Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Truputėlis erotikos. nail.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 24, 11:38)
Truputėlis erotikos.  nail.gif

atleisk uzz toki klausima, man va kas neaisku, ar cia vyras ar moteris?.. nes ranka tai beveik kaip mano biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 24 rugsėjo 2011 - 10:59
laugh.gif O iš plaukuotumo kaip atrodo? biggrin.gif
P.s. tavo koja irgi tokia plaukuota? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 24 rugsėjo 2011 - 11:04
QUOTE(Ka @ 2011 09 24, 12:02)
laugh.gif O iš plaukuotumo kaip atrodo? biggrin.gif
P.s. tavo koja irgi tokia plaukuota?  biggrin.gif  biggrin.gif

tai va, kad ne biggrin.gif tai ir pasimečiau biggrin.gif
Atsakyti
Svajone, nieko nesigauna man su spalvos pakeitimu. Man užsideda blynas ant visos foto. Jei galėsi, ar nebūtų sunku kažkurią darbo dieną, kai turėsi minutėlę, susikalbėtume skaipu. Man reiktų Tavo 5 minučių laiko smile.gif Jei galėsi, parašyk mano savo skaipo adresą, arba surask mane: ladybug23. smile.gif
Atsakyti
Laba,

tikiuosi visos susėdo į lėktuvą ir be prob. po kelių minučių pakils. Aš ir greitai ruošiuos ir važiuosiu jų pasitikti. Jau laukiu.
Turim ir idėja vienai foto, tikiuosi pavyks ir pasirodysim smile.gif

Ka, o man patinka foto
Atsakyti
Truputėlis erotikos.  nail.gif

o ka norejai akcentuoti sioj foto, ranka ar pati nuoguma?ar aplamai - erotika?
nes jeigu erotika, tai man erotiska vieta yra siek tiek auksciau, kur sono raumuo skyla i dvi dalis (nezinau kaip vadinasi ta vieta). Tai tokiu atveju, man si foto erotisko jausmo visai nesukelia rolleyes.gif
Atsakyti
Erotinių jausmų nesiekiau sukelti. smile.gif Tiesiog tuos du žodžius greitai parašiau čia forume, per daug negalvodama. O gal kam ir pasirodys, jog tai lengva erotika.
Norėjau parodyti nuogumą, tiksliau dalį to nuogumo.. Kaip sakant nude dalimis. biggrin.gif

Yvette, džiaugiuosi, kad patiko. smile.gif
Atsakyti

Patiko biggrin.gif labai didelio erotiškumo nemačiau, bet gerai nufotografuota ranka, kitaip reikia koliažo, mano akimis, arba serijos kokios smile.gif
Atsakyti
Kaip supratau, dabar nereikia koliažo. rolleyes.gif Bet vieną nuotraukų duetą dar fotografuodama jau įsivaizdavau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 24, 15:34)
Kaip supratau, dabar nereikia koliažo. rolleyes.gif Bet vieną nuotraukų duetą dar fotografuodama jau įsivaizdavau. biggrin.gif

tarp kitko, gera tavo ideja buvo, nuogumas dalimis, tai parodyk ji, idomu turetu buti rolleyes.gif ne kaip koliaza, kaip serija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 24, 16:12)
tarp kitko, gera tavo ideja buvo, nuogumas dalimis, tai parodyk ji, idomu turetu buti rolleyes.gif ne kaip koliaza, kaip serija rolleyes.gif

Pritariu, tą ir turėjau omeny - nuogumas dalimis thumbup.gif

Aš wa niekaip neapsisprendžiu, kaip tais nemoku aš tvarkyti tų foto.. su spalvom iš vis tragedijų komedija, nepavyksta man niekaip.

user posted image
user posted image
Kuri geriau? Originale ji labai tamsi po tuo skėčiu, kai bandau šviesinti su curves, atsiranda ant veido dėmių. Žaidžiau gal valandą ir vis nepavyko... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 24 rugsėjo 2011 - 18:21