pandre, o la la la, vienintelė, jlclove, Zirzė, dėkinga už komentarus mano nuotraukom "Love story" serijai
ale šiandien jau žiūriu, man tos spalvos, rodo irgi pilkas, prie kito prisėdi kompo, normaliai, nebežinau kur dėtis, o ir buvo mano sumanymas, kad būtų, kaip su actionu kokiu
gal ir negerai... bet dbr nenoriu natūralių... Tikiuosi, toks mąstymas greitai praeis man, kol kas eksperimentai.
pandre -> tavo boksininkas tikrai fainas, tik man trūksta alkūnės kairės nukirptos ir tas jo šypsnis keistas, nežinau ar tinka čia, norėtųsi visos kriaušės, bet rankos nutaikytos ir žvilgsnis į mus, tai kažkaip nežinau.
jlclove -> patiko tas kiap kaštonas, tik trūksta kiek erdvės man jam, nukirpta apačia, jei būtų tilpus apačia, tada fainiau būtų
žolytes su lašiukais gražiai rodo mano monitorius, spalvos patinka. Labai fainai pagavai bitutę skrendančią - liuks. Leliukų nuotraukos: pirmoji čiužia, ten kalnas, ar kas? Labai krenta į akis nelygus horizontas, dbr į tai labai dėmesį kreipiu ir pagalvojau važiuodama šiandien - jei fotografuočiau ant stataus kalno, turėjau įdėją fotosesijai vienai, bet jaučiu - visi galvotų, kad čiuožia fonas...Man patiko paskutinės nuotraukos spalvingumas
"
tai jei sauleta diena, vadinasi geriausi yra tokie nustatymai fotografuojant vaikus: ISO 100, F kuo maziausias , islaikymas min 1/250, ir ekspozicijos kokiu +2, ane" Na kad aš šaindien fotografavau merginą vakarėjant, tai man buvo taip: ISO100, F2.8, oišlaikymą dariau 1/1600s ir tai dar buvo šviesu
kažką aš ne taip minkau, ar kame reikalas? Nu toks trumpas išlaikymas, vienur iki 1/2000s ėjo...
Laukine25 -> Labai faina tavo nuotrauka, pritariu nuomonei dėl rudens, aš irgi jo nelaukiu, vasara labai žavi ir mane tuom, kad "nuogi vaikai, lengvi rūbai"...
Ka -> Nugaro... vėlgi - vyras/moteris? Plaukuota sėdinė, bet visgi verčia pagalvoti - ar ten mot, ar vyr? Patinka, kaip stuburkauliai išeina
kristukass -> Patiko tavo koliažas rudeninis
ir spalvos geros, man amžina ir opi problema, tai kitų bent pasigrožiu.
paluri -> tavo nuotraukoms jau išsakė ir pagelbėju, galiu tik pastumėti eiti į priekį, bandyk, bandyk ir išmok PS naudotis, tikrai geras ir vertingas dalykas
Šianien fotografavau mergina, na, tikiuosi su rūbais šį kartą pataikia, che che, likau patenkinta antra fotosesijos dalim be proto, kai rasiu laiko, prisėsiu, permesiu, prifotkinau 6gb RAW režimu, nes fokusas vis nušoknėjo, tai kiekvienos pozos po 4foto kažkur. Nesuvokiu, kas blogai, ar objektyve, ar fotike? Tai teko pyškint.. Nu tikrai biesas ima, turėjau du fotikus - canon 400d ir 550d.