Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2012

kas yra uzsiregistrave PLC, noreciau paklausti ar dar nepaskelbe duomenu bazes? smile.gif
Atsakyti
Beje, turiu dar viena klausima wink.gif
Ar niekada negirdejote, kad kas nors butu isidarbines sunis vedzioti? smile.gif girdejau neblogai apmokamas darbas ir man tikrai labai patiktu, bet net neisivaizduoju, kaip reikia toki rasti ;/ doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkiki @ 2011 11 01, 19:57)
Beje, turiu dar viena klausima wink.gif
Ar niekada negirdejote, kad kas nors butu isidarbines sunis vedzioti? smile.gif girdejau neblogai apmokamas darbas ir man tikrai labai patiktu, bet net neisivaizduoju, kaip reikia toki rasti ;/  doh.gif  lotuliukas.gif

tu gal nebent apie kišeninius kalbi lotuliukas.gif kažin ar normalus šuo prisileistų svetimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkiki @ 2011 11 01, 19:43)
kas yra uzsiregistrave PLC, noreciau paklausti ar dar nepaskelbe duomenu bazes? smile.gif

Ne, juk sake kad lapkricio viduryje gausime laiskuti su visa info ir duomenu bazemis smile.gif
Atsakyti
gal kas norit pasidalinti geru darbdaviu kontaktais\padeti susirasti darba, jeigu pvz gerai susibendravot su darbdaviais ar seip kokiu pazystamu turit ?

uz atitinkama pagalba atsilyginciau aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tbag1992 @ 2011 11 01, 20:09)
tu gal nebent apie kišeninius kalbi  lotuliukas.gif  kažin ar normalus šuo prisileistų svetimą  biggrin.gif

Amerikoj gali tapt net profesionaliu sunu vedziotoju ir is to pragyvent gan neblogai.. Kad ir kaip idomiai skambetu, tai viena is profesiju smile.gif Nieko cia juokingo tongue.gif Taip pat kaip yra baby sitters (aukles) taip pat yra ir pet sitters.. Mano bendradarbe kuri myli sunis, laisvalaikiu uzsidirbavo is sio malonumo pinigu smile.gif
Atsakyti
kažkaip neišsivaizduoju savęs ten šuns prižiūrėtoju schmoll.gif
Atsakyti
tbag1992 , tu gal ir neisivaizduoji, o as ziauriai noreciau tokio darbo. tik nezinau, kur ji toki susirasti smile.gif beje, ten Amerikoj, ko gero, visi eina i dresuras, o kaip zinai, isaukleti sunys nebent palei komanda gali pulti ir aplamai, ten, manau, dauguma su dokais, o su dokais sunys yra draugiski... smile.gif nu bet cia ne ta tema, kad apie sunis pradeciau aiskinti biggrin.gif

Tai wa... as sia vasara, kai buvau tam kurortiniam miestely, tai nesugebejau tokio darbo susirasti, o manau, kokiam didmiesty, tai toks darbas tikrai gan pakausus. smile.gif nes kai buvom Cikagoj ar New Yorke, tai ujujuj... kiek sunu maciau. wink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkiki @ 2011 11 01, 22:59)
tbag1992  , tu gal ir neisivaizduoji, o as ziauriai noreciau tokio darbo. tik nezinau, kur ji toki susirasti smile.gif beje, ten Amerikoj, ko gero, visi eina i dresuras, o kaip zinai, isaukleti sunys nebent palei komanda gali pulti ir aplamai, ten, manau, dauguma su dokais, o su dokais sunys yra draugiski... smile.gif nu bet cia ne ta tema, kad apie sunis pradeciau aiskinti biggrin.gif

Tai wa... as sia vasara, kai buvau tam kurortiniam miestely, tai nesugebejau tokio darbo susirasti, o manau, kokiam didmiesty, tai toks darbas tikrai gan pakausus. smile.gif nes kai buvom Cikagoj ar New Yorke, tai ujujuj... kiek sunu maciau. wink.gif  wub.gif

o...tu jau buvai? rolleyes.gif gal papasakot gali kaip sekes? kaip darbas, darbdavys, šalis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tbag1992: 01 lapkričio 2011 - 22:35
QUOTE(tbag1992 @ 2011 11 01, 23:35)
o...tu jau buvai?  rolleyes.gif  gal papasakot gali kaip sekes? kaip darbas, darbdavys, šalis?  4u.gif

galiu biggrin.gif atsiversk atgal psl ar 2 ir kur daugiausia prirasyta, ten gali skaityti mano patirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkiki @ 2011 11 02, 00:00)
galiu biggrin.gif atsiversk atgal psl ar 2 ir kur daugiausia prirasyta, ten gali skaityti mano patirti biggrin.gif

o kaip susitvarkiai su sesija? kokiam univere? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tbag1992 @ 2011 11 02, 00:18)
o kaip susitvarkiai su sesija? kokiam univere?  smile.gif

As is Siauliu univiero, tai problemu nebuvo. wink.gif mes jau 05.25 buvom USA!!! smile.gif jeezau, dabar kai prisimenu ta toki nezinios jausma, tai visai noreciau grizti smile.gif ir pas mus ten laaaabai karsta buvo. tik atvaziave, kita diena ejom pasivaikscioti, tai nuejom nuo namu gal kokius 100m, jau norejom grizti biggrin.gif nesveikas karstis.. atrodo nera kuo kvepuoti, bet paskiau pripratom smile.gif
Atsakyti