Įkraunama...

Work & Travel USA 2012

QUOTE(Ligsee @ 2011 10 17, 09:37)

Ligsee, 17 Spa 2011 - 09:37, para�ė:

Ligsee, 17 Spa 2011 - 09:37, para�ė:

Dabar yra pigiausios kainos, veliau tik brangs, tik neaisku ant kiek.
Keliausiu tik per PLC ,o su kuom dar neaisku, zinau kolkas, kad  tikrai su sese, kuri jau buvo USA, tad labai daug patarti gali wink.gif)

Dabar yra pigiausios kainos, veliau tik brangs, tik neaisku ant kiek.
Keliausiu tik per PLC ,o su kuom dar neaisku, zinau kolkas, kad  tikrai su sese, kuri jau buvo USA, tad labai daug patarti gali wink.gif)

Labai smagu tau smile.gif as keliausiu su grupioku. Dar niekada nebuvom usa ir is pazystamu nera kas buves , tai bandysim per forumus pasiieskoti info smile.gif dar skaitinejau keleta blogu , tai pasirode visai linksma usa smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi,mes irgi planuojam vykti su sese ir drauge 4u.gif Visu pirma klausimas, kokio lygio turi buti anglu zinios,kad butu galima isvykti? Suprast viska suprantu,bet kalbet yra sunkiau,mokausi anglu universitete ,bet minimaliai... galvoju gal imti intensyvius kursus tam reikalui. Ir dar ar visi darbai buna kazkokiuose kaimuose,uzmiesciuose? Aciu uz atsakymus! ax.gif Beje, kas nori susipazint ir pabendraut placiau sia tema,galite laisvai parasyti, mano skaipas: inesa_st
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trendy_: 18 spalio 2011 - 09:59
Sveiki:) As esu 3 kurso studente ir taip pat planuoju vaziuoti darbuotis i Amerika, taciau neturiu poros, gal atsirastu, kas noretu vaziuoti kartu?smile.gif Na bent jau kartu nuvykti, nes man tai butu pirmas kartas:) lauksiu ziniu ir norintys parasykit i gmaila: marile.bulotaite@gmail.com mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(arvile12 @ 2011 09 18, 18:20)

arvile12, 18 Rgs 2011 - 18:20, para�ė:

arvile12, 18 Rgs 2011 - 18:20, para�ė:

Kas planuojate vykti šią vasarą?

Kas planuojate vykti šią vasarą?

Sveiki:) As esu 3 kurso studente ir taip pat planuoju vaziuoti darbuotis i Amerika, taciau neturiu poros, gal atsirastu, kas noretu vaziuoti kartu?smile.gif Na bent jau kartu nuvykti, nes man tai butu pirmas kartas:) lauksiu ziniu ir norintys parasykit i gmaila: marile.bulotaite@gmail.com mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2011 10 18, 10:45)

Trendy_, 18 Spa 2011 - 10:45, para�ė:

Sveiki visi,mes irgi planuojam vykti su sese ir drauge 4u.gif  Visu pirma klausimas, kokio lygio turi buti anglu zinios,kad butu galima isvykti? Suprast viska suprantu,bet kalbet yra sunkiau,mokausi anglu universitete ,bet minimaliai... galvoju gal imti intensyvius kursus tam reikalui. Ir dar ar visi darbai buna kazkokiuose kaimuose,uzmiesciuose?  Aciu uz atsakymus! ax.gif  Beje, kas nori susipazint ir pabendraut placiau sia tema,galite laisvai parasyti, mano skaipas:  inesa_st

Sveiki visi,mes irgi planuojam vykti su sese ir drauge 4u.gif  Visu pirma klausimas, kokio lygio turi buti anglu zinios,kad butu galima isvykti? Suprast viska suprantu,bet kalbet yra sunkiau,mokausi anglu universitete ,bet minimaliai... galvoju gal imti intensyvius kursus tam reikalui. Ir dar ar visi darbai buna kazkokiuose kaimuose,uzmiesciuose?  Aciu uz atsakymus! ax.gif  Beje, kas nori susipazint ir pabendraut placiau sia tema,galite laisvai parasyti, mano skaipas:  inesa_st

Per kokia agentura planuojate vaziuoti ? smile.gif mes trys vaikinukai vaziuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2011 10 18, 10:45)

