Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 18, 18:38)
na suintensyvina gal kažkiek

tai bet as cia nuoroda juk tiesiai is ten ikeliau, tai turejo ir cia butu tokia kaip ir ten rodo
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 18, 18:39)
o man rodo va taip g.gif

nieko nesuprantu g.gif
ta prasme, fotike kazka pareguliuoji ir fokusuoja is artimesnio tasko?

hm... net nežinau kodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 18, 17:39)
nieko nesuprantu g.gif

As dabar jau irgi ne rolleyes.gif Nes kai ziuriu atskirai i nuotrauka cia ir Flickre, tai man jos tikrai vienodos atrodo, bet sitos dvi salia sudetos tai siek tiek skiriasi... g.gif O kaip tu ta palyginimo nuotrauka/koliaza padarei?
Atsakyti
ta prasme, fotike kazka pareguliuoji ir fokusuoja is artimesnio tasko?

aga
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 18, 18:51)
As dabar jau irgi ne  rolleyes.gif Nes kai ziuriu atskirai i nuotrauka cia ir Flickre, tai man jos tikrai vienodos atrodo, bet sitos dvi salia sudetos tai siek tiek skiriasi...  g.gif O kaip tu ta palyginimo nuotrauka/koliaza padarei?

su print screan rolleyes.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 18, 18:51)

o siti stebuklai tik tavo fotike galimi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 18, 17:53)
su print screan rolleyes.gif

Isvada - arba tavo monitorius Flickr ir SM skirtingai rodo, arba mano biggrin.gif Arba kazkuriai is musu akiniu reikia (nenustebciau, jei man... cool.gif)

O tikrai, ka reiskia tas fokusavimas is artimesnio tasko? As tik zinau, kad pas mane fotike ju yra devyni, ir galima pasirinkti, i kuri fokusuoti - bet cia turbut ne tai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 18 rugsėjo 2011 - 17:58
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 18, 18:53)

tai aisku biggrin.gif

o jei rimtai, tai reiktu ziuret instrukcijoj arba pagooglint, ar yra konkreciam modelyje. žinau, kad canon 60D nera. yra: Canon 1DIII, 1DIV, 1DsMkIII, 5DII, 50D, 7D, Nikon D3, D3x, D300, D700, Sony A900, Pentax K20

bet su tuo nustatymu irgi vargo vakariene, bent jau man smile.gif zaidziu su tekstu, bet tip top toj vietoj kur noriu fokuso negaunu smile.gif
Papildyta:
o man rodo va taip g.gif

man ir flickr, ir SM rodo vienodai. ir rodo taip pat, kaip pas tave screen shot'e kairej pusej
Atsakyti
Stiklinė baltos spalvos. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Zirze, man irgi rodo taip pat tiek sm tiek flickr. Foto spalviškai tokia pat, kaip tavo kairė.
Šiaip paprasta, bet gražu
Atsakyti

QUOTE(Ka @ 2011 09 18, 19:05)
Stiklinė baltos spalvos.  smile.gif

liuks rolleyes.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 18, 19:00)

man ir flickr, ir SM rodo vienodai. ir rodo taip pat, kaip pas tave screen shot'e kairej pusej

QUOTE(Yvette @ 2011 09 18, 19:08)
Zirze, man irgi rodo taip pat tiek sm tiek flickr. Foto spalviškai tokia pat, kaip tavo kairė.
Šiaip paprasta, bet gražu

aciu rolleyes.gif

tai bet kame tada saknys, cia gal sm kokie nustatymai turi buti g.gif nes jeigu butu monitoriaus problema, visur matyciau vienodai g.gif
Atsakyti
Nelabai megstu as geles fotografuoti, analizuoti irgi..bet paskutine roze kabina.. smile.gif

Ka, cia pas tave baltas baltame? 4u.gif As matau puse stiklines baltos, kita puse - ruda. Ir fono apacia balta, virsus - ruduoja, bet nedaug..Bet gal vel mano monitorius kaltas..
Atsakyti
Mano baltas baltame vėl gi nėra visiškai švariai baltas. Susikėlusi nuotraukas į kompiuterį pagalvojau, kad reikia atspindėti šviesą su balto popieriaus lapu ar dar kuo nors, tada bus visai balta. smile.gif Bandysiu rytoj tai daryti, šiandien jau šviesios nebeliko ant palangės. smile.gif
Atsakyti