Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

kristuk, patiko tavo nuotrauka "Delnai". Bordo-ruzavos spalvos susisaukia su mergaites rankogaliais, kaspinu plaukuose ir taip mielai ziurisi.Idomiai smile.gif

Koliaze, labai fonas nueinancios alejos grazus, bet mergyte kiek netvarkingai ir isitempus sedi. Antroji miela, tik kiek daugiau aplink erdves noretusi, kad kadras nesibaigtu ties kaklo trikameliu ir nenukirstu kaspinelio.
Siaip spalvos visose foto tiesiog nuostabios. Negaliu atsiziureti.

Almost, aciu uz pamokyma apsaugot savo puslapiuko foto.

mamagute, man antrasis variantas geresnis. Jis sviesesnis ir svelnesnis. Mano galva, labiau tinkantis siam svelniam geles ziedui.

pandre, nieko aisku nenutuokiu apie juostos foto, bet man lyg viskas normaliai.Daugiau kadro sutvarkymo problemu matau, bet siaip smagios foto. Uzjauciu del tooookio juostos ryskinimo...

Boksininkas geras smile.gif Geras zvilgsnis, ranos pasiruosusios smugiui ir tikrai panasu, kad ne i ta maisa tongue.gif

gotte, graziai tau isikurti UK. Grazi Siauliu foto. Pirmoji miela. Antroji svelni, kaip ta besileidzianti saulute ir supancios smilgos. Cia tikros tatu ar priklijuojamos?

Svajone musu, mielos avytes smile.gif Patinka kaip jos kadre ziurisi. Tos vienos aveles itemta virve ir kitos laisvos avys salia savotiska itampa nuotraukoje kuria. Patinka. Graziai juosta "piesia".

Žydraake, labai mielas kadras su berniukais hamake, bet JB vertimas arba negeras, arba juo jau nelabai galima pataisyti isdegusios foto.

Yvette , smagu del laimetos Ievukio fotosesijos, plius dar tokiom sauniom salygom biggrin.gif

Zirze, ocho kokie eksperimentai! Super. Man apdirbimas labai grazus, tik kaires kiek daugiau norisi.

rG, skaniai sukramciau tavo mintis smile.gif

neiste, pirmojoje nuotraukoje mergina del netinkamai krentancio megztuko stambi atrodo, nors tokia visai nera. Nepatinka taip pat netvarkingi susivele plaukai ir ties kakta bei skruostais padegusi oda.

Antrojoje labiau patinka sviesesnes spalvos, poza, zvilgsnis. Kiek ar su spalvom padirbeciau.

Smagi trecioji, tik apdirbimas violetiskai pilkokas (oda ypac keistai ziurisi) ir kiek daugiau erdves mergaitei reiktu. Nejaukiai kadro krastas ties pat alkune eina.

Ka, grazi sviesa, ranka. Yra kazkiek paslapties...

noisy-B, as balsuociau uz spalvota, bet spalvas patvarkyciau taip, kad oda ne tokia pilka atrodytu...

Poros fotosesija sauni. Man patiko 2,4,5. Kitos irgi smagiai ziurisi jei ziuri i jas kaip i Love story. Paskutineje is vaikinuko galvos du medzio saku "ragai"dygsta. fotkindama zingsniuka i sona buciau padariusi..

