Sveiki gal galit kas nors pasakyti, kur Kaune daro užrašus ir paveksliukus ant marškinėlių? seniau lyg ir buvau kažkur reklamas mačius, bet kai reikia dabar jau nerandu
HyperMaximoj
QUOTE(Goodmother @ 2007 10 02, 20:15)
HyperMaximoj
Dar Megoj,Akropolyje. O ant sportinių (ne medvilninių)- Hummel parduotuvėje-prie Muravos žiedo
Sveikos. na nezinau ar cia uzsukau bet kitos temos neradau. Zodziu uzsinorejau savo kambari papuost plakatais na aisku ne tokiais paprastais kur zurnaluose buna o tais normaliais kaip anksciau visokiu grupiu budavo ir tokie dideli tai va. Gal galetume man pasakyt kur imanoma rast plakatu normaliu ar jau nebera tokiu dalyku
QUOTE(baste @ 2007 06 21, 13:30)
Gal kas turit minčių ka jaunikiui užrašuti ant maikutės
Mano bendramokslis visai neseniai, atejo su marskineliais, ant kuriu buvo parasyta: AS TURIU SAVO NUOMONE tol kol mano zmona pasako kitaip.
Gal tiks?
Oi, neapsiziurejau, cia jau seniai klausta
Labutis,
Gal kas nors darė marškinėlius su užrašu Elektromarkt? Įdomu, kokia kokybė?
Gal kas nors darė marškinėlius su užrašu Elektromarkt? Įdomu, kokia kokybė?
ar niekas nežino, kur Vilniuje gauti plėvelę, kad padaryti užrašą patiems? atsispausdini ir su karštu lygintuvu lygini. neberandu... man reikia dovanų uždėti paveiksliuką ant stringų. kažkaip nepatogu neštis kur nors...
QUOTE(Relaxa @ 2009 02 18, 11:51)
ar niekas nežino, kur Vilniuje gauti plėvelę, kad padaryti užrašą patiems? atsispausdini ir su karštu lygintuvu lygini. neberandu...
Viena supermamietė yra sakiusi, kad šalia Savanorių Hyper Rimi yra UAB Popieriaus pasaulis parduotuvė Mylida, kurioje galima nusipirkti plėvelės, nuo kurios piešinį karštu lygintuvu galima perkelti ant drabužių. Manau, pamėginti verta