Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 18, 21:33)
aa, nemačiau. Nu man labai gražu Tavasis. Tik tas žalumas labai man prašosi nugesinamas. Bet gražu. Pavyzdys labai geras, bet ir Tavo tikrai neprastas. Šaunuolė. Lietaus irgi norėtųsi smile.gif Blin, aš myliu tą kuri Tave įkvepia smile.gif Mane irgi žiauriai įkvepia.

idomu, ar yra tokiu, kurie nemyli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 18, 20:33)
aa, nemačiau. Nu man labai gražu Tavasis. Tik tas žalumas labai man prašosi nugesinamas. Bet gražu. Pavyzdys labai geras, bet ir Tavo tikrai neprastas. Šaunuolė. Lietaus irgi norėtųsi smile.gif Blin, aš myliu tą kuri Tave įkvepia smile.gif Mane irgi žiauriai įkvepia.

Man sia va labai norejosi pakartoti, kad butu savo:)Lietaus buta, bet labai silpno, ir aisku JAUSMAS is nuotraukos 1% nuo originalo.
O ji tai tobula.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 18, 21:37)
Man sia va labai norejosi pakartoti, kad butu savo:)Lietaus buta, bet labai silpno, ir aisku JAUSMAS is nuotraukos 1% nuo originalo.
O ji tai tobula.

ar galima linką kas čia ką įkvepia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 18, 20:40)
ar galima linką kas čia ką įkvepia  blush2.gif

Iseinu sleptis po plytelem.

http://fotokudra.lt/...4&nav=aut&page=
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 18, 21:42)

man tavo foto patinka,bet ji kitokia,manau ir neturėjo būti vienoda 4u.gif VV irgi graži labai,bet ji kitokios nuotaikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 18, 20:43)
man tavo foto patinka,bet ji kitokia,manau ir neturėjo būti vienoda  4u.gif VV irgi graži labai,bet ji kitokios nuotaikos  ax.gif

O mandagioji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 18, 21:45)
O mandagioji biggrin.gif

g.gif
na tiesiog kita net nuotaika nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 18, 19:45)

nugi faina, o nuotaikos tai tikrai kitokios, nu iš kur man įkvėpimo pagauti g.gif
gal yra kauniečių norinčiu kavkės pagerti, bet man idealu dienos metu kai vaikai darže.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 18 rugsėjo 2011 - 21:26
QUOTE(Alabama @ 2011 09 18, 20:42)

unsure.gif Užsukau verysad.gif Atsiprašau. Nenorėjau Tavo foto sumažinti. Ji tikrai labai graži. Tavo apskritai abu vaikai tobulai gražūs. Kaip ir jos. Gal esu bjauri sena tarka, bet man anaiptol ne visi vaikai gražūs. Ir net ne visi kūdikiai. Tavo ir VV vaikai, mano akimis- tobuli. Belieka Tau tik toliau mokintis ir gilintis į fotografiją, kai savo tobulus vaikus galėsi ir tobulai nupaveiksluoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 18, 21:33)
unsure.gif Užsukau  verysad.gif Atsiprašau. Nenorėjau Tavo foto sumažinti. Ji tikrai labai graži. Tavo apskritai abu vaikai tobulai gražūs. Kaip ir jos. Gal esu bjauri sena tarka, bet man anaiptol ne visi vaikai gražūs. Ir net ne visi kūdikiai. Tavo ir VV vaikai, mano akimis- tobuli. Belieka Tau tik toliau mokintis ir gilintis į fotografiją, kai savo tobulus vaikus galėsi ir tobulai nupaveiksluoti smile.gif

O kas per liudni veidukai ir atsiprasimai?Man patinka mano foto, bet ji samoningai daryta, pamacius panasuma kapiusono ir vaiko.
Aciu uz medu ant sirdies:)
Atsakyti
O mano va tokia:

Susitaikęs.
Su saule. Su vėju. Su darbu kai to nesinori. Su meile ir numatytu palikuonių skaičiumi. Su maistu tam tikromis valandomis. Su mėgstama ir ne kaimynyste. Su įkyriais lankytojais. Su grotuotu gardu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 18 rugsėjo 2011 - 23:28
Laba 4u.gif

Grizau po 3 sav atostogu, dar savaite praleidau kol pasivijau skaitydama, bet buvo verta bigsmile.gif idomios diskusijos bigsmile.gif labai gaila daaaaauuuuuuuugybes istrintu nuotraku unsure.gif

Pamirsau kas Juodkalnijoj atostogavo, as netoli pieciau buvau (net pagalvojau, kad tas pats papludimys ar kalnai tongue.gif ), is pradziu tik gerejausi, paskui truputi fotografavau, o vaziuodama galvojau nepaleisiu fotiko is ranku, bet nebuvo taip blush2.gif kai juroj +27 rolleyes.gif
dar neziurejau nuotrauku, mazai yra ir zinau, kad nieko gero tongue.gif

Gotte, laukiam atvaziuojant ir galim londonietes pradet galvot apie meeta bigsmile.gif man kol kas idealiausi treciadieniai ax.gif
Atsakyti