jlclove, lapuko gyslos ir faktura mielai ziurisi, melynas ziedelis nelabai israiskingas, nors fonas graziai sukasi, kelmuciai mieli, nors is kiek dar zemiau bandyciau fotkinti. Isiziojusio spygliuocio arba kiek apacios daugiau norisi, arba dar labiau apkarpyti, kad labiau centre issiziojusios seklos matytusi ir neblaskytu dekesio i salis styrantys tie pagaliukai.
Kas cia per zydra gelyte oranziniu viduriuku? Labai idomi.
Klevo lapas idomus. Tik ji as apverciau aukstyn kojom ir man jau smagiau ziurisi. Grazi sviesa, lapo spalvos, rasa.
Zolyte su lasiukais faina, bet truksta kazkokio akcentelio.
Musiuke, kybanti ore, puikiai pagauta! smile.gif Super. Tik kaireje as kiek nukirpciau ryskiaspalvio ziedo, kad ne taip atitrauktu demesi nuo musiukes.
Aguona elegantiskai zavi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 25 rugsėjo 2011 - 10:17
robobebras tavo žodžiai dievui į ausį nukeliavo smile.gif)
Trumpai apie savo vakarykštes krikštynas. Kadangi susvėlavo ten viskas tai nebegalėjo krikštyti toj tamsioj patalpoj, nes vestuvės jau turėjo būti, tai užkėlė mus ant stogo į koplytelę, tai ten šviesu aš tap apsidžiaugiau smile.gif))
O šiaip tai su kiekvienu tokių fotkinimu vis daugiau patirties įgaunu, ką apkalbėt reikia, nes gavosi šiek tiek balaganas doh.gif čia vėl man labai gera pamoka kad reikia kiekvieną smulkmena apkalbėti ir panašiai.

QUOTE(levap85 @ 2011 09 23, 16:05)
Kaunietes, jei kada reikes liudnu akiu jaunuolio fotosesijai tai rasykit, o tai zmona ant merginu persimete ir mane visai apleido lotuliukas.gif Juk reikia graziu nuotrauku ir man, o tai sakykit ka norit- senstu... biggrin.gif

gal kada ir pabandyčiau, man sunku išgauti vyriška vyra smile.gif)) bet visai įdomu būtu pabandyti mirksiukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 09 23, 20:06)
Brumbrumai, griebk Kikirike  smile.gif
Aš tai nude pasirašau, tik nežinau kodėl visi kai išsirengiu sako vėl greitai apsirengti  biggrin.gif

biggrin.gif oi tu melage, tikrai netikiu kad taip sako tongue.gif

QUOTE(Ka @ 2011 09 24, 10:38)
Truputėlis erotikos.  nail.gif

o man nepatiko ir tuoj parašysiu kodėl. Kadangi tai vyriškis tai man pati poza per moteriška, na man jei vyras tai norisi kad nekiltu minčių gal moteris ar šiaip, net nežinau kaip čia tiksliai išsireikšti kad suprastum ka aš čia sapalioju. Faktas kad arba poza kitokia turėtu būti arba kūbo dalis kita. Čia kaip visad tik mano nuomonė mirksiukas.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 24, 22:22)
Bandysiu fotografuoti toliau, bandysiuos su PS, stengsiuos žodžiu judėti į priekį. Ačiū labai Zirzei už pagalbą ir paaiškinimus, žaidžiant su spalvomis, dbr suprantu, kaip sunku vienodai išgauti tą patį spalvingumą, nors ir užsirašiau viską paeiliui... Mat, skiriasi kiekvienos nuotraukos nustatymai, žaidžiau, o čia prieš saulę, paskui vėl su saule... Na žodžiu, nesiteisinsiu, yra kaip yra...  g.gif
Gal ir banali fotosesija, bet buvo štai kaip:

Atsiprašau, kad tiek daug pridėjau  ax.gif  čia sudėtos: http://www.flickr.co...57627619324053/ negalėjau išsirinkti...

labai spalvos nepatiko, nežinau ka tu čia joms darai bet man jos tokios netikros g.gif

QUOTE(pandre @ 2011 09 24, 23:54)

Papildyta:
O kaip jums tokia?

