Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paluri @ 2011 09 27, 11:30)
O as vakar ISO 3200 isbandziau ir tai visai nieko (o gal tik man taip atrodo...) smile.gif

Su kokiu?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 27, 12:35)

Canon 1100D kitinis 18-55mm
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 09 27, 11:39)
Canon 1100D kitinis 18-55mm

Parodyk. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 27, 12:55)

Cia vienas is mano bandymu nepalankiom aplinkybem, leidziantis saulei, pavesyje, su Av rezimu. Mano akimis ziurint nera daug triuksmo, nors ISO 3200

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 09 27, 12:01)
Cia vienas is mano bandymu nepalankiom aplinkybem, leidziantis saulei, pavesyje, su Av rezimu. Mano akimis ziurint nera daug triuksmo, nors ISO 3200

Mano fotikas raudodamas isejo parukyti biggrin.gif
Tu flikre esi?
Atsakyti
Aš irgi fotkinu su canon eos 1100d kitiniu, tai fotkinau ant auto, ISO parinko 2500, va kaip gavos

user posted image
Atsakyti
Alabama, aha. Bet ir su 800 labai neverkiu, nes apskritai gal 2 kart buvau iki tiek kėlusi biggrin.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 09 27, 10:51)
sakai pentaxo kitinis yra geresnis uz nikono arba canono? rolleyes.gif naujiena

Yra tų kitinių atskiros klasės, bet šiaip daug kur skaičiau, kad geresni stiklai (kai rinkausi fotoaparatą, aš jau nebepamenu kodėl ir kaip). Be to ir pagal kainas lygina (kaip pavyzdžiui, sako Tefal keptuvės tai neblogos, bet tokių kainų tai nevertos biggrin.gif )

http://www.photozone...-report?start=2
čia yra aprašytas tas objketyvas ir kalba apie canon ir nikor, tingiu labai išsamiai verstis, o kiek primečiau, nesupratau ką čia rašo blush2.gif

Pasižiūrėk jei įdomu 4u.gif Nes aš nesupranty kas tas and a level up from the rest of the gang such as jeigu - išėjusius poilsin, tai tada gal be reikalo juos lygina. Nu vnz, jei Tau pačiai įdomu, pasidomėk.

The Pentax SMC DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL is a surprisingly good kit zoom although it has its weaknesses specifically at 18mm. The center and border performance is fine here but the extreme corners are somewhat soft. Pronounced vignetting and reduced contrast are also present at f/3.5. At 35mm and 55mm the situation is much better. CAs are very well controlled. The build quality is good for a kit zoom and a level up from the rest of the gang such as the Canon EF 18-55mm f/3.5-5.6 or Nikkor AF-S 18-55mm f/3.5-5.6 ED. All-in-all a good offer from a price/value perspective but naturally there're better lenses out there ... with a much higher price tag.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 27 rugsėjo 2011 - 12:12
QUOTE(Alabama @ 2011 09 27, 13:05)
Mano fotikas raudodamas isejo parukyti biggrin.gif
Tu flikre esi?

Esu - viltisl smile.gif
Atsakyti
Čia užvakar išbandžiau savo naują canon 550d, bet iki tiek nekėliau iso, negaliu pasakyti, kaip ten...
BEt susidūriau su kita bėda. Mano senuko 400d nutraukas atidaro PS4, o štai šito naujo neatidaro.. Kodėl? Juk ten tas pats CR2 file.

Rašo: "Could not complete your request because it is not right kind of document"

Kodėl? Juk tas pats formatas abiejų fotikų, kai fotkini raw rėžimu... Ką nors gal reikia instaliuoti? Kvaila bakaulė aš... kaip norėjau sutvarkyti tas foto, ale man neatidaro.. verysad.gif
Atsakyti
Nors be ryšio taio plygint, vis vien nėra vienodų aplinkybių, bet ir aš rodau.

ISO 3200 (AV - f. 2.2.; 1/200)
user posted image

ISO 6400 (AV -f. 2.2; 1/400 s)
user posted image

Šiaip su AV patalpoj nefotkinu, bet buvo užstatyta, tai nebebandysiu iš naujo...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti