Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

dar ten krikstija koplycioj, ant stogo, jei tevai sutaria. Pasitikslink kur krikstys. However, vis tiek visa pilna equipmenta turi nestis, tai matysi vietoj.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 22, 11:40)
idedu as foto, nes cia kazko man nejauku jau biggrin.gif

man nepatinka. visuma. ir neatperka netgi saldus bucinukas. kazhkas ne taip.
QUOTE(kristukass @ 2011 09 22, 11:30)
Keist foto vietomis ar isvis atskirai? Bet pirmajai man vistiek kazkokio pratesimo norisi.  mastau.gif

kaip atskiros foto dar dar. koliazhas nesiziuri. pirma visai nieko, nors noretusi, kad panelyte bent jau atsisuktu. antroje nepatinka emocija.
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 22, 19:34)
man paciai si foto labai patinka, bet galvoju, ar nepersistengiau su apdirbimu? blush2.gif

apdirbimas liuks, kaip undine, bet man sukelia tokiu "neramiu" emociju, lyg ja kazhkas pririshes butu, lyg skaudetu, lyg bandyti ishsilaisvint. I like. is pradziu net nepazinau kas cia ;]
QUOTE(pandre @ 2011 09 22, 16:15)
turiu pripazinti, kad fotografe ismanes menka...daugeliui is jusu kazi kokiu jausmu ir aikciojimu jos niekada nesukeldavo...o ir pati zinau, kad ne stebuklus kepu...bet man patiko vienas vienintelis dalykas laaaabiausiai is juostinio folderio..kad ji atsidarius nebuvo simtai nuotrauku, ir kad nereikejo rinktis vienos is milijonu vienodu doh.gif  neapkenciu sito iprocio, fotkinti iki nezinau ko, ta pati kadra milijonus kartu....nu kazi koks tai nepasitikejimo sindromas buvo, kad nepagausiu toooo vieno vienintelio...tai ir saudydavau, o po to gyvendavau ps, kol atrinkdavau ir pratrindavau...t.y. taip darau iki siol,ti su juosta kitaip..gi nepapyskinsi vieno ir to paties..nada padumat lotuliukas.gif tai maziau licno darbo po to blush2.gif

pritariu! ypac kai fotografuoji raw - ishvis katastrofa, neisivaziduoju ka daryciau, jei reiktu kokias vestuves nufotkint, man gan sunku atsirinkt fotkes, o jei dar ribotas laikas, pvz 2sav ir reiketu atiduoti nuotraukas - ishvis prisiversti sunku. as jau svajoju apie tai, kai kambary ant stalo stoves skaneris ir kaip skaniai neskubedama skenuosiu juostas. skaitmenos tiesa sakant ishvis nepasiilgstu..

nai nai nai, ryt i kelioneee smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 23, 13:07)
na supratau, reiks blykste eit jaukintis smile.gif)), beje gero skrydžio

Jo, du kart ten fotkinau.Nekas, nekas.Arba ISO kelti.
Atsakyti
Prisimeniau, kai mergina fotogrtafavo lašiukus su orchidėjos atšvaitu, na gali pamėginti kelis lašus, kaip čia http://www.flickr.co.../in/photostream

smagiai turėtų atrodyti, gera mintis, nes jau po vieną lašiuką mačiau, kad įvaldžius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 23 rugsėjo 2011 - 13:43
QUOTE(Maggie @ 2011 09 23, 14:22)
  as jau svajoju apie tai, kai kambary ant stalo stoves skaneris ir kaip skaniai neskubedama skenuosiu juostas. skaitmenos tiesa sakant ishvis nepasiilgstu..

nai nai nai, ryt i kelioneee  smile.gif

Koki skaneri pirksi/ai?
Geros keliones jusus trijulei 4u.gif 4u.gif 4u.gif lauksim yaptingu kadru, nes busit susirinke stiprios menininkes mirksiukas.gif Pavydu, zinokit, tikrai blush2.gif
Atsakyti
pandre
žiūriu visi tik kalba kažkaip praleidau tavo juostinius kadrus, man tai faini, taisytini bet faina nežinau ko ten atip nervinais:)

O apie tai kad visos kaip susitarusiso ale juostos privalumus įvardijat kaip kadrų skaičių tai mano vyriškis juokiasi, sako reikia isidėt 200 Mb kortele gausis nedaug kadrų tada atgalvot galėsi kada spaust mygtuka, atrinkinėt nereikės ir redaguot tiek nevargsi biggrin.gif
O dėl juostos tai suprantu kad visai kitoks tai procesas, nematai rezultato iš kart, skanuoji, na tiesiog visai kitas reikalas, o dar spalvos kitokios , na ir šiaip man tai labaiu į pasilepinima panašu, kaip geros kavos puodeliu, su knyga rankose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 23, 16:09)
į pasilepinima panašu, kaip geros kavos puodeliu, su knyga rankose  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 23, 16:09)
O apie tai kad visos kaip susitarusiso ale juostos privalumus įvardijat kaip kadrų skaičių tai mano vyriškis juokiasi, sako reikia isidėt  200 Mb kortele gausis nedaug kadrų tada atgalvot galėsi kada spaust mygtuka, atrinkinėt nereikės ir redaguot tiek nevargsi biggrin.gif

TRUE! geras. zinai TB teisus. as tikrai pabandysiu. labai geras sprendimas. toks moterishkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 23, 14:18)
TRUE! geras. zinai TB teisus. as tikrai pabandysiu. labai geras sprendimas. toks moterishkas smile.gif

tada dar mažiau Mb kortelę reikia imt mirksiukas.gif arba jei fotoaparatas turi vidinę atmintį, tai va nei kortelės nereik. bet čia drastiškiau smile.gif

gal kam aktualu (kas turit užsakymų vykdyt ar norit sau pasidaryt) - http://grupinis.lt/k...uku-spausdinima
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 09 23, 16:19)
tada dar mažiau Mb kortelę reikia imt  mirksiukas.gif arba jei fotoaparatas turi vidinę atmintį, tai va nei kortelės nereik. bet čia drastiškiau  smile.gif

gal kam aktualu (kas turit užsakymų vykdyt ar norit sau pasidaryt) - http://grupinis.lt/k...uku-spausdinima

dėkui 4u.gif kaip tik krūva nuotraukų nedarytų 4u.gif
Atsakyti
Kaunietes, jei kada reikes liudnu akiu jaunuolio fotosesijai tai rasykit, o tai zmona ant merginu persimete ir mane visai apleido lotuliukas.gif Juk reikia graziu nuotrauku ir man, o tai sakykit ka norit- senstu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 09 23, 17:05)
Kaunietes, jei kada reikes liudnu akiu jaunuolio fotosesijai tai rasykit, o tai zmona ant merginu persimete ir mane visai apleido lotuliukas.gif Juk reikia graziu nuotrauku ir man, o tai sakykit ka norit- senstu... biggrin.gif

nusirengsi? lotuliukas.gif visos dabar tik nude fs fotkina lotuliukas.gif
Atsakyti