man visai įdomiai tik aš kitaip kirpčiau ir rankos alkūnės labai trūksta, flickr parodžiau smile.gif
jlclove užbėgsiu į flickr parašyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 09 25, 09:52)

jlclove,  lapuko gyslos ir faktura mielai ziurisi, melynas ziedelis nelabai israiskingas, nors fonas graziai sukasi,  kelmuciai mieli, nors is kiek dar zemiau bandyciau fotkinti. Isiziojusio spygliuocio  arba kiek apacios daugiau norisi, arba dar labiau apkarpyti, kad labaiu centre issiziojusios seklos matytusi ir neblaskytu dekesio i salis styrantys tie pagaliukai.
Klevo lapas idomiai ziurisi. Tik ji as apverciau aukstyn kojom ir man jau smagiau ziurisi. Grazi sviesa, lapo spalvos, rasa.
Zolyte su lasiukais faina, bet truksta kazkokio akcentelio.
Musiuke kybanti ore puikiai pagauta! smile.gif Super. Tik kaireje as kiek nukirpciau ryskiaspalvio ziedo, kad ne taip atitrauktu demesi nuo musiukes.
Aguona elegantiskai zavi smile.gif

labai labai aciu ir einu taisyti 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 09 25, 09:52)

jlclove užbėgsiu į flickr parašyt smile.gif

aciukas 4u.gif

pabandziau vel fotografuoti vaikus. nors ir nelabai patenkinta, bet savimi didziuojuosi tuom, kad iseina vis geriau (mano manymu) smile.gif veliau ikelsiu kritikai. turiu toki klausima, kaip jus padarot tokius mielus, glotnius, skaiscius veidelius su PS blush2.gif ? kazkaip atskirai tik veida tvarkot? jei turit laiko ir negaila savo ziniomis pasidalinti, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
O la la la, aciu uz gera zodi. smile.gif Tu gana daznai kazka ir teigiamo izvelgi nuotraukose. Tas suteikia siek tiek stiprybes nenuleist ranku ir toliau mokytis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 09 25, 12:18)
kaip jus padarot tokius mielus, glotnius, skaiscius veidelius su PS blush2.gif ? kazkaip atskirai tik veida tvarkot?

Sakyciau vienas is grazios odos receptu tai tinkama sviesa ir kuo mazesnis F.
Nustatai kuo mazesni F, fokusuoji i akis -> akys/akis ryskios, o oda nusibliurina savaime.
Graziai odai daug reiksmes turi tinkama sviesa, issklaidyta, svelni tinka vaiku, moteru portetams (maskuojamos rauksles, nelygumai) , labiau kontrastinga, kurianti seselius -vyru, senu zmoniu portretams (taip pabreziami odos nelygumai, randai, seriukai, rauksles, veido linijos) pvz
Dar,fotkindama portretus, megstu ekspozicija i pliusa pasukti, gaunasi sviesiau.
mirksiukas.gif

PS - geras daikciukas, bet nedideliems retusavimams ir tam tikram nuotraukos "prieskonio" suteikimui (stilius, vertimai i JB ir kt action 'ai, tam tikros idejos akcentavimui) . Nepasikliauciau vien juo - svarbu P I R M I A U S I A gerai nufotografuoti.

Labai lauksim eksperimentu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 25 rugsėjo 2011 - 11:03
QUOTE(kristukass @ 2011 09 25, 12:41)
suteikia siek tiek stiprybes nenuleist ranku ir toliau mokytis...  smile.gif

Smagu girdeti smile.gif , as daznai bijau, kad per ziauriai parasau.

Gera postringauti is salies ziurint tongue.gif Cia apie mane tongue.gif

Gera matyti kaip dauguma cia esanciu bando save skirtingose srityse, tai geles, tai vabaliukai, tai gyvuniukai, tai moteru, tai nestukiu, tai gimdanciu, tai kudikiu fotosesijas organizuoja, tai kazka panardina i vandeni, paguldo i zole, begiu, nuveja i griuvesius ir isrengia ziema blink.gif bigsmile.gif, sedasi ant klozeto ir nusimauna kelnes tongue.gif , imasi krikstynu ir net vestuviu ... Vieni eksperimentai pavyksta labiau, kiti - maziau, bet kas smagiausia, kad kiekvienas bandymas kazko naujo ismoko. Kas daugiau bando, daugiau ir klysta, bet galiausiai matai, kad tas entuziastas eksperimentatorius mazais zingsniukais tipena arciau tobulumo greiciau, nei tas kuris trypcioja vietoje.
Pagalvojau rasydama - smagu cia pas mus SM fotoentuziastus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 25 rugsėjo 2011 - 11:22
QUOTE(o la la la @ 2011 09 25, 09:52)

