Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Cheles @ 2011 09 26, 12:19)

keistuoliu teatro nuoma aplankyk...

Labai ačiū, pabandysiu smile.gif Labai labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 25, 21:54)
Ka -> Nugaro... vėlgi - vyras/moteris? Plaukuota sėdinė, bet visgi verčia pagalvoti - ar ten mot, ar vyr? Patinka, kaip stuburkauliai išeina  smile.gif

Pradedu galvoti, kad gerai, jog priverčia paspėlioti. biggrin.gif Nebūtina gi viską aiškiai matyti kaip ant delno. smile.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 09 25, 23:51)
ui kokia nugaryte biggrin.gif man patiko. toks lengvas nude. ir abejoniu del vyro nekilo smile.gif

Džiaugiuosi. ax.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 09 26, 09:19)
Ka, man vel piesianti sviesa patinka, isryslinanti stuburkaulius, plaklelius, oda, na bet poza tokia drieziska biggrin.gif

Driežiška.. laugh.gif Įdomus pastebėjimas, nebūčiau sugalvojusi. biggrin.gif Smagu, kad patinka šviesa. bigsmile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 09 26, 10:34)

Džiaugtis. bigsmile.gif

QUOTE(Cheles @ 2011 09 26, 13:19)
su visais siurpuliais smile.gif as tokio stiliaus foto "neikertu", tai ir nepasisaskysiu dol foto.. Bet va nuotrauku serija su visom dalim, tai noreciau pamatyt smile.gif teskite, teskite ax.gif

Tęsiu. cool.gif

Gera užeiti ir rasti tiek pastebėjimų apie savo nuotrauką. Įdomu išgirsti kokius pamąstymus sukelia darbas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 26, 14:26)
Labai ačiū, pabandysiu smile.gif Labai labai ačiū.

Teja salonas brangus, bet grazus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka smagus tavo bandymai. Patiko tiek ranka, tiek nugara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 09 26, 14:43)

tai kad normalios ten kainos sakyciau smile.gif
Atsakyti
Laukine, ad Lietuvos Kino studija nuomodavo, del vaikisku nezinau, bet jei reikia labai senoviniu dar ten galima paziuret.
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 09 26, 13:43)

QUOTE(Cheles @ 2011 09 26, 14:12)
Laukine, ad Lietuvos Kino studija nuomodavo, del vaikisku nezinau, bet jei reikia labai senoviniu dar ten galima paziuret.

Ačiū, merginos. Reikia tarpukario turbūt.. Žiūrinėjuosi visur. Vaikams daugiausia visokios boružės ir nykštukai, tai manau koks teatras labiausiai tikėtina, kad turės, nes nuomos punktai tai visur tie karnavaliniai vaikų.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jungiuosi prie pradedančių fotografuoti, esu visiškai "žalia", neseniai pradėjau lankyti kursus, mano fotoaparatas paprastas, neprofesionalus - Panasonic Lumix DMC-TZ5, tiesiog nepramokus nenoriu pirkti gero, kad žinočiau, ko noriu apskritai iš fotoaparato, tai bandau mokintis dabar su šiuo.... ir iškilo keblumų, nes ko gero jame nėra funkcijos, kuri keistų diafragmos atsivėrimą, gal kas susidūrė su tokia problema? g.gif nu negalvojau, kad šis fotoaparatas toks paprastas,k ad net diafragmos negalima keisti pačiam. Kiti parametrai - išlaikymas, ISO keičiami rankiniu būdu, o va diafragmos nerandu. Ant foto užrašyta, kad 3,3 - 4,7.
Ko gero reikės man ilgai netempti su naujo fotoaparato įsigijimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 09 25, 23:51)
http://www.flickr.co...s/65683242@N06/
na kaip man siandien sekesi palyginti su vakarykstem nuotraukom blush2.gif ?

