QUOTE(ozkiki @ 2011 11 01, 19:57)
Beje, turiu dar viena klausima 
Ar niekada negirdejote, kad kas nors butu isidarbines sunis vedzioti?
girdejau neblogai apmokamas darbas ir man tikrai labai patiktu, bet net neisivaizduoju, kaip reikia toki rasti ;/

Ar niekada negirdejote, kad kas nors butu isidarbines sunis vedzioti?

tu gal nebent apie kišeninius kalbi

QUOTE(ozkiki @ 2011 11 01, 19:43)
Ne, juk sake kad lapkricio viduryje gausime laiskuti su visa info ir duomenu bazemis

QUOTE(tbag1992 @ 2011 11 01, 20:09)
Amerikoj gali tapt net profesionaliu sunu vedziotoju ir is to pragyvent gan neblogai.. Kad ir kaip idomiai skambetu, tai viena is profesiju

kažkaip neišsivaizduoju savęs ten šuns prižiūrėtoju

tbag1992 , tu gal ir neisivaizduoji, o as ziauriai noreciau tokio darbo. tik nezinau, kur ji toki susirasti
beje, ten Amerikoj, ko gero, visi eina i dresuras, o kaip zinai, isaukleti sunys nebent palei komanda gali pulti ir aplamai, ten, manau, dauguma su dokais, o su dokais sunys yra draugiski...
nu bet cia ne ta tema, kad apie sunis pradeciau aiskinti 
Tai wa... as sia vasara, kai buvau tam kurortiniam miestely, tai nesugebejau tokio darbo susirasti, o manau, kokiam didmiesty, tai toks darbas tikrai gan pakausus.
nes kai buvom Cikagoj ar New Yorke, tai ujujuj... kiek sunu maciau.

Tai wa... as sia vasara, kai buvau tam kurortiniam miestely, tai nesugebejau tokio darbo susirasti, o manau, kokiam didmiesty, tai toks darbas tikrai gan pakausus.

QUOTE(ozkiki @ 2011 11 01, 22:59)
tbag1992 , tu gal ir neisivaizduoji, o as ziauriai noreciau tokio darbo. tik nezinau, kur ji toki susirasti
beje, ten Amerikoj, ko gero, visi eina i dresuras, o kaip zinai, isaukleti sunys nebent palei komanda gali pulti ir aplamai, ten, manau, dauguma su dokais, o su dokais sunys yra draugiski...
nu bet cia ne ta tema, kad apie sunis pradeciau aiskinti 
nes kai buvom Cikagoj ar New Yorke, tai ujujuj... kiek sunu maciau.

o...tu jau buvai?

QUOTE(tbag1992 @ 2011 11 01, 23:35)
galiu

QUOTE(ozkiki @ 2011 11 02, 00:00)
galiu
atsiversk atgal psl ar 2 ir kur daugiausia prirasyta, ten gali skaityti mano patirti 

o kaip susitvarkiai su sesija? kokiam univere?

QUOTE(tbag1992 @ 2011 11 02, 00:18)
As is Siauliu univiero, tai problemu nebuvo.