Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(je t'aime @ 2011 09 26, 17:51)
laaaabas visoms. smile.gif

Labas smile.gif

Visos spalviskai veza, bet paskutine tai UNREAL PRODUCT. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 26, 18:51)
Labas smile.gif

Visos spalviskai veza, bet paskutine tai UNREAL PRODUCT.  wub.gif

ačiū 4u.gif

tik įtariu, kad be spalvų daugiau nieko jose ir nėra. smile.gif aš čia sau garsiai priekaištauju, jeigu ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 09 26, 20:07)

man paskutine bigsmile.gif
viskas patiko wub.gif spalvos, saules spinduliai, pati moteryte kokia faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 09 26, 16:51)

kadangi senokai kažką rodžiau, tai įmesiu savaitgalinius papyškinimus kaime.

linkėjimai. smile.gif

LABAI PATIKO rolleyes.gif ir spalvos, ir turinys, ir šviesa, ir obj gražiai piešia rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(maija @ 2011 09 25, 17:52)
Atrodo radau ta filmuka, kur kazkas senai buvo idejes smile.gif CIA4u.gif

QUOTE(Degutė @ 2011 09 25, 22:43)
jei pačiam PS, tai va,  čia. ten ir daugiau filmukų ta tema yra.

Ačiū, merginos. Jau lyg ir susitvarkė viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 25, 23:37)

pasistengsiu ryt peržiūrėt jau pavargus šiandien smile.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 09 26, 08:19)

jlclove, grazus vaiku portretukai, tik as spalviniu actionu aklai nenaudociau nes gaunasi zali, pilki, melyni veidai.  Kartais juos reikia pakoreguoti nes skirtingom foto, skirtingai prisitaiko...
JB dar paieskociau kitokiu vertimu budu, siuose kiek per balta oda.
Daugiau Flickr mirksiukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 09 26, 09:34)

Paskutine:smile.gif

Pirmoje ir trecioje trukdo mergytes plaukai ant veido.Fonas.Visos nuotraukos labai suspaustos.Antra butu nieko, bet blasko juoda linija.

QUOTE(levap85 @ 2011 09 26, 12:04)
As tradiciskai prisikabinsiu prie fono- antroj blasko ta juoda tiesioji, o trecioje ta tvora fone tai man labai nelebai  unsure.gif

QUOTE(Cheles @ 2011 09 26, 12:19)

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 26, 15:37)
Man patiko tavo pabandymai, šian berods jau geresni  bigsmile.gif  Patiko ir actionai uždėti. Pirmojoj taip trūksta alkūnės man, bet emocija gera, spalvos irgi, patinka mergytės apranga ir man ji gražiai prie to fono [asvaltinio] atrodo.
Antroji kiek nedaug per šviesi, trūksta man edvės. Nors tas šviesumas mane dbr ir veža  mirksiukas.gif Trečioj trukdo sruoga nat akytės, kiek mažai trūko, spalvos gražu, negražu grotos... Man ko tai erdės stoka ir vėl  blush2.gif Kitas flicke smile.gif

didelis jums dekui uz komentarus 4u.gif net neisivaizduojat kiek daug man jie reiskia 4u.gif nors minusu dar daug pastebite, bet as savimi labai didziuojuosi, nes palygindama nuotraukas, darytas pries metus tarkim ir dabar, tai kaip zeme ir dangus biggrin.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 09 26, 16:51)

kadangi senokai kažką rodžiau, tai įmesiu savaitgalinius papyškinimus kaime.

spalvos kokios rudeniskos ir paskutine foto ypac patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 09 26, 12:04)
* Kai visos aplinkybes palankios tai ir nemokant galima geru nuotrauku padaryti smile.gif

** Diafragma riboja, bet siuo metu turiu tai ka turiu, todel turiu ismokti daryti geras nuotraukas esant blogom aplinkybem.