Man patiko tavo pabandymai, šian berods jau geresni bigsmile.gif Patiko ir actionai uždėti. Pirmojoj taip trūksta alkūnės man, bet emocija gera, spalvos irgi, patinka mergytės apranga ir man ji gražiai prie to fono [asvaltinio] atrodo.
Antroji kiek nedaug per šviesi, trūksta man edvės. Nors tas šviesumas mane dbr ir veža mirksiukas.gif Trečioj trukdo sruoga nat akytės, kiek mažai trūko, spalvos gražu, negražu grotos... Man ko tai erdės stoka ir vėl blush2.gif Kitas flicke smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2011 09 26, 14:30)

Norisi pamatyti visas foto iš karto kaip seriją, tada man rodos, net nekiltų abėjonių, ar čia vyras mirksiukas.gif tiesiog, manau, kad tas vyras gracingas labai, sprendžiu iš plaštakos bigsmile.gif
Atsakyti
Carpie diem, sveika. Na, aš turiu panašų, tai tikrai su juo nesimokau, nes manau, kad su kiekvienu mokytis reiktų atskirai smile.gif Bet naudoju visokiems buitiniams reikalams kai prireikia, arba vaikui pažaisti. Negaliu Tau padėt, gal kas kitas pakomentuos, čia dauguma vis vien su veidrodžiais, tai pasimiršta kaip ten naudotis su muilinukėm 4u.gif Bet kompoziciją, šiaip praktikuotis gi gali wink.gif Tik blykstę išjunk.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 26, 14:50)
Ačiū, merginos. Reikia tarpukario turbūt.. Žiūrinėjuosi visur. Vaikams daugiausia visokios boružės ir nykštukai, tai manau koks teatras labiausiai tikėtina, kad turės, nes nuomos punktai tai visur tie karnavaliniai vaikų.

LKS tikrai yra ir nebrangu visai, bent mums buvo 4u.gif Tik prieš Kalėdas sunku ką rasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 26 rugsėjo 2011 - 15:51
QUOTE(kristukass @ 2011 09 25, 18:09)
As koliaza rudenini bandziau lipdyt... Suds...?

Man nea...nelabai pati ka teismanau tuose koliazuose, pati kartais lipdau nelipdomus dalykus, bet...Visu pirma man siame koliaze nesiderina trys virsutines nuotraukos su kitomis...nei mergaite, nei tie sermuksniai cia netinka prie kitos mergaites ir obuoliu...
Tos sesios nuotraukos su obuoliais, gal apatine viduryje esancia, reikejo kelti i kairiji kampa, kad nebutu obouliai prie obuoliu...ir ta sirdute tokia truputi ne prie ko....gal dar kur prie sijonuko ar pintineles reikejo ja nufotografuoti prisegta is toleliau....ar kazkur italpinti nuotraukoje prie skecio ar dar kazkur...na, truputi per daug nuotrauku ir truputi nesuristos viena su kita...nesvarbu jei bendra tema -ruduo rolleyes.gif

Ups, Kristuk, sorry...gi ta sirdute dera prie pirmuju virsutiniu triju koliazo nuotrauku...na, zodziu...einu pogulio, o tai galva nedirba po gimtadienio baliuko... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 26 rugsėjo 2011 - 16:29
laaaabas visoms. smile.gif

kadangi senokai kažką rodžiau, tai įmesiu savaitgalinius papyškinimus kaime.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

jau trečia savaitė kaip kalbinu brolį nusifotografuot. lyg ir šią savaitę sutiko. jeigu vėl neatras priežasčių atidėjimui. biggrin.gif tikiuosi šįkart kažko kitokio nei įprastai.
o šeštadienį renginį fotografuosiu, nuomosiu blykstę, be jos niekaip, su aukštais ISO mano popsas nesusitvarko. baisiai bijaaaaaauuu, atrodo, ne mano sritis tas renginių fotografavimas.

linkėjimai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 26 rugsėjo 2011 - 16:54