jlclove

tikrai nezinau blush2.gif bet as stebiuosi, kaip vistik nerealiai gamta paskirsto spalvas wub.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 09 25, 10:41)
Sakyciau vienas is grazios odos receptu tai tinkama sviesa ir kuo mazesnis F.
Nustatai kuo mazesni F, fokusuoji i akis -> akys/akis ryskios, o oda nusibliurina savaime.
Graziai odai daug reiksmes turi tinkama sviesa, issklaidyta, svelni tinka vaiku, moteru portetams (maskuojamos rauksles, nelygumai), labiau kontrastinga, kurianti seselius -vyru, senu zmoniu portretams (taip pabreziami odos nelygumai, randai, seriukai, rauksles, veido linijos) pvz
Dar,fotkindama portretus, megstu ekspozicija i pliusa pasukti, gaunasi sviesiau.
mirksiukas.gif

PS - geras daikciukas, bet nedideliems retusavimams ir tam tikram nuotraukos "prieskonio" suteikimui (stilius, vertimai i JB ir kt action 'ai, tam tikros idejos akcentavimui)  . Nepasikliauciau vien juo - svarbu P I R M I A U S I A gerai nufotografuoti.

Labai lauksim eksperimentu bigsmile.gif

aciukas oro_buckis.gif
Atsakyti
Kadangi ruduo vis labiau ateina, man siaubingai liūdna darosi. Labai labai laukiu naujos vasaros vėl. Ir taip kiekvienais metais. Žiūriu į vasarines nuotraukas ir ta šiluma, lengvi rūbai, nuogi vaikai, ta šviesa, gamta visa gyva, nežinau kaip ištvert reiks tuos tamsiuosius šaltus mėnesius. Depresūcha.

"Vasara kaip vaikystė"

user posted image
Atsakyti
Sveiki,

Aš visiška naujonė fotografijos skrityje, gal turite temelę, kurioje kalbama apie fotoaparatus? Žvalgausi įsigyti naują fotoaparašą ir nežinau, kur galiu užklausti apie juos.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 25, 13:23)
Depresūcha.

Kai ka tau nusiunciau i e-pasta mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 25 rugsėjo 2011 - 11:37
QUOTE(o la la la @ 2011 09 25, 11:33)
Kai ka tau nusiunciau i e-pasta mirksiukas.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif Ačiū smile.gif Visa tiesa susakyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 09 25, 10:52)
Ka, grazi sviesa, ranka. Yra kazkiek paslapties...

aciuks.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 09 25, 10:52)
o man nepatiko ir tuoj parašysiu kodėl. Kadangi tai vyriškis tai man pati poza per moteriška, na man jei vyras tai norisi kad nekiltu minčių gal moteris ar šiaip, net nežinau kaip čia tiksliai išsireikšti kad suprastum ka aš čia sapalioju. Faktas kad arba poza kitokia turėtu būti arba kūbo dalis kita. Čia kaip visad tik mano nuomonė mirksiukas.gif

Man patinka paskaityti kitų nuomones apie savo darbus. Kad ir kokios jos būtų. Va, tyla tai man jau reiškia, kad, mergyt, visai š.. tu čia padarei. biggrin.gif
Iš kur tos abejonės gali kilti tai nesuprantu. Man tai vien jau plaukuota koja rodo, kad vyras nuotraukoje, ne moteris. Dėl pozų, aišku jų gali būti įvairių, kitokių. Bet šioji man patiko savo natūralumu. Kad jis stovi ir atrodo toks, koks ir yra. Atsipalaidavęs, natūralus, nevaidina stipraus ar kokio kitokio. smile.gif Aš galvodama ne vieną savaitę apie šį kadrą, būtent tokį įsivaizdavau ir tokio siekiau.
Atsakyti