Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 24, 19:21)
Aš wa niekaip neapsisprendžiu, kaip tais nemoku aš tvarkyti tų foto.. su spalvom iš vis tragedijų komedija, nepavyksta man niekaip.

as uz spalvota rolleyes.gif deciau kontrasto, ir spalvas paryskinciau smile.gif
beje, dar nuklonuociau skecio sniuriuka rolleyes.gif bet noriu pagirti, patinka man sioji foto, na truksta vyno butelio prie taures ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 24, 19:40)
as uz spalvota rolleyes.gif deciau kontrasto, ir spalvas paryskinciau smile.gif
beje, dar nuklonuociau skecio sniuriuka rolleyes.gif bet noriu pagirti, patinka man sioji foto, na truksta vyno butelio prie taures ax.gif

blush2.gif dėkui dėkui, čia pirma foto iš draugų porelės fotosesijos ir prie jos sėdžiu visą pusdienį, kol babcios nenčina mano vikšriuką... Ale nepajudu iš vietos... bandysiu klonuoti, net nepastebėjau. Dar noriu gal tą pledą nuklonuoti, t.y. pačiam prieky, vietoj žolės, tik než, ar gausis tinkamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 24 rugsėjo 2011 - 19:12
Serija bus. dirol.gif

Noisy-b, pamačius foto, pirma mintis kilo, jog skėtis reikalauja kitokio apsirengimo. Kokios nėriniuotos baltos ar dramblio kaulo spalvos suknelės. Ar šiaip, tokios rafinuotos kaip tas skėtis. ax.gif Prašau nepradėti galvoti, jog kalbu apie labai senų laikų rūbus. biggrin.gif Šiaip merginos apsirengimas, liuks, man tokie apsirėdymai patinka. bigsmile.gif Bet jis ir prašosi kitokio skėčio.
Kad skirtumas nebūtų toks ryškus tarp minėtų dalykų, man labiau JB. Nors spalvotoje nuotraukoje tos spalvos tokios minkštos, švelnios, skanios. smile.gif Ir tie balti, pūkuoti debesys su mėliu. Lauksiu daugiau nuotraukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 24 rugsėjo 2011 - 19:32
QUOTE(Ka @ 2011 09 24, 20:31)
Serija bus.  dirol.gif

Noisy-b,

Vuojej, kaip ačiū, bandysiu parodyti daugiau, tik abėjoju ar patiks, na, man toli gražu iki kažkokio meniškumo... Ir dar - man ir vėl nepasisekė su apsirengimu ir dbr dar - netinkamos detalės... vuoj... doh.gif matyt, dar neišvystyta akis pas mane, kaži,ar kada išsivystis...
Atsakyti
Jei tik bus noro, tobulėsi. 4u.gif
Atsakyti
Bandysiu fotografuoti toliau, bandysiuos su PS, stengsiuos žodžiu judėti į priekį. Ačiū labai Zirzei už pagalbą ir paaiškinimus, žaidžiant su spalvomis, dbr suprantu, kaip sunku vienodai išgauti tą patį spalvingumą, nors ir užsirašiau viską paeiliui... Mat, skiriasi kiekvienos nuotraukos nustatymai, žaidžiau, o čia prieš saulę, paskui vėl su saule... Na žodžiu, nesiteisinsiu, yra kaip yra... g.gif
Gal ir banali fotosesija, bet buvo štai kaip:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsiprašau, kad tiek daug pridėjau ax.gif čia sudėtos: http://www.flickr.co...57627619324053/ negalėjau išsirinkti...

Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 23, 16:09)
pandre
žiūriu visi tik kalba kažkaip praleidau tavo juostinius kadrus, man tai faini, taisytini bet faina nežinau ko ten atip nervinais:)

* mano vyriškis juokiasi, sako reikia isidėt  200 Mb kortele gausis nedaug kadrų tada atgalvot galėsi kada spaust mygtuka, atrinkinėt nereikės ir redaguot tiek nevargsi
**na ir šiaip man tai labaiu į pasilepinima panašu, kaip geros kavos puodeliu, su knyga rankose

* good idea
**graziai pasakyta rolleyes.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 23, 17:55)
nusirengsi?  lotuliukas.gif visos dabar tik nude fs fotkina  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 09 23, 18:29)
Kchmmmmm..Pakalbesim...

uoj, negaliu lotuliukas.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 23, 18:31)
aš tai nipričiom  lotuliukas.gif  000189.gif  nail.gif aš vilniuje  lotuliukas.gif

va va va, jau ir tepa slydukes intrigante lotuliukas.gif
QUOTE(levap85 @ 2011 09 23, 18:32)
Nipriciom? Apie nude tai kas pradejo?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 09 23, 21:06)
Aš tai nude pasirašau, tik nežinau kodėl visi kai išsirengiu sako vėl greitai apsirengti  biggrin.gif

nu kas jums cia per bajeriu diena? lotuliukas.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 23, 21:08)

nu nu,kažkaip dėl antro sakinio abejoju, reiks išbandyti

o mums pamatyt lotuliukas.gif

QUOTE(Ka @ 2011 09 24, 11:38)
Truputėlis erotikos.

..kaip plaukuotai...

QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 24, 11:58)
nes ranka tai beveik kaip mano

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pamatytum tu mano rankas doh.gif
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 24, 19:21)

Aš wa niekaip neapsisprendžiu, kaip tais nemoku aš tvarkyti tų foto.. su spalvom iš vis tragedijų komedija, nepavyksta man niekaip.

Zinok siltinciau spalvytes kiek mirksiukas.gif
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 24, 23:22)
Gal ir banali fotosesija, bet buvo štai kaip:

visai normaliai susitvarkei, manau, porelei patiks..tik jei dedant kaip serija, kai kurias keisciau vietomis...o ir siaip kazkokie astrus seseliai visur pakrasciuose susidaro..

Papildyta:
O kaip jums tokia?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 24, 18:21)

as uz spalvota 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 24, 22:22)

Atsiprašau, kad tiek daug pridėjau  ax.gif  čia sudėtos: http://www.flickr.co...57627619324053/ negalėjau išsirinkti...

patiko 4 ir 5 smile.gif

QUOTE(pandre @ 2011 09 24, 23:54)

O kaip jums tokia?

kaip filmo reklaminis plakatas bigsmile.gif

sveikos
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 09 25, 01:06)
kaip filmo reklaminis plakatas bigsmile.gif

4u.gif
Atsakyti
padirbejau siandien ir as, tad keliu kritikai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

sia reikia ziureti didele

user posted image

user posted image

user posted image

daugiau cia:

http://www.flickr.co...s/65683242@N06/

kas turit laiko, prasom pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 24, 23:22)

Atsiprašau, kad tiek daug pridėjau  ax.gif  čia sudėtos: http://www.flickr.co...57627619324053/ negalėjau išsirinkti...

as esu labai nustebinta, saunuole, ipatingai patiko 2,4, 5 ir 6 thumbup.gif

QUOTE(pandre @ 2011 09 25, 00:54)
O kaip jums tokia?

tikraqi, kaip is kokio reklaminio plakato rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 09 25, 00:54)
..kaip plaukuotai...

laugh.gif
Atsakyti