Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 23, 17:55)
nusirengsi?  lotuliukas.gif visos dabar tik nude fs fotkina  lotuliukas.gif

Iki puses(virsutines-tik patikslinu biggrin.gif )tai laisvai. O daugiau tai nzn ar atsipalaiduociau biggrin.gif (ir ar namo ileistu po tokios fs biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 09 23, 15:57)

Geros keliones jusus trijulei 4u.gif  4u.gif  4u.gif lauksim yaptingu kadru, nes busit susirinke stiprios menininkes mirksiukas.gif Pavydu, zinokit, tikrai blush2.gif

Pritariu Pandrei mirksiukas.gif Laukiam nuotraukų ir be abėjonės - jos bus tobulos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 09 23, 17:58)
Iki puses(virsutines-tik patikslinu biggrin.gif )tai laisvai. O daugiau tai nzn ar atsipalaiduociau  biggrin.gif (ir ar namo ileistu po tokios fs biggrin.gif)

lotuliukas.gif merginos kaunietės,nu turit eksponatą, jau iki pusės pasirašė, liko kita pusė lotuliukas.gif
Atsakyti
Kchmmmmm..Pakalbesim...biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 23, 18:29)
Kchmmmmm..Pakalbesim...biggrin.gif

aš tai nipričiom lotuliukas.gif 000189.gif nail.gif aš vilniuje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 23, 18:31)
aš tai nipričiom  lotuliukas.gif  000189.gif  nail.gif aš vilniuje  lotuliukas.gif

Nipriciom? Apie nude tai kas pradejo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 09 23, 18:32)
Nipriciom? Apie nude tai kas pradejo?  g.gif

aš tik dėl kitų merginų stengiuosi, kurios Kaune lotuliukas.gif blush2.gif aš nekalta - aplinka kalta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 23, 17:55)
nusirengsi?  lotuliukas.gif visos dabar tik nude fs fotkina  lotuliukas.gif

zinai, as galvojau, kad lengva bus rast modeliu.. parase labai daug. o paskui visos su reikalavimu, kad krutines nesimatytu, tik pridengta biggrin.gif o tai jau mane riboja...
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 23, 18:35)
aš tik dėl kitų merginų stengiuosi, kurios Kaune  lotuliukas.gif  blush2.gif aš nekalta - aplinka kalta  lotuliukas.gif

Kagi, je Tu nekalta, tai kaip supratau krastinis likau as doh.gif blink.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 23, 18:37)
zinai, as galvojau, kad lengva bus rast modeliu.. parase labai daug. o paskui visos su reikalavimu, kad krutines nesimatytu, tik pridengta biggrin.gif o tai jau mane riboja...

As pastovaus modelio nerandu, o ka jau kalbeti apie nude verysad.gif Todel ir pagalvojau- pereinu i kita puse lotuliukas.gif O jei rimtai, ne vienos tinkancios neradai? Tai man tada is viso be sansu... Kazkaip galvojau kad pries fotografe drasesnes bus nei pries fotografa g.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 09 23, 18:41)
As pastovaus modelio nerandu, o ka jau kalbeti apie nude  verysad.gif  Todel ir pagalvojau- pereinu i kita puse  lotuliukas.gif  O jei rimtai, ne vienos tinkancios neradai? Tai man tada is viso be sansu... Kazkaip galvojau kad pries fotografe drasesnes bus nei pries fotografa  g.gif

o kam pastovus modelis? gi atsibosta.. norisi ir kitu bruozu, ir kitokio jautimosi pries objektyva.. nes kiekvienas su kitokiais jausmais, o jausmai ir zaviausi smile.gif

dar neradau. nes vis tiek ziuri ir i pati tipaza, ne tai, kad tik gali viska parodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 23, 18:37)

tai vat vat doh.gif bet ot irgi siunčia foto ir nenori krūtinės atsidengti, gi tu parašiai nude g.gif

QUOTE(levap85 @ 2011 09 23, 18:41)
Kagi, je Tu nekalta, tai kaip supratau krastinis likau as  doh.gif  blink.gif  unsure.gif
Papildyta:

As pastovaus modelio nerandu, o ka jau kalbeti apie nude  verysad.gif  Todel ir pagalvojau- pereinu i kita puse  lotuliukas.gif  O jei rimtai, ne vienos tinkancios neradai? Tai man tada is viso be sansu... Kazkaip galvojau kad pries fotografe drasesnes bus nei pries fotografa  g.gif

nu pala,kaip kraštinis, nu tiesiog aš gi vln, jei būsi vln, prašom, užlėk,padarysim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 23, 18:56)
o kam pastovus modelis? gi atsibosta.. norisi ir kitu bruozu, ir kitokio jautimosi pries objektyva.. nes kiekvienas su kitokiais jausmais, o jausmai ir zaviausi smile.gif

dar neradau. nes vis tiek ziuri ir i pati tipaza, ne tai, kad tik gali viska parodyt biggrin.gif

Man reikia tam, kad butu butent mano tipazo, kad butume susidirbe ir kad turiu ideja fix, paskambinu, greitai aptariam viska ir realizuojam. Nes kai dabar reikia ieskoti tai doh.gif doh.gif doh.gif O kai susitari, per pirma fs, modelis buna susikaustes, arba turi firmine veido israiska, kurios prasyk neprases is veido nepasalinsi itt. Ivairove turi buti, bet mano galva reikia tureti ir kazka special for special ideas mirksiukas.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 23, 18:58)
tai vat vat  doh.gif bet ot irgi siunčia foto ir nenori krūtinės atsidengti, gi tu parašiai nude  g.gif
nu pala,kaip kraštinis, nu tiesiog aš gi vln, jei būsi vln, prašom, užlėk,padarysim  thumbup.gif

I vilniu atvarau jau rytoj vakare. Busiu iki pirmadienio popietes, tai kad neprisisnekek tongue.gif tongue.gif tongue.gif

P.S.Special for special ideas ir kad nebijotu trupuciuka nusirengti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levap85: 23 rugsėjo 2011 - 18:39