Ir su minimaliom anglu ziniom imanoma isvaziuoti, kaip parode patirtis. Taciau kuo jos geresnes tuo daugiau sansu gauti geresni darba ar pozicija. Anglu kalbos zinios tobules labai greit ten nuvaziavus. Aisku tai gali priklausyt nuo pozicijos. Dirbdamas kokiam fabrike tarp meksikieciu turbut neismoksi daug, bet reikia stengtis, nebijoti kuo daugiau sneketi angliskai, bendrauti su kitu saliu studentais, nes per vasara gali ismokti kiek per 4 metus neismoksi universitete. Amerikieciai ne lietuviai, jie nesijuoks is to kad turi akcenta, sneki su klaidom ar isvis gestais bandai kazka paaiskint. Darbai buna visokie, priklauso nuo to ko tu nori, kur ieskosi, kaip pasiseks. smile.gif Pats dirbau kurortiniam miestely ant vandenyno kranto, taciau zinau studentu kurie dirbo ir gyveno paciam Los Angele ar New Yorke. Imanoma viskas, priklausys viskas nuo pastangu ir kantrybes tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantas887: 18 spalio 2011 - 19:15
Ar yra jau kas uzsiregistraves 2012 metam i plc? jai ne - tai kada planuojat eit.
Mes su drauge mastom si penktadieni.. ir galvojam - ar ne per anksti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blogel @ 2011 10 19, 13:39)

blogel, 19 Spa 2011 - 13:39, para�ė:

Ar yra jau kas uzsiregistraves 2012 metam i plc? jai ne - tai kada planuojat eit.

Neturetu buti per anksti, pernai kas menesi brango vis programa po 100$. Kuo anksciau registruosites tuo pigiau mokesit smile.gif Jei tvirtai apsisprendusios vaziuot, ta pradini inasa 100Lt (jei nepasikeite) patarciau sumoketi kuo anksciau) smile.gif
Atsakyti
nuo lapkricio brangsta
Atsakyti
QUOTE(blogel @ 2011 10 19, 13:39)

Mes tai pat turbut penktadieni leksim smile.gif) i plc.
Atsakyti
Sveiki,

Planuoju vykti šia vasara, is pradziu planavau vykti per zip travel bet paskaicius atsiliepimus nusprendziau pasirinkt plc. Tik va neturiu su kuo vaziuot schmoll.gif gal yra norinciu prisijunt smile.gif
aj dar beje kadangi esu tik pirmo kurso studente tai nezinau kada egzaminai vasara baigias, ir koki menesi dauguma zmoniu isvyksta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnytea777: 21 spalio 2011 - 02:59
QUOTE(agnytea777 @ 2011 10 21, 03:53)

agnytea777, 21 Spa 2011 - 03:53, para�ė:

agnytea777, 21 Spa 2011 - 03:53, para�ė:

Sveiki,

Planuoju vykti šia vasara, is pradziu planavau vykti per zip travel bet paskaicius atsiliepimus nusprendziau pasirinkt plc. Tik va neturiu su kuo vaziuot  schmoll.gif  gal yra norinciu prisijunt  smile.gif
aj dar beje kadangi esu tik pirmo kurso studente tai nezinau kada egzaminai vasara baigias, ir koki menesi dauguma zmoniu isvyksta?

Sveiki,

Planuoju vykti šia vasara, is pradziu planavau vykti per zip travel bet paskaicius atsiliepimus nusprendziau pasirinkt plc. Tik va neturiu su kuo vaziuot  schmoll.gif  gal yra norinciu prisijunt  smile.gif

Dazniausiai dauguma pasiankstina pavasario sesija. As ir taip darysiu, nes egzaminai gali iki pat birzelio vidurio uzsitest, o dauguma vaziuoja birzelio pradzioj. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligsee @ 2011 10 21, 10:20)

Ligsee, 21 Spa 2011 - 10:20, para�ė:

Ligsee, 21 Spa 2011 - 10:20, para�ė:

Dazniausiai dauguma pasiankstina pavasario sesija. As ir taip darysiu, nes egzaminai gali iki pat birzelio vidurio uzsitest, o dauguma vaziuoja birzelio pradzioj. wink.gif

Na as tai mokaus VDU tai vakar buvau pas savo fakulteto dekane tai sake kad egzaminus reikia laikyti kartu su visais verysad.gif tai neisivaizduoju ka cia dabar daryt
Atsakyti