Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 18, 12:21)
Faina ideja  thumbup.gif Tik rodykles turetu paciam lekstes centre susieiti, jei jau laikrodis  mirksiukas.gif Ir man tai noretusi svarios ryskios nuotraukos, o ne grudetos...  ax.gif

Tik kai jau sukėliau į kompą pamačiau, kad trečia ir devinta valanda nesueina į vieną liniją ir kad rodyklės ne centre, kitą kartą reikės kruopščiau ir atsakingiau pasiruošt fotkinimui.

O grūdas tam, kad lėkštė taptų "nešvari" kaip užteršti mūsų organizmai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 09 18, 11:23)
O grūdas tam, kad lėkštė taptų "nešvari" kaip užteršti mūsų organizmai  biggrin.gif

O kaip tai siejasi su laikrodziu tema? unsure.gif
Atsakyti
Gal ne taip supratau užduotį. Ar reikia būtinai fotografuoti tikrą laikrodį, kuris rodo tikras valandas? smile.gif Jei taip, tada sorry, nuotrauka netinkama žaidimui smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 09 18, 12:05)
Gal ne taip supratau užduotį. Ar reikia būtinai fotografuoti tikrą laikrodį, kuris rodo tikras valandas?  smile.gif Jei taip, tada sorry, nuotrauka netinkama žaidimui  smile.gif

Nu kad ne.Bet koks laikrodis tinka.Tavo nuotrauka man jega.
Atsakyti
Man irgi patiko nuotrauka. Su prasme, mintimi. smile.gif
Atsakyti
wink.gif wink.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 18 rugsėjo 2011 - 12:23
O kur foto?
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 18, 10:50)

Baltas baltame. Ar gerai?  unsure.gif Man atrodo, kad lyg truputi rausva... bet tas ciklamenu baltumas ir yra su trupucio rausvo atspalvio, tai nezinau, ar cia brokas, ar normalu  g.gif

visai patiko tavo ciklamenai smile.gif pašviesinta man dar geriau žiūrisi
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 09 18, 13:05)
Gal ne taip supratau užduotį. Ar reikia būtinai fotografuoti tikrą laikrodį, kuris rodo tikras valandas?  smile.gif Jei taip, tada sorry, nuotrauka netinkama žaidimui  smile.gif

iš visų rodytų laikrodžių taviškis kol kas man labiausiai patinka. Pamąstei ir kažką kitokio padarei. Liuks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 rugsėjo 2011 - 13:24
QUOTE(jlclove @ 2011 09 18, 10:23)
labas rytas

vakar su seima buvom parke,

antroji man patinka rolleyes.gif

QUOTE(Myce @ 2011 09 18, 12:11)
Laikrodžių temai  smile.gif  Šiandien baigės photoshop'o galiojimas...  unsure.gif  doh.gif

va cia tai liuks ideja, patinka foto thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū kam patiko idėja ir foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 09 18, 12:05)

As juk ne to klausiau smile.gif Man buvo (ir tebelieka) neaisku, kuo nesvari lekste (kaip pateisinimas grudui) ir uztersti musu organizmai siejasi su laikrodziu tema - ir su tavo nuotrauka unsure.gif Lekstes-laikrodzio ideja patiko, jau sakiau 4u.gif Prasmes matyt nepagavau, bet tai nieko tokio mirksiukas.gif
Atsakyti