Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(levap85 @ 2011 09 23, 19:37)
Man reikia tam, kad butu butent mano tipazo, kad butume susidirbe ir kad turiu ideja fix, paskambinu, greitai aptariam viska ir realizuojam. Nes kai dabar reikia ieskoti tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  O kai susitari, per pirma fs, modelis buna susikaustes, arba turi firmine veido israiska, kurios prasyk neprases is veido nepasalinsi itt. Ivairove turi buti, bet mano galva reikia tureti ir kazka special for special ideas  mirksiukas.gif
I vilniu atvarau jau rytoj vakare. Busiu iki pirmadienio popietes, tai kad neprisisnekek  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

P.S.Special for special ideas ir kad nebijotu trupuciuka nusirengti cool.gif

nu kad aš ryt išvarau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
turiu klausima. jei mane kudroj paprase parduoti nuotrauku, tai kazi ar cia tiesa, ar tik zaidimas unsure.gif ? net isiziojau gavusi toki pasiulyma

sveikos
Atsakyti
Brumbrumai, griebk Kikirike smile.gif

Aš tai nude pasirašau, tik nežinau kodėl visi kai išsirengiu sako vėl greitai apsirengti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 23, 21:06)
Brumbrumai, griebk Kikirike  smile.gif
Aš tai nude pasirašau, tik nežinau kodėl visi kai išsirengiu sako vėl greitai apsirengti  biggrin.gif

ėėė, Kike jau labai daug kam pažadėjus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu nu,kažkaip dėl antro sakinio abejoju, reiks išbandyti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 09 22, 22:19)
Kritikai:

Experimentuoju su PS blush2.gif

pirmas klausimas: ar ji laukiasi blush2.gif ? jei taip, tai pirmoje foto parodyciau tai labiau, o jei nesilaukia, tai karpyciau. man nelabai patiko jos lupdaziu spalva. aki rezia. del pacios foto, tai man antra, o del spalvu, tai trecia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 23, 20:06)
nu kad aš ryt išvarau  lotuliukas.gif  doh.gif

Tai kaip nors veliau uztaikysiu taip kad butum vln tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 09 23, 21:53)
Tai kaip nors veliau uztaikysiu taip kad butum vln tongue.gif

tai prašom prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 23, 13:42)
Prisimeniau, kai mergina fotogrtafavo lašiukus su orchidėjos atšvaitu, na gali pamėginti kelis lašus, kaip čia  http://www.flickr.co.../in/photostream

smagiai turėtų atrodyti, gera mintis, nes jau po vieną lašiuką mačiau, kad įvaldžius  mirksiukas.gif

a cia man bigsmile.gif ? jei taip, tai aciu 4u.gif jei ne, vistiek aciu biggrin.gif

kas dar...

Zirze, labai patiko tavo 'paskenduole' 4u.gif soriukas, bet pamacius fot iskart tokios mintys kilo ir net siurpuliukai nukrate thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 23, 21:54)
tai prašom prašom  4u.gif

Deal! yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 09 23, 21:56)
Zirze, labai patiko tavo 'paskenduole' 4u.gif soriukas, bet pamacius fot iskart tokios mintys kilo ir net siurpuliukai nukrate thumbup.gif

na taip, foto jau pakrikstijau "paskenduole" rolleyes.gif smagu,kad patiko
Atsakyti
Sveikutės,

bandysiu jungtis vėl.... :-D Jei vėl neaptingsiu.... 4u.gif
Kol kas paskaitinėsiu ir gero savaitgalio visoms bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 23 rugsėjo 2011 - 21:10
QUOTE(jlclove @ 2011 09 23, 22:49)
pirmas klausimas: ar ji laukiasi blush2.gif ? jei taip, tai pirmoje foto parodyciau tai labiau, o jei nesilaukia, tai karpyciau. man nelabai patiko jos lupdaziu spalva. aki rezia. del pacios foto, tai man antra, o del spalvu, tai trecia 4u.gif

aciu 4u.gif ne, nesilaukia blush2.gif
Atsakyti