My husband gives 100%sound advice...
99%sound
1%advice
i hear voices,they don"t like you
Gal kas žinot, kur šiuo metu pigiausia galima padaryti nuotraukas su užrašu ant šviesių marškinėlių maždaug A5 dydžio Kaune?
T-shirt Akropoly labai brangu: 20 lt nuotrauka, 11 Lt užrašas ir 2,5 Lt teksto surinkimas.
Copy 1 nuotrauka 15 Lt ir užrašas 5-15 Lt.
Norėtume bent į 15 Lt sutilpti (spalvota) nuotrauka plius užrašas (vienos spalvos).
T-shirt Akropoly labai brangu: 20 lt nuotrauka, 11 Lt užrašas ir 2,5 Lt teksto surinkimas.
Copy 1 nuotrauka 15 Lt ir užrašas 5-15 Lt.
Norėtume bent į 15 Lt sutilpti (spalvota) nuotrauka plius užrašas (vienos spalvos).
turi mano drauge tokius marskinelius su uzrasu ,,be silikono",be to pas ja krutine didele, anksciau nesiojo daznai ir i darba dedavos, bet kai vyrai pastoviai pamate uzrasa pradejo klausinet...tikrai? (tipo be silikono), dabar ziuriu nebesideda
o mano MB vaikam pripaiso visokiu,tai vis su kitais
sveikos, o imanoma kaip nors ta uzdeta uzrasa nuimti ir kita uzdeti? nu ne toki uzdejo koki norejau, atseit esme ta pati, bet man jau toks berysio...
noriu padaryti marskinelius "uzkietejusiam" keliautojui. gal kas ideju turi ka uzrasyt?
As irgi noriu padaryti marskinelius su uzrasu sau ir vyrui.O butu dar geriau jeigu ir su nuotrauka Idomu kur Kaune nebrangiai ir kokybiskai daro
QUOTE(erikabal @ 2009 12 06, 18:04)
nemanau kad su nuotrauka ir uzrasu itilpsi i 15 lt
vow, gera kaina
QUOTE(aureka @ 2010 03 25, 18:13)
As irgi noriu padaryti marskinelius su uzrasu sau ir vyrui.O butu dar geriau jeigu ir su nuotrauka Idomu kur Kaune nebrangiai ir kokybiskai daro
Nežinau kaip su nuotraukom. Bet užrašus tai pigiau nei t-idejose daro copy 1. Kol kas atrodo kokybiškai