Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2012

QUOTE(nemnemnem @ 2011 09 22, 21:20)
bent as dideliu uzdarbiu nesitikiu , kad gauti 10$/h bus labai gerai smile.gif ir tas mokestis gan didelis mano galva ...

drinks_cheers.gif cia manau jau laabai gerai. Pagrinde man rodos svyruoja atlygis tarp 7-8$ g.gif
Atsakyti
neperkant jei skudurų technikų ir nekeliaujant tai tikrai labai neblogai galima parsivežt kad ir su septyniais doleriais. nu aš kadangi viską dariau tai net ant lygaus neišeina
Atsakyti
QUOTE(as_vaiva @ 2011 09 22, 20:33)
neperkant jei skudurų technikų ir nekeliaujant tai tikrai labai neblogai galima parsivežt kad ir su septyniais doleriais. nu aš kadangi viską dariau tai net ant lygaus neišeina

manau dauguma ten ir vaziuoja ,kad prisipirkti skuduru, technikos ,bei kas svarbiausia pakeliauti. paplauti tuoletus ir uzsidirbti keleta pinigu ir lietuvoje galima,o jeigu plauti tuoletus ir uzsidirbti nemazai pinigu tam yra anglija,norvegija ir t.t.. biggrin.gif

QUOTE(Pandora* @ 2011 09 22, 20:23)
drinks_cheers.gif cia manau jau laabai gerai. Pagrinde man rodos svyruoja atlygis tarp 7-8$ g.gif

7$ tai butu tikrai shity... as kazkaip turiu optimistiniu vilciu 10$ kaipnors gauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nemnemnem: 22 rugsėjo 2011 - 21:11
O 4 kurso bakalaurei tai jau kaip ir per vėlu, ane? O magistrams galioja šita programa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2011 09 26, 10:14)
O 4 kurso bakalaurei tai jau kaip ir per vėlu, ane? O magistrams galioja šita programa? g.gif

4 kurso bakalaurui tai jau nebeisleidzia siaip. Bet kazka esu skaicius, kad yra ir tokiu isvaziavusiu, tiesiog reik uztikrint, kad tikrai grisi smile.gif o magistrams irgi galioja, jei nepaskutiniai magistro metai.
Atsakyti
Netik nuo atlyginimo priklauso kiek uzdirbsi.. Didele reiksme turi valandu skaicius kuri gausi.. As su 12,5$/h uzdirbdavau uz savo brli kuris su 8$/h gaudavo daug valandu / dvigubu pamainu.. Parsivezti tikrai imanoma ir daug smile.gif
Atsakyti
o as dar biski su kvailoku gal klausimu. Kada jau reikalingas yra pasas? Ar reik ji turet jau iskart einant i pokalbi ir registruojantis? g.gif nes as tik dabar nesiu uzsakyt, kad ji darytu, o padarys tik po menesio. Tai bijau, kad paskui nebutu taip, kad jo prireiks, o as dar neturesiu. O uzsiregistruot ir i pokalbi eit jau planuoju kita savaite g.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2011 09 26, 09:14)

Bent jau anksciau, kiek zinau, buvo taip, jog 4kursiai galedavo isvykti, jei stodavo i magistratura, t.y. palikdavo igaliota asmeni, kuris uz ji tvarkys stojimo dokumentus, pas notara parasydavo igaliojima.
O pirmakursiam magistrantam programa normaliai galioja, be problemu.

Pandora* >> pasas registruojantis tikrai nera butinas, todel gali but rami ta menesi del jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantas887 @ 2011 09 27, 03:02)
Netik nuo atlyginimo priklauso kiek uzdirbsi.. Didele reiksme turi valandu skaicius kuri gausi.. As su 12,5$/h uzdirbdavau uz savo brli kuris su 8$/h gaudavo daug valandu / dvigubu pamainu.. Parsivezti tikrai imanoma ir daug smile.gif

kiek uzdirbai jeigu nepaslaptis ? biggrin.gif grynai ant popieriaus neatskainant pragyvenimo ir kitu islaidu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nemnemnem: 28 rugsėjo 2011 - 20:03
Sveiki:) Taigi tik neseniai susidomejau work&travel programa, o matau, kad yra cia ir tokiu, kurie jau ne pirma karta ruosiates keliaut, tai tikiuos pagelbesit:) Visu pirma, tai nuo ko, ir kada reiktu pradet?biggrin.gif Gal yra tokiu, kurie koperuojasi keliaut grupelemis, ar geriau megint vienai? rolleyes.gif Gal isvis, zinot koki blog`a, kur viskas issamiai aprasyta, esu uzsidegus sia ideja ir noriu jau sia vasara pajudet i usa!!!:D
Atsakyti
gabriele.a, geriausia tau butu nueiti i kokia agentura, kuri organizuoja W&T, ten tau atsakys i visus klausimus ir paaikins, nuo ko pradeti. Dauguma lietuviu vaziuoja per PLC agentura http://www.lwc.lt/re..._travel_usa.htm
Atsakyti
QUOTE(nemnemnem @ 2011 09 28, 21:03)
kiek uzdirbai jeigu nepaslaptis ?  biggrin.gif  grynai ant popieriaus neatskainant pragyvenimo ir kitu islaidu ?

Apie ~7500$ + arbatos siek tiek, gal koks 300-400$ nes mano departamentas retai jos gaudavo wink.gif
Atsakyti