Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 09 25, 16:33)
Džyzus.. laugh.gif Čia yra žmogaus nugara.

tai cia ne vyrisko nuogumo serija? smile.gif
Tai reiskias vyro nugara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 24, 11:38)
Truputėlis erotikos.  nail.gif

man patiko ši erotika biggrin.gif Tokia elegantiška ranka smile.gif Tik, galvoju, gal kadravimas kitoks tiktų g.gif Kitą pusę fotkinti, kad dešinė pusė labiau būtų užpildyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 25, 16:34)
tai cia ne vyrisko nuogumo serija? smile.gif
Tai reiskias vyro nugara biggrin.gif

Vyriško. Tęsiu. Tik man kantrybės trūksta surinkti visus kadrus ir pateikti kaip seriją vienu metu. biggrin.gif Jaučiu, kad kitus kadrus man reikės pajausti, išgalvoti, nešiotis mintyse ilgai. Tuomet man pačiai lengviau jau vien fotografuoti. smile.gif

Mamagute, 4u.gif . Galbūt ir nieko toks kadras, bet tuomet nebus tokios gražios šviesos. Reiktų sukti vyrą į kitą pusę, o kitoje pusėje daiktai ir panašiai. Nebe siena ir ramus fonas, kurio man taip norisi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 25, 16:27)
youtube pabandyk paieskoti rolleyes.gif

Bandžiau, bet nelabai ką radau... sad.gif nežinau, pagal kokius raktinius žodžius iškoti...
Atsakyti
Sveikos,

Kazkokia keista stadija atejo, visos nuotraukos man nebegrazios... Bandau su manual fotografuoti, bet ne kas dar iseina sad.gif O su auto irgi nebegrazu, blykste issoka labai daznai.
Arba pirstus, alkunes nukertu, ikelus i kompa pamatau tokias klaidas, bet fotografuojant - ne sad.gif
Naktimis sapnuoju, kad fotografuoju smile.gif)

Vakar sauleta vidurdieni pavesyje fotografavau, su auto - blykste issoka visada, manual ir be blykstes - nuotraukos per tamsios.

Pvz sita, man atrodo tamsi: (cia ne FS, tik mokausi fotkinti) (cia su partial metering mode, F5.6, 1/200, ISO 100)

user posted image

O cia blykste viska gadina:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 09 25, 16:14)
Pasirinkau, tas pats. Kažką dar reikia susireguliuot g.gif Laukinė sakė PS susireguliavo pagal tą filmuką ir dabar viskas čiki. Tik va kur gauti tą filmuką? g.gif

Atrodo radau ta filmuka, kur kazkas senai buvo idejes smile.gif CIA! 4u.gif
Atsakyti
Ne komentarams foto, tiesiog linkėjimai
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 09 25, 17:44)

O cia blykste viska gadina:

o man sioji kaip tik labiau patinka, nei pirmoji smile.gif ir net nebuciau pasakius, kad cia su blykste fotkinta smile.gif o jeigu nori, kad prie Manual rezimo nuotraukos sviesesnes butu, siek tiek pereksponuok smile.gif as dabar perejau ant Av rezimo, ir kaip sako Alexo, gyvenimas palengvejo biggrin.gif
o turint gera fotoaparata, fotografuoti ant autorezimo, manau, yra didziausia nuodeme!!! tongue.gif
Atsakyti
As koliaza rudenini bandziau lipdyt... Suds...? laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 25 rugsėjo 2011 - 17:09
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 25, 18:07)
o man sioji kaip tik labiau patinka, nei pirmoji smile.gif ir net nebuciau pasakius, kad cia su blykste fotkinta smile.gif  o jeigu nori, kad prie Manual rezimo nuotraukos sviesesnes butu, siek tiek pereksponuok smile.gif as dabar perejau ant Av rezimo, ir kaip sako Alexo, gyvenimas palengvejo biggrin.gif
o turint gera fotoaparata, fotografuoti ant autorezimo, manau, yra didziausia nuodeme!!! tongue.gif

Pirmoji su Av fotografuota smile.gif ir be blykstes. Reiketu pakoreguoti exposure, tipo +1, ar teisingai supratau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 25, 18:09)
As koliaza rudenini bandziau lipdyt...

Man patiko. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 25, 18:09)
As koliaza rudenini bandziau lipdyt... Suds...?  laugh.gif

man patinka smile.gif grazu

QUOTE(paluri @ 2011 09 25, 18:17)
Pirmoji su Av fotografuota smile.gif ir be blykstes. Reiketu pakoreguoti exposure, tipo +1, ar teisingai supratau? smile.gif

taip, tai ne su manual fotkinai, o su pusiau auto mirksiukas.gif o del exposure - taip, teisingai rolleyes.gif beje, visada alima pasviesinti su PS rolleyes.gif
Atsakyti