt galima ;D seip man tas pirmas variantas gan neblogai atrodo darbdavys neblogas ir panasiai smile.gif) tiesiog tik snd pradejau ieskot, ir keista kad tikrai nemazai pasiulymu sulaukiu, bet va housingai tj brangu labai sad.gif

Nebijok paklausinėti darbdavių apie tą miestelį ar kas ten yra, ar įmanoma susirasti antrą darbą... Šiaip tai yra saloj, todėl jau vien dėl to tikriausiai ilgainiui nlb bus ką veikt biggrin.gif Kiek pažįstamų buvo Masačiusetso salose, visiem ilgainiui nusibodo ten sėdėti. Geriausia tai klausti ten jau buvusių žmonių.
Atsakyti
Tai bet dirbt daugiau butu galima, siaip esu suinteresuota ne tiek i laiko praleidima o i darba smile.gif kad tik butu ten tu darbeliu..reikes pasiklausinet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migliuute007 @ 2012 01 04, 00:25)
The cashier position pays $7.25 per hour. The waitress position pays $5.15 per hour plus tips. (around $40.00 per shift) The Waterpark does not provide living accommodations but I do know of some property managers that have rooms that are near the waterpark. You can work as many hours that you want to work but because we are a seasonal operation we do not have to pay overtime pay we just pay the base rate as mentioned above.
Tai va dar idomus sitas pasiulymas is viginia beach smile.gif

Šito imčiau waitress position, nes padavėjai Amerikoj uždirba neblogai. O cashier dirbant gali turėt nemažai streso, nes tuose atrakcionų parkuose, girdėjau, kad labai griežtai kiekvieną centą skaičiuoja ir, neduok dieve, kelių trūksta, ten visokie baudos taškai skaičiuojasi, kol išmeta iš darbo ir pan. nesąmonės. Ir gali dirbti, kiek nori...
Ir Virginia Beach - didelis miestas, todėl daugiau, ką veikti yra. Plius, atrakcionų parke, garantuoju, bus daugiau studentų, todėl smagi vasara - garantuota thumbup.gif Dar didesnis miestas gerai dėl to, kad gali ieškotis kito darbo, jei šitas nepatinka. Tik įdomu, kiek tie kambariai kainuoja... smile.gif
Atsakyti
Oj net nezinau ka cia imt.. Man tas pirmiausias pasiūlymas gal ir geriausiai atrodo, ir kazkaip pakelia jie paskuj valandini atlyginima smile.gif o arbata vistiek lieka tau smile.gif rase kad kazkokia panele 2500 vien is tipsu per sezona smile.gif
Atsakyti
Vajetau.... Jau nebezinau kur siuntineti... Gal duosite kokiu patarimu? Anais metais issiuntinejom su drauge berods i visus kontaktus, kuriuos plc buvo daves, bet nieko itin gero nesulaukeme.. Siais metais siuntinejau ir ten ir siaip internete, bet kol kas vel ne itin gerai sekasi. O taip noretusi siemet i koki didesni miesta nukeliauti biggrin.gif Gal kas kokiu patarimu ar kontaktu? :/
Atsakyti
QUOTE(migliuute007 @ 2012 01 04, 02:00)
Oj net nezinau ka cia imt.. Man tas pirmiausias pasiūlymas gal ir geriausiai atrodo, ir kazkaip pakelia jie paskuj valandini atlyginima smile.gif o arbata vistiek lieka tau smile.gif rase kad kazkokia panele 2500 vien is tipsu per sezona smile.gif

As visad siulau imt padaveju darba, jei gali toki dirbti:) be to JAV zmones jauciasi kalti jei nepalieka arbatos ir apskritai bedu maziau ir streso sioje srityje nei LT, nes bent mano restorane be problemu spresdavo visus klientu skundus nuolaidom ir nemokamais valgiais, o jei neskanu, tai supranta, kad ne padavejo kalte...

O del salos tai pati saloje buvau, patikek tikrai nera ka veikti... sunku is tos salos isvaziuoti, nes bent mano vietoje su viesuoju transportu tai nekas buvo. doh.gif aisku, tada lengviau susitaupyti, jeit toks tikslas
Atsakyti
O kokioj saloj buvai? smile.gif beja, kur siais metais vaziuosi? ar vaziuosi?
Papildyta:
Kaip su lėktuvo bielietais į Laguna Beach, California? gal kas skridote? kiek maždaug kainuoja skrydis? ir ar geriau nuskristi į NY o paskui vidiniu į California?
Atsakyti
O is senbuviu, esate pamelave del patirties ar kitokiu klausimu? g.gif Jei patiems neteko, bet esate girdeje, tai kas buna? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nastep @ 2012 01 04, 16:24)
O is senbuviu, esate pamelave del patirties ar kitokiu klausimu?  g.gif  Jei patiems neteko, bet esate girdeje, tai kas buna?  ax.gif

Žinoma, taip. Nieks ten netikrina, dėl to drąsiai gali prirašyti "netikrų" darbelių :] Jau geriau šiek tiek netiesos nei skurdus CV.
Atsakyti