labas rytas
vakar su seima buvom parke, bet dar karta isitikinau, kad nemoku fotografuoti zmoniu aisku bandyti nenustosiu, bet man labai sunku parinkti reikiamus parametrus, o dar kai maniskes juda kaip paselusios, tai ir kazka pagaut padoraus neina. tad ikeliu, kas mano manymu, gavosi ka manot?
kaip jums toks apdirbimas? ar be rysio?
dar fontanas parke labai patiko
QUOTE(jlclove @ 2011 09 18, 10:23)
kaip jums toks apdirbimas? ar be rysio?
taip
QUOTE(neiste @ 2011 09 17, 19:14)
Pirmoji fota patiko. Tik pasvyrimą reikia sutvarkyti.
QUOTE(Diancikas @ 2011 09 17, 21:49)
Kad ir sena fota, bet tokia miela.
Jlclove, na, jau nespalvota nuotrauka su dalimi spalvotos gėlės - tai a-a..
QUOTE(jlclove @ 2011 09 18, 10:23)
Labas rytas
Pusiau spalvotas apdirbimas tai man be ryšio
Bet graži trečia foto, atrodo net užuodžiu rožės kvapą
QUOTE(jlclove @ 2011 09 17, 22:37)
man pirma. ale kokios spalvos
man pirmoji labai, nors po teisybei noretusi daugiau apacios. o antrosios spaaaaalvos
man pirmoji labai, nors po teisybei noretusi daugiau apacios. o antrosios spaaaaalvos
Aciu Su daugiau apacios butu jau visai kitas peizazas...
QUOTE(gotte @ 2011 09 18, 08:40)
man ši iš tų dviejų geresnė. Tokia vadovėlinė apie gėles
Vadoveline? Tai cia gerai ar ne?
QUOTE(jlclove @ 2011 09 18, 09:23)
tad ikeliu, kas mano manymu, gavosi
Man fontanas patiko, idomiai ziurisi. Treciojoj rozes nuotraukoj aki traukia ziedo linijos. O siaip lyg tamsokos nuotraukos, ryskumo ir spalvu kiek truksta...
O tas baltai spalvotas variantas tai man irgi ne...
dekui, merginos daugiau tokiu pusiau spalviniu bandymu nebus
QUOTE(jlclove @ 2011 09 18, 10:07)
dekui, merginos daugiau tokiu pusiau spalviniu bandymu nebus
Bandymu tai neatsizadek... Neieskosi - nerasi
Baltas baltame. Ar gerai? Man atrodo, kad lyg truputi rausva... bet tas ciklamenu baltumas ir yra su trupucio rausvo atspalvio, tai nezinau, ar cia brokas, ar normalu
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 18, 11:50)
Baltas baltame. Ar gerai? Man atrodo, kad lyg truputi rausva... bet tas ciklamenu baltumas ir yra su trupucio rausvo atspalvio, tai nezinau, ar cia brokas, ar normalu
taaaamsuuu..
Laikrodžių temai Šiandien baigės photoshop'o galiojimas...
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 18, 11:00)
taaaamsuuu..
Aisku, aciu Norejau naturaliam sesely fotografuoti, be papildomos sviesos, tai gal tiesiog per tamsu buvo EV uzkeliau iki +1, o ISO palikau 100, pamaniau, kad gal uzteks tiek. Reikes dar paeksperimentuoti.
Bet tai ar balta?
QUOTE(Myce @ 2011 09 18, 11:11)
Laikrodžių temai Šiandien baigės photoshop'o galiojimas...
Faina ideja Tik rodykles turetu paciam lekstes centre susieiti, jei jau laikrodis Ir man tai noretusi svarios ryskios nuotraukos, o ne grudetos...
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 18, 11:15)
man tai melsva
Persekioja mane tas WB
O cia siaip... vakar isigijau 50-tuka (f/1.8), tai pabandziau truputi, kas gaunasi geles su juo fotografuojant. Man visai patinka... PS nieko nedariau, tik apkarpiau truputi.
Dabar jau dingstu MB sako, kad mane istiko compulsive obsessive fotographic disorder... ko gero jis teisus, laikas gydytis