Jeigu ką, tai aš nesikabinėju, tik garsiai mąstau 4u.gif
* Drįsčiau nesutikti, nebent kalba eina apie muilinukus smile.gif Va bepusryčiaudama per M-1 Plius girdėjau reklamą apie Fuji... Tikslesnio modelio neužfiksavau, bet akcentuoja, kad 15 kartų artina ir leidžia užfiksuoti net sunkiai pagaunamus objektus, va taip. O aš čia su savo veidrodiniu vargstu, lakioju aplink vaikus ir nė velnio nepagaunu fokuso lotuliukas.gif doh.gif O Fuji ima ir pagauna, net gero fotografo prie tokio fotiko nereikia ir dar mažas, sako kišenėj telpa, o tai dabar tąsausi savąjį paskui vaikus biggrin.gif
** Manau, kad riboti gali ne tik diafragma, bet ir blogos aplinkybės. Viena yra išmanyti techniką, na žinoti, kaip ji veikia, kaip ją išnaudoti, bet kita svarbi pusė yra mokėti atsirinkti geras sąlygas, jas išnaudoti ir vengti blogų.
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 09 26, 18:51)
įmesiu savaitgalinius papyškinimus kaime.

Smagu, kad uzbegi biggrin.gif biggrin.gif Dazniau prasau smile.gif
Man labai patiko thumbup.gif . Nuotraukos kvepia rudeniu ir mielu kaimisku naturalumu. Patiko sviesa, mielai ziurisi isgriuvusi tvora tarp obelaiciu kamienu,veidrodukas ant vinuko, spinduliukai paskutineje. bigsmile.gif

Ei, merginos! Gal uzteks skablti kaili paluri tongue.gif Manau uztektinai informacijos sugromulojimui cool.gif Gero po truputi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 27 rugsėjo 2011 - 08:16
Ar gali buti, kad Canon 550 maximalus darbinis ISO 400?Ir tai jau triuksmai baisus.Ant 800 jau neimanoma.kazkaip man nesitiki.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 27, 09:12)
Ar gali buti, kad Canon 550  maximalus darbinis ISO 400?Ir tai jau triuksmai baisus.Ant 800 jau neimanoma.kazkaip man nesitiki.

man tai nesitiki, nes mano senesnis modelis kartais ir su 1000 susitvarko, rodyk pvz, kiek permečiau pvz ir palyginimų tai manau turėtu tvrakytis tikrai su daugiau nei 400
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 27, 09:25)
man tai nesitiki, nes mano senesnis modelis kartais ir su 1000 susitvarko, rodyk pvz, kiek permečiau pvz ir palyginimų tai manau turėtu tvrakytis tikrai su daugiau nei 400

Na ir man nesitiki.Pvz neduosiu, nes geda ir rodyt, nes baisu ten.800 jau buna siaube-siaube.Bet gal kazkas pasiregulioja jame?Gal as kazko nezinau?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 27, 09:10)
Jeigu ką, tai aš nesikabinėju, tik garsiai mąstau 4u.gif
* Drįsčiau nesutikti, nebent kalba eina apie muilinukus smile.gif Va bepusryčiaudama per M-1 Plius girdėjau reklamą apie Fuji... Tikslesnio modelio neužfiksavau, bet akcentuoja, kad 15 kartų artina ir leidžia užfiksuoti net sunkiai pagaunamus objektus, va taip. O aš čia su savo veidrodiniu vargstu, lakioju aplink vaikus ir nė velnio nepagaunu fokuso lotuliukas.gif  doh.gif O Fuji ima ir pagauna, net gero fotografo prie tokio fotiko nereikia ir dar mažas, sako kišenėj telpa, o tai dabar tąsausi savąjį paskui vaikus biggrin.gif
** Manau, kad riboti gali ne tik diafragma, bet ir blogos aplinkybės. Viena yra išmanyti techniką, na žinoti, kaip ji veikia, kaip ją išnaudoti, bet kita svarbi pusė yra mokėti atsirinkti geras sąlygas, jas išnaudoti ir vengti blogų.

Tik veidrodinuku savininkai fotografuoja klupedami, guledami ar uzsilipe ant kopeciu smile.gif Mano vyrui tai vis dar keistai atrodo mano fotografavimo budai biggrin.gif O su muilinem zmones tiesiog fotografuoja vaika is virsaus, stovedami...ir pan. Po to sako "gera fotika turi, gal ir man toki reikia nusipirkti" smile.gif
Tiesa del aplinkybiu, as bandau fotografuoti tada kai yra laiko ir pasitaiko proga, tik retai ka nors suorganizuoju... Reikia daugiau derintis prie aplinkybiu, tada ir diafragmos uzteks wink.gif (kol kas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 27 rugsėjo 2011 